1

Téma: Nošení klicky - pálení kůže

Zdravím,
Mám takový problém. Pri nošení klicky u mě dochází k pocitu pálení kůže okolo hlavního velkého krouku ze spodní strany šourku. Bolest se stupňuje, dokud nenamazu indulonou.
Máte prosim Vás někdo zkušenosti s timto problémem? Dekuji

2

Re: Nošení klicky - pálení kůže

Ahoj, prosímtě, to mazání je úplně normální, to dělej a budeš v pohodě. Za sebe doporučuji vazelínu z lékárny, ale už si spousta lidí našla to správné mazání podle sebe. Dětské olejíčky, i tu zmíněnou inudulonu, cokoliv. Dej si tady do vyhledávání mazání (nahoře pod logem odkaz "Hledat") a projdi si to klidně vše.

Přeju ti, ať se ti klícka kromě této drobnosti nosí skvěle a obohacuje tvůj život bez dalších komplikací.

3

Ja momentalne nemažem, ale musel som mazať, keď som mal menší krúžok. To pálenie je dôsledok tesneho kružku. Vyskúšaj väčší krúžok.

4

U mojí oblíbené kovové klece mám dva kroužky. Jeden menší 50mm, který perfektně sedí, netlačí, klec s ním nikam nesklouzává, ale v noci to v něm pálí jak čert. Dá se to vydržet, trochu pomůže to namazat, ale stejně mě to budí. Ten o jednu velikost větší kroužek 55mm je v noci pohodička, nic nepálí, netlačí, nebudí mě, mazat není potřeba, ale přes den sklouzává. Potřeboval bych něco mezi, ale nevyrábí se. Do jakého jsem zamčený? Do toho menšího. I přes to noční pálení preferuji celodenní pocit, kdy lépe sedí a drží klec, kde má. To je pro mě důležitější.
Takže klidně zkus větší kroužek, pálení přestane, ale asi se pak stejně vrátíš k tomu menšímu.

Já používám homeopatickou mast Cicaderma. Maže, hojí a dezinfikuje. Ideální kombinace a má i spoustu civilního využití ;-)
Finist

6

Jak říká manžel, když mi při předehře prstí lubrikant do lastury: Kdo maže, ten jede.
Jak říkám na oplátku já, když mu po večerní sprše promazávám jeho přirození: Která nemaže, té chlap neabstinuje.

7

Je třeba mazat pod i nad kroužkem. Mažu i okolo malého kroužku na vstupu do klícky jednou až dvakrát denně. Kov odírá méně než plast.