1

Téma: Alergická reakce na plastovou klícku Cobra?

Zdravím,
pár měsíců dozadu jsem si koupil černou Cobru z ABS plastu z jednoho českého gay sexshopu, postupně jsem vyzkoušel dvě velikosti a první měsíc nebyl žádný problém. Poslední dva měsíce ale řeším nepříjemné zarudnutí, mírný otok a svědění poté, co klec po pár hodinách nošení sundám. Co jsem hledal, nejčastější problém bývá alergická reakce na černou barvu, která se používá. Ale nejsem si jistý, jestli je to ten případ, protože to zarudnutí se mi objevuje jen na pár konkrétních místech (hlavně na takové té lince tmavší kůže zezadu, co pokračuje k varlatům) a také ten první měsíc nebyl žádný problém. Další možností je nekvalita materiálu, což by mě úplně nepřekvapilo, povrch v zahýbech nevypadá úplně kvalitně, je takový odrbaný a zrovna velkou důvěru v ten sexshop nemám.

Nenapadá vás prosím způsob, jak ověřit, která z těchto dvou možností to je? Případně nemáte někdo podobnou zkušenost? Černá cobra je pro mě esteticky zdaleka nejlepší možnost, takže kdyby šlo jen o materiál, nemám problém investovat do dražšího kvalitnějšího výrobce, ale nechci riskovat, že pak budu mít stejný problém a budu o pár tisíc lehčí...

2

Re: Alergická reakce na plastovou klícku Cobra?

Ahoj, plastové Cobry jsou na trhu od více výrobců a kromě drobných designových detailů a různých typů kroužků se liší i kvalitou materiálu. Ozvi se tomu eshopu, měl by se k tomu postavit čelem.

Na Cudnost.cz mám Cobry v nejlepší kvalitě, nějakou dobu jsem je testoval a hledal, až jsem našel. Komplikace mi zákazníci hlásí jen zcela vyjímečně a stavím se k nim čelem taky.

3

Re: Alergická reakce na plastovou klícku Cobra?

Kup si Cobru tady na Cudnosti od Vojty, a tamtu zahoď.