Téma: Zamčený na zámku
Když se na jihu Čech objevil ke koupi malý zámeček, hned jsme s přítelkyní vyrazili na prohlídku, po nějaké době, a jednání došlo ke koupi. Začali jsme nejdřív s rekonstrukcí bývalé hladomorny. Oprava kamenné podlahy, stavba kovové klece, vybavení mučícími pomůckami, řetězy, pouty, provazy. Role jsou jasné, začínám svou dobu uzamčení, na svou chloubu dostávám klícku s ostny a dlouhým dilatátorem zasunutým do močové trubice, cvakne zámek penis mi tvrdne, ale už je v kleci. Na očích mám pásku takže nic nevidím, na ruce a nohy dostávám pouta a jsem připoután k mříži, a už cítím jak mi důtky olizují kůži na zádech, údery pomalu sílí, když cítím tlak umělého penisu v panickém zadečku, nejdřív jemně, pomalu sílící přírazy. Cítím jak mi péro pulsuje a tvrdne, ale klícka mu nic víc nedovolí, když najednou přichází úleva, semeno mi teče po stehnech na podlahu. Moje paní zuří, ty prase ty ses udělal, musím všechno semeno jazykem uklidit. Jsem připoután ke kříži, roztažené ruce i nohy pevně připoutané, je mi sundaná klícka a péro se hned staví a tvrdne. A už na mé tělo dopadají konečky důtek, ty prase tobě stojí, pár úderů, bolestivé výkřiky a už ochable visí na stehně. To jsem nevěděl že to je jen začátek, na bradavkách mám svorky spojené řetízkem a zavěšené závaží, cítím pěknou bolest když dostávám rány jezdeckým bičíkem přes koule a péro, řvu ale není mi to nic platné, moji paní to rozparádilo k intenzivnějším úderům, pomalu už necítím bolest, když mi sundavá svorky z bradavek cítím úlevu, ale jen na chvilku. Dostávám zpátky klícku, teď trochu větší a pohodlnější, oddechuji si že už bude konec. Cítím masáž bradavek, a najednou píchání jehel, počítám jedna, dva, tři, v každé bradavce mám pět jehel, cítím pramínky krve na hrudi. Klid nic se neděje, jen slyším jak moje paní odchází. Půl hodiny, hodina, dvě, paní přichází, na moje tělo dopadá proud studené vody, můžu si sednout na studenou podlahu, dostávám na krk obojek jsem připoután k mříži, se slovy dnes budeš spát tady moje paní odchází. Je pátek, už celý týden jsem zavřený v kleci, ani moje mužství na tom není lépe, pět dní v klícce. Ráno jsem rozpoután, příkaz jdi se pořádně vykoupat a umýt, ne že mi večer uděláš ostudu, vůbec nevím co večer bude. Je pátá hodina, jsem v kleci připoután ke kříži, péro mi visí mezi nohama. Slyším slova smích, a už je tady moje paní s kamarádkami, na první dobrou bych si rád pěkně užil. Oči mám zavázané, péro mi tvrdne pod dotyky rukou, cítím že bych stříkal, když najednou konec, dostávám těsnou klícku, a už na mé tělo dopadají rány bičů a důtek, nehnu ani brvou nechci udělat ostudu, rány sílí bolí to ani se nehnu, svorky na bradavkách, závaží mi je táhne dolu, cítím brnkání bičíku na koulích. Trvá to už asi hodinu, když jsem odpoután, paní mi přikazuje abych si klekl na všechny čtyři, cítím lehké šimrání na zadečku, chladivý gel vím co asi přijde bráním se to nechci, je to marný jsem usměrněn bičem, a už cítím jemný průnik připínáku do análu, nejdřív lehce ale potom přírazy sílí, nakonec jsem tvrdě šukán. Když se namě všech pět kamarádek vystřídalo, bere si moje paní silnější připínák, a jde do mě bolí to, ale paní to je jedno, tvrdými přírazy mě šuká, držím jako poslušná děvka, ale vyčerpáním padám na zem, pár kopanců bič a jsem zase na kolenou, moje paní nemá dost. Najednou konec, studená sprcha, kamarádky odcházejí se slovy tak příští týden. Přichází moje paní kontroluje mi klícku, dostávám deku na spaní, a se slovy dnes jsi byl dobrý, tak si odpočiň