1

Téma: Voják

Nastoupil jsem jako voják k rotě průzkumníků. Nejdřív tvrdý výcvik, a potom zařazení na rotu, představa první vycházky mě zavádí na myšlenku sexu po dlouhé době, když přichází velitel že se jede do terénu a žádné vycházky nebudou. Jsme v terénu, přes den plníme bojově úkoly a volno prožívá každý podle sebe. Večer usínám unaven po náročném dni, ráno si všimnu mokrého koláče v rozkroku, zajedu tam rukou a nahmatám lepkavou hmotu, já se v noci ve spánku udělal. Rychlá sprcha, hodím na sebe mundur a spěchám na výcvik. Při polední pauze si zalezu stranou, najdu pohodlnou pozici a začnu si honit penis, po chvíli stříkám jak erotická mašina, když můj úkryt je objeven, oči kluků a úsměvy na tváři. Večer při hygieně mě kluci obstoupí s tím že mi pomohou od mého problému. V posilovně jsem přivázán k lavici a už na mé tělo dopadají rány opasků, nevyjímaje ani můj penis, je naběhlý tvrdý stojí jako nikdy před tím. Nejdřív mi péro pohoní, potom se na mě orálně vystřídá celá rota několikrát se vystříkám semeno mi teče po stehnech, mám ho i na břiše. Klekni si na čtyři zní rozkaz, jen stačím zaujmout pozici a už se mi rve do zadku něčí péro, zpočátku cítím bolest, ale začíná s mi to líbit, kluci se na mě střídají, semeno stříkají do mě i na tělo, začíná to bolet už nevnímám kolik jich mě šuká. Konec, jdu se osprchovat, no to byla jízda, když najednou dostávám na svou chloubu těsnou klec, se slovy to máš proto abys nám nebyl nevěrný a nemohl si ho honit. Přes den výcvik, je to obtížné s klíckou v rozkroku. Večer čekám že budu vysvobozen ze sevření oceli, ale nic, péro se tísní v klícce stojí tvrdne bolí to, nemožnost sebemenšího uvolnění. Trvá to druhý den, týden, čtrnáct dní a můj penis je pořád uvěznění. Jdu si zacvičit do posilovny, přichází celá parta kluků, rázem jsem nahý bez klícky, ležím na žíněnce, a při sebemenší dotyku cítím jak jsem vzrušený, péro mi stojí jak tovární komín, při dotyku pusou stříkám jak hasičská proudnice, kluci mě kouří jeden po druhém, pro každého mám pěknou dávku spermií, velká pochvala, když najednou všichni stojí nad mým ležícím tělem a honí si péra, zkrápí mě déšť semene, roztírám si tu smetanu po těle a už cítím péro v análu, zase se na mě všichni vystřídají, začíná se mi to líbit, cvak a jsem uzamčen v klícce. Zase čtrnáctidenní půst, a další sexuální vyžití. Je to ještě intenzivnější než posledně. Přichází rozkaz k návratu do kasáren, na rozloučenou jsem odvlečen do stanu, najednou jsem nahý a spoutaný řetězy, na tělo mi dopadají rány opasků bičíků a důtek, klečím na čtyřech jsem tvrdě šukán, mám anál plný semene. Po příjezdu do kasáren se všechno připravuje na nástup nováčků. Přijíždí třicet vykulených kluků, výcvik, posilovna běžný život v kasínu,  jednou noc jsem vzbuzen a odcházím s ostatními do posilovny. Tam klečí svázaný jeden z nováčků. Je mi sundaná klec a jdu jako první na věc, po lehké masáži zasouvám penis do panenského zadečku, je to těsné mládenec skučí bolestí nejdřív jdu zlehka ale vzápětí tvrdě přirážím, stříkám dovnitř, a kluci se střídají. Polomrtvý mládenec dostává na penis moji klícku, to znamená že já jsem osvobozen a on se stává naším sexuálním otrokem. Sloužím už desátým rokem a tato tradice je stále v repertoáru vojáků této roty.