Téma: Cuckold
Cuckold
Se svojí přítelkyní jsem už nějaký ten pátek, život plyne, ale je potřeba trochu ozvláštnit sex, nejdřív jsme obráželi různá swingers párty, výměna partnerů, skupinový sex, to všechno bylo krásné, ale časem jsem začal hledat něco trochu jiného. Zjistil jsem že se mi líbí dívat na to jak cizí muž šuká moji přítelkyni, její vzdechy, přírazy proti tvrdému klacku predátora, to se mi líbí. Řekl jsem o svých představách přítelkyni, nejdřív se zdráhala, ale potom mi řekla že by se jí to mohlo líbit. Pozvali jsme domů mladíka Daniela ode mě z práce, urostlé sportovní postavy, s pěkně velkou tvrdou výbavou. Sedím v křesle, předenou začíná sex přítelkyně s milencem, nejdřív lehce, následují tvrdé přírazy, vzdechy přítelkyně, vytahuji péro z poklopce a honím si ho, je to krásné sledovat šukající dvojici a honit si péro. Já to už nemůžu vydržet a stříkám semeno na kalhoty. Milenci pořád ještě šukají, líbí se mi jak Dan rve svoje péro střídavě do kundy a análu mé přítelkyně, je vidět že se jí to líbí, když Dan začne střákat semeno na její prdelku. A tak začal můj sexuální půst, milenci se u nás doma střídali jak na běžícím pásu, a já si honil péro v křesle, líbí se mi cizí péro v kundě přítelkyně vzdechy jak se kroutí její tělo. Po pár týdnech přišla přítelkyně s tím že se ji nelíbí že si honím péro, tak mi nasadila klícku na penis, abych se jen díval a nehonil si péro. Už jsem si na klícku zvykl, a pravidelně sedávám v křesle a pozoruji přítelkyni jak si užívá šukání s mnoha milenci, a jí se to líbí, i já jsem na stejné vlně, i já jsem blahem bez sebe když se můžu dívat na šukání mé přítelkyně, svoje péro uzamčené v klícce. Občas mi přítelkyně klícku sundá aby si udělal hygienu, a trochu pohonil péro, ale nesmím se vystříkat, i když při sebemenším dotyku mi ztvrdne, okamžitě dostávám důtkami a bičíkem přes penis a ten povadá, a hned dostávám klícku. Čas běží milenci se u nás střádají, já si užívám pohledu na šukající pár, a jsem stále uzamčený v klícce. Naučil jsem si ulevit různými pomůckami otvory v klícce, až k výstřiku, bolí to jak penis v klícce roste, ale teď rychle do koupelny, opláchnout semeno. K ročnímu výročí mého uzamčení dostávám nerezový celoobvodový pás cudnosti vyrobený na zakázku. Pěkně mi sedí, penis je uložen pohodlně v přední části, do močové trubice je zasunutá krátká dutá tyčinka, to proto aby se mi dobře močilo, zadní část je upravena tak že aníl je obnažený a nezakrytý. Po nasazení a menších úpravách je pás uzamčen, teď už se ke svému péru nedostanu. Představení pokračuje, chlapi se střídají, já se dívám na šukající přítelkyni, uzamčený ve svém světě, trvá to už tři roky a určitě bych neměnil, líbí se mi můj pás cudnosti, nemožnost soulože a jakéhokoliv sexu, prostě jsem se smířil s doživotním uzamčením v pásu cudnosti.