Téma: První rok s klecí

Ahoj všem.
Za pár dní to bude rok, co jsme začali experimentovat s klecí. Za tu dobu jsem nasbíral spoustu zkušeností, informací, ale také mnoho otázek. Dosud jsem sledoval pouze zahraniční diskuzní fóra a teprve nedávno jsem (náhodou) objevil toto naše "národní".

Já jsem k cudnosti inklinoval už od mládí a k uzamčení to byl takový přirozený přechod. S klíčnicí/manželkou jsem o tom hovořil napřímo, připravil jsem si k tomu nějakou rešerši (přeložil jsem pro ni různé návody, příběhy, zkušenosti) a postupem roku jsme tomu dali šanci. Nejdříve to bylo vzájemné oťukávání, zamykání na krátko ... v současné době jsem zamčený 24/7 v Cobře 1, odemykání jen na hygienu, orgasmy zakázané, fit se udržuji pravidelnou masáží prostaty (milking).

Velmi mne láká (a do cudnosti se snažím implementovat) hypnóza - ač mám angličtinu (téměř) jako druhý rodný jazyk, tak na mne anglické nahrávky moc nefungují. Chtěl bych zkusit vybrané nahrávky převést do češtiny - nějaké pokusy už mám, tak až to bude trochu použitelné, tak se zde rád podělím.

Za rok se mi nashromáždila také docela sbírka klecí - trvalo mi dost dlouho, než jsem přišel na to, která mi vyhovuje, jak velká, jaké kroužky ... (CB6000, HT, Cobra, a další). Pokud mi to Vojta dovolí, rád bych je zde nabídnul v bazaru (některé vyzkoušené, některé krátce nošené, některé ani nezkoušené). Věřím, že někomu dalšímu ještě udělají službu ;-)

Jsem rád, že jsem objevil českou "cudnost" komunitu a věřím, že to tu bude prima.

Finist

2

Re: První rok s klecí

Ahoj a vítej. Mě by zajímalo, jak se staráš o svou Paní a Klíčnici, aby byla spokojená.

Ahoj.
Co se mi asi nejvíc líbí a dělám to velmi rád - tak během roku jsem si udělal kurz tantrické masáže, kurz masáže lávovými kameny a reflexní masáže nohou. Ač je můj primární obor diametrálně odlišný, tak si troufám říci, že bych se tím už mohl i živit ;-)
Moje Klíčnice se ráda nechá často masírovat a mě to velmi naplňuje ;-)

4

Finist_jasny_sokol jsem zvědavý na hypnózu v češtině. Jinak přeji krásné zamčené chvilky s Paní.

@milujibdsm
Založím na to téma a uvidíme, co z toho bude ;-)

6

Finist_jasny_sokol: Chválím, že se vzděláváš v umění masírovat ženu. Mé dvě kamarádky začaly zamykat své partnery poté, co jsem jim dopřála celotělovou masáž z rukou svého manžela, který byl v té době devět týdnů bez výstřiku. Obě se shodly, že nic tak senzitivního ještě nezažily.