1

Téma: elektrický obojek

zdravím,
máte někdo dobré zkušenosti s nějakým elektrickým obojkem, který by uměl dole trochu víc kopnout? Zkoušel jsem několik, převážně čína, a i na maximální intenzitu to nebylo 'nic co by vás srazilo na kolena'/výrazně jste o tom věděli.

Ideál (který neexistuje):
* rozměry které schováte do trenek - uchycení za klecí popř i kabelem k elektrodám
* nebude vám při každém pohybu dole skřípat kůži
* ovládání umí dát pulz a ne jen pustit/pauznout přednastavený program
* diskrétní dálkové ovládání
nice to have:
* dálkové ovládání i ovládání přes telefon (ideálně BLE nebo něco co jde odposlechnout a vytvořit vlástní...)
* ideálně se dá zapnout dálkovým ovládáním (nenašel jsem nic...) a dá se zajistit proti sundání

Aktuálně koukám na:
https://www.aliexpress.com/item/1005008637899710.html
ale dolů je to moc velké, komentáře na intenzitu jsou dost pochybné a bohužel se bojím, že se to dole tlakem bude samovolně vypínat (nevýhoda větších tlačítek...)

Díky za doporučení,
M.

2

Re: elektrický obojek

Chceš obojok na krk, alebo na penis ?
Odkaz je na obojok na krk, ale píšeš o schováni do trenek.
Existuju klietky s elektrickym šokom.
Nemám s tým skúsenosť.

3

Pokud myslíš na penis tak má Paní na mě používá klasický výsvikový obojek pro psy.

4

@thedoctor3321:
na penis, ten co teď uvádím na krk zvažuju kvůli ovládání a vyzkoušení... Stejný výrobce dělá i klec, ale recenze jsou jako obvykle rozporuplné + tím, že klec je násobně dražší raději nejprve vyzkouším ten obojek (doufám že případně půjde zkrátit + vytahnout kontakty elektrod)

@Slave4U:
můžeš mi prosím poslat typ, pokud jste s ním spokojení? Zkoušel jsem dva typy na psy a sotva jsem o nich věděl i na maximální úroveň ... když jsem se ptal na silnější, tak jsi hned za týrače zvířat:/

5

výrobce pásu cudnosti neosteel má v nabídce i produkty na vzdálený výcvik. Nedodává k nim sice přímo samotné elektrošokové udělátka, ale má tam doporučení na konkrétní tipy.

Takže tady máš odkaz na upevnění na šourek: https://neosteel.de/en/product/resy-hodenmanschette/
no a tady je odkaz na konrétní tip udělátka co k tomu doporučujou: https://www.elektro-obojky.cz/elektroni … ontrol-400

Samotné udělátko je zapínáno magneticky pomocí vysílače (dle popisu) takže bys to sám neměl vypnout.

Osobně ale zkušenosti nemám.

6

Díky, jen pro doplnění - magnetické zapínání = přiložíš magnet a nemačkáš žádné tlačítko. Na dálku to bohužel nejde, ale i tak je to mnohem lepší varianta

7

@sag má Paní na mě používá tento petrainer-pet998db

8

Slave4U - a jaké máš s ním zkušenosti? Síla je dostatečná, sedí dobře? popřípadě nějaké další + a - co by Tě napadli?

9

@mark-mizera:  Sedí jak kdy, musí se dobře utáhnout řemínek, má Paní ho používá cca na 70 a je už tak dost silný výboj zvláště když to nečekám tak mě to už i dostane do kolen, bojím se kdyby to Paní použila na 100. Naučí to k absolutní poslušnosti, protože nikdy nevím kdy přijde rána.