1

Téma: Zbavený svobody

Už od mala jsem vypadal starší, proto mě nepřekvapilo když jsem na jedné taneční zábavě sbalil starší ženu, pár tanců několik skleniček alkoholu, a už jsme na cestě k ní domů. Milovali jsme se celou noc a usnul jsem až nad ránem. Když jsem se kolem poledního probudil byl jsem spoutaný a přivázán k posteli. Uvolnit se z pout to nešlo. Přichází ona, žena s kterou jsem celou noc souložil, na sobě má těsný latexový oblek, v ruce bičík, a ptá se jak se mi to v noci líbilo. Mo, bylo to krásné zní moje odpověď, a ptám se co se děje proč jsem připoutaný k posteli. Jsi můj sluha, otrok, a budeš mi říkat moje paní nebo madam, od teď mi budeš sloužit a plnit moje přání. Většinu času budeš nahý, přes den budeš mít výcvik poslušnosti a v noci si budu užívat na tvém těle, spát budeš na zemi spoutaný do klubíčka, a když budeš hodný dostaneš deku. Chci protestovat chci jít pryč, nechci být sluha ani otrok. Tak to je tvoje první neposlušnost, dostává bičíkem přes prsa údery dopadají na bradavky, bolí to, a už cítím bolest na varlatech a žaludu, křičím bolestí, ale čím víc křičím tím víc dopadá bičík na moje tělo. Prosím paní ať už skončí, pod slibem že se podvolím výcviku moje paní přestává. Klečím na zemi vedle postele, na krku obojek, na rukou a nohách mám kožená pouta, paní stojí přede mnou, a rozkaz budeš mi lízat kundu, po zádech mi přejíždí důtkami a občas dostanu přes zadek, jazyk už mám odřený pořád lížu, na paní přichází orgasmus údery na moje tělo sílí. Musím si lehnout na záda péro mi stojí jako stožár, šukal bych, tak to ne tobě stojí ty máš erekci, to tedy ne. Dostávám důtkami přes koule a péro, bolestí vadnu. Moje madam mi nasazuje těsnou klícku na péro, se slovy to už nikdy nedělej už nikdy ti nesmí stát pokud já nebudu chtít. Jde den za dnem, poslušně sloužím svojí paní, tělo si už zvyklo na mučení, nic mě nepřekvapuje, když po pár měsících si mě paní vykoupe, oholí mi všechny chlupy na těle, zvlášť záležet si dává kolem penisu. Ležím na zádech na posteli, pevně připoutaný. Moje paní přichází v oblečku zdravotní sestřičky, dostávám na oči škrabošku sundavá mi klícku z penisu, ten okamžitě tvrdne. Se slovy, budeš mít zdravotní výuku, mi zabodává injekční jehly do dvorců bradavek, a popichuje mi bradavky jako při piercingu, cítím tlak jehly na varleti, zatínám zuby ale i přesto pár hlásek vydám, jehla za jehlou mi špikují varlata, takže ani necítím jak mi jehly projíždí penisem a žaludem. Celkem mám obohaceno tělo o třicet jehel. Najednou cítím teplo po těle, pálí to, je to vosk kterým moje paní zdobí prsa, penis, břicho, dostávám důtkami přes bradavky a péro, teď jsou teprve pořádně cítit zapíchnuté jehly. Paní mi loupe vosk z těla, vytahuje jehly. Stojím připoutaný ke kříži s roztaženými rukami a nohami, na tělo mi dopadají rány důtkami střídavě s bičem, a už zase ležím připoutaný na posteli, paní mi rukou pohoní péro když to na mě přichází přestává a dostávám důtkami přes péro, vzápětí mi nasazuje klícku, se slovy zítra pokračujeme. Už jsem takto uvězněn třetím rokem, už jsem si zvykl, občas jdeme na procházku, s obojkem na krku si mě paní vede jako psa. Začalo se mi to líbit, jen jsem neměl za tu dobu ani jednou sex, a ve volných chvílích mám nasazený nový celoobvodový pás cudnosti. Jsem totálně zbavený svobody, ale jak jsem psal zvykl jsem si.