1

Téma: Skříplý šourek - co s tím?

Mám blízko ke kandaulismu/cuckoldu, ale tady jsem naprostý nováček. Koupil jsem si Cobru. Nevěděl jsem, jestli to bude ženu bavit, tak prostě z Číny. Z velikostí Nano, Small, Standard a Maxi jsem zvolil Small - penis bez erekce se tam v pohodě vejde (vyložené micro v nabídce neměli, myslím, že i jejich velikost Nano bych bez erekce zvládnul - když penis nestojí, občas je vpředu v kleci volný prostor. Klícka vypadá vyloženě hezky, líbí se mi, že není vidět žádný visací zámek.
Kroužek jsem vybral největší. Jeho nasazení ještě v pohodě - jedna koule, druhá koule, pauza aby se penis uklidnil, bez erekce tam vleze v pohodě. Nasadit klec - zase pauza na uklidnění smile
Problém byl, když jsem to chtěl spojit - to bylo děsně pracné, připadá mi, že je až moc miniaturní vůle pro "secvaknutí" šourku. Konečně jsem to spojil - bez klíče, stačí tou umělohmotnou západkou, je to perfektní. Pro opravdové hraní s manželkou by ona jistě použila klíč.

První dojem byl perfektní - vizuálně zcela OK. Jak je klec nasměrována dolů, normálně vůbec není vidět. I doma před dětmi jsem byl v trenkách - a v pohodě. Vidět je jen když si vezmu kalhotky (naše hra s manželkou), ale tak zase nechodím ani doma ani na veřejnosti. Kalhotky ale nejsou vhodné, protože klícka roztáhne šourek a ten se potom do kalhotek nevejde. Šel jsem i na krátký nákup - přes klícku trenky, džíny a chůze v pohodě. Je zvláštní pocit, když tělo klícky a přitisklý šourek tvoří jeden celek a hýbou se společně, aniž by penis cítil nějaký dotek.

Tím bohužel končí pozitiva a sociální jistoty. Hned na první pohled jsem viděl, že varlata jsou nalitá, jako kdyby mi je někdo chtěl z šourku vymáčknout. Kombinace kroužku a kroužku samotné klícky, které vytvoří nesundatelný stav varlata napíná. To, že je klícka přitisknutá k varlatům to ještě zhoršuje. Nemyslím si, že by to těm varlatům dlouhodobě (i jen pár hodin) prospívalo. Navíc jsem vždy po pár minutách až desítkách minut začal cítit, že mám skřípnutou kůžičku šourku - a to je tak nepohodlné, že to prostě nejde.
Nevím co s tím. Kroužek mám 52 mm, vidím na webu jiný model 60 mm. Hlavní problém vidím v malém prostoru mezi kroužkem a klecí pro šourek. Ten prostor by mohl být mnohem větší (stačí, když neproleze varle), ale klícku na míru mi nikdo vyrábět nebude. Lubrikační gel nepomohl. Dodám, že se neholím, takže chloupky okolo.
Možná by to vyřešil nějaký model "s tyčinkami", který zvětšuje ten kritický prostor. Tyčinky mi ale nepřijdou elegantní, vypadá to hloupě, potřebuje visací zámeček. Cobra je perfektní - jen by to chtělo, aby dole měla větší prostor mezi samotnou klecí a kroužkem. Manželce jsem to tedy ani neukázal, protože to určitě nejsem ochotný mít na sobě třeba 2+ hodiny.

Někdo zkušený s nějakým nápadem?

2

Re: Skříplý šourek - co s tím?

Větší kroužek, a potom třeba jinou klec, já jsem s tímhle míval taky občas problémy, že je mezi klecí a kroužkem málo místa.
Zatím se jsem zůstal u Bon4, odtud z webu, a jsem spoko. Co se místa mezi klecí a kroužkem týče.

3

Re: Skříplý šourek - co s tím?

To chce zkoušet různé klece, různé kroužky, různé situace. nevzdávat to a zkoušet. Až vyzkoušíš pátou klícku, budeš mít jasněji. Hromada lidí včetně mě to měla úplně stejně. Každý jsme jiný a máme různou anatomii. Někdy prostě klícka nesedne ať děláš co děláš a je potřeba jít dál. A někdy si jen tělo potřebuje zvyknout. Neboj, časem to půjde.