1

Téma: Jakou zvolit velikost Cobry?

Ahoj, měl jsem CB6000 a moc mi nevyhovovala, všichni tu pějí ódu na cobru. Používám klícku sám na občasné intimní hrátky v soukromí. Velikostně mi ale CB6000 vyhovovala i s největším kroužkem. Většinou tu ale všichni o Cobra píšou, že je lepší menší? Mám penis 14cm když jsem vzrušený. Přemýšlím tedy jestli si mám koupit stejnou velikost jako byla CB6000 (83mm) teda Cobra velikost 4 (85mm)? Poradíte jestli mám jít do větší nebo do menší? Díky. (Barvu samozřejmě růžovou)

Re: Jakou zvolit velikost Cobry?

Za mě čím menší, tím lepší. Já mám velikost 1 a 2. Dvojku nosím dlouhodobě a ani o ní nevím. Koupil jsem si i jedničku, ta je fakt malinká a díky tomu, že je tam penis "namačkaný", tak se při erekci nemá kam hrnout krev a tak vlastně k erekci vůbec nedochází. Což je super, ale zase ji nevydržím nosit tak dlouho.
Já jsem nakoupil určitě více jak 10 klecí různých typů (ala Cobra) a testoval, vybíral až jsem našel ten typ, co mi sedí. Je to 100 lidí 100 různých penisů ;-) tak je třeba se tomu věnovat, aby nošení nebylo utrpení, ale potěšení ...
Finist

3

S tou velikostí je to velmi individuální, každému vyhovuje něco jiného. Měl by se tam vejít když je v klidu. Chce to měřit a zkoumat rozměry klíček. Já jsem toho vyzkoušel více než jsem trefil tu pravou. Mám trochu problém s otékáním kůže, tak mě vyhovuje uzavřená klícka, kovová.

4

Ahoj, taky doporučuji raději menší klec. Sám nosím Cobru velikost 1 a taky jsem si zpočátku říkal, že se do ní nemohu vejít, potom, že ok. mám ji nasazenou ale to bude maximálně pár hodin. Co až přijdou ranní erekce? a teď ji mám nasazenou tak ji nosím i 10 dní v kuse a ani mi přes den nepřijde, že ji mám na sobě. Opravdu za mě doporučuji Cobru a velikost nechám na tobě.