Téma: Zamčení a výstřik
Tak tohle je o uvěznění v klícce. Na webu jsem si koupil plastovou klec střední velikosti, zpočátku trochu neohrabaně jsem st jt nasadil, a přítelkyně ji uzamkla, klíček si pověsila na krk na řetízek. Zpočátku se mi to líbilo a nijak jsem to neřešil, doufal jsem že mě přítelkyně na noc odemkne, omyl šel jsem spát s klíckou, v noci se přítelkyně přitulila, a já cítil jak mi pulsuje péro, ale klec mu nic nedovolí. Ráno se mi péro tlačilo ven, ale klec krotí všechny pokusy o erekci. Přítelkyni se to líbí protože má nade mnou nadvládu, jen mi hned objednala kovovou klícku. Ta je těsnější takže mi nedovolí erekci nebo ztvrdnutí. Už jsem zamčený tři neděle. Je krásné sobotní ráno, moje paní mi odemyká klícku s tím ať jdu do koupelny pořádně se umýt, s vidinou že bych si mohl užít to beru pořádně, vydrbu si celý tělo, nevynechám ani svou mužskou chloubu. Paní přichází kontroluje čistotu, je spokojená, rukou mi pohladí penis, párkrát stáhne předkožku, a já začínám tvrdnout. No to né a už mi nasazuje klícku. Paní mi říká jdi si odpočinout, večer přijdou moje kamarádky, tak ať mi neuděláš ostudu. Je pátá hodina, a společnost je pohromadě, u stolu je pět krásných blondýnek, paní poručí abych se svlékl a obsloužil je, svlékám si všechno až na tanga. Svlíkni si i ty tanga zní rozkaz mé paní. Blondýnky zaujalo moje uzamčení, prohlížejí sahají zkouší jestli je můj poklad skutečně dobře zamčený. Paní si mě volá k sobě a na bradavky mi připíná svorky se závažíčky, a rozkazuje abych nalil víno, a přines chlebíčky a sendviče, když se vracím každá dívka má důtky nebo bičík, a už to cítím na těle. Jsem na čtyřech chodím kolem stolu a dostávám důtkami po celém těle nejdřív jen tak zlehka, ale pomalu razance úderů stoupá, zvlášť citlivé jsou rány přes koule, když zasyčím dostanu vzápětí silnější ránu. Paní poroučí lehni si na záda a roztáhni nohy, jsem řetězy připoután k podlaze, dostávám pár ran přes bradavky a varlata, jedna dívka si mi sedá na obličej, a teď lízej mojí kundu, rád poslouchám, beru to přes poštěvák, ona šílí slastí, střídají se na mě, na závěr jde moje paní, s rozkazem pěkně do sucha. Dívky stojí nade mnou, rukou si honí kundičky a začínají mé tělo zkrápět zlatým deštěm. Jsem celý mokrý, a už to pokračuje dál, cítím horký vosk na břiše, na bradavkách, prostě po celém těle, jsem jak vosková figurína. Děvčata olupují vosk, a dráždí mi bradavky, péro mi v kleci tvrdne. Na žádost dívek mi moje paní sundavá klícku, a okamžitě mi stojí péro, když slyším jak se baví mezi sebou že mě chtějí ošukat. Jsem stále připoután k podlaze, jedna z dívek mi rukou honí a pusou saje péro úplně do tvrda, nasedá na mě a šuká mě, rozkaz mojí paní ne že se uděláš, dívky se střídají, cítím jak mi semeno tlačí pomalu ven, držím co to jde, prosím paní o povolení vystříkat se, dívka sesedá, a povolení uděleno, a už je to venku, výstřik semene na břicho, a nepřestává to, pořád mi semeno teče ven. Ty prase cos to udělal, tady je všechno od semene, teď si to uklidíš, jsem lžičkami krmen svým semenem, polykám. Paní mi sundavá řetězy, jdi se do koupelny umýt. A teď mi to uděláš, a stříkat budeš až ti řeknu, pořád jsem nadržený a když vidím kundičku mojí paní tak nevím jak dlouho to vydržím. Zásun a šukám nejdřív lehce a začínám, tvrdě přirážet, skandování dívek mrdej pořádně mrdej, mě burcuje k pořádnému výkonu. Cítím jak se mi rve semeno ven, nejde to vydržet a stříkám do kundičky. Ještě pokouření na rozloučenou s pozdravem tak příští víkend. Než se stačím rozloučit mám zase klícku na penisu. Těším se na příští týden.