Téma: Provedení kastrace
Dobrý den, jen by mě zajimalo jestli je zde někdo kdo je po kastraci??? Jaký to je byt vykastrován??? A jestli by se tu třeba někdo našel kdo má zazemí a umí udělat kastraci.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Provedení kastrace
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobrý den, jen by mě zajimalo jestli je zde někdo kdo je po kastraci??? Jaký to je byt vykastrován??? A jestli by se tu třeba někdo našel kdo má zazemí a umí udělat kastraci.
O kastrácii na amatérskej úrovni ani neuvažuj. To už ide o vysoké riziko nie len na zdraví, ale hlavne na živote !!!
Chlap, ktorý podstúpi kastráciu (urobenú oficiálne lekárom/chirurgom) dôjde u neho k zmene osobnosti, povahy atď. keďže jeho testosteron bude nižší aj ked ich bude dostávať liekmi, injekciami, ale nebude na hodnote ako pred kastráciou.
Prakticky dochádza k zmene osobnosti a už to nie je človek taký povahou ako predtým.
PS: Ani lekár neurobí kastráciu len tak, na to musí byť vážny dôvod !
thedoctor to napsal přesně, jak to je. Varlata jsou továrnou na testosteron. Testosteron je důležitý pro zdravý mužský organismus, ovlivňuje schopnost reprodukce, sexuální funkce, růst svalů, hustotu kostní hmoty a reguluje metabolismus tuků.
Po kastraci a absenci injekcí (samozřejmě předepsaných na recept) výrazně riskuješ své zdraví.
Navíc ti kastraci zde v EU nikdo bezpečně a legálně neprovede. Pokud by ti jí provedl někdo amatérsky, tal tím výrazně riskuješ své zdraví.
Chápu, že tě to přitahuje. Na webu sleduji jednu dominu, která má jako svého otroka eunocha a celkem dost si s ním hraje. Je to vzrušující představa, ale u představy to končí.
Musím se přiznat že kastrace mě také velice láka
Bobrik, můžeš hodit o koho se jedná? Díky
@subotrol27
Kastráciu radšej nechaj v rovine fantázie. 
Po vykonani operácie by si toho mohol trpko ľutovať a stav po kastrácii je nezvratný.
Asi bych raději volil farmakologickou cestu, která se dá vrátit. Nezapomeň že v případě faktické kastrace přijdeš o vše co v tvém těle způsobuje vzrušení a touhu, takže se přepneš do režimu nezájmu.
My u nás využíváme hormonální způsob ve velice malém dávkování tak aby byla jen nemožná ejakulace a spontánní erekce, ale vzrušení a touha zůstává.
thedoctor3321
Jsem si toho vědom a stejně to chci a jsem již rozhodnut na 10000%
@subotrok27
Ako píše ZvedavyNovacek, vyskusaj chemicku kastráciu a potom uvidiš.
Akokoľvek mám rád cudnosť, do trvalej kastrácie by som nešiel za žiadnu cenu.
A tak jestli to dobře chápu, nefunkčnost penisu jde řešit bud chirurgicky kastraci (což jak tady píšete dost zásah), nebo chemicky. A jiný způsob není?????
Doctor to napsal přesně.. Taky mám rád cudnost, ale do kastraci bych v žádném případě a za žádných okolností nešel..
No jakmile ti ustřihnou kuličky sexuální život, fantazie, energie vzrušení a tím i dynamika cuckold hry konci…. Proste tě to nezajímá, nevzrušuje, nebaví. To je proste realita kastrace
A čím a jak se dělá ta chemická kastrace???
@zdenekr1
to je formou tabliet/medikamentov.
Zvacsa to dostavaju sexualny devianti atď na potlačenie libida.
Samozrejme je to na lekarsky predpis
Kastraciu Ti nikto legalne nespravi. Ani sukromnik. Ani za peniaze. Je to silne vzrusujuca predstava, ale tam to konci. Amaterske pokusy skoncia zivot ohrozujucim stavom a nasledne, ak by si prezil, pobytom na psychiatrii. Ak sa chces zbavit erekcie, su na to ine metody, ktore Ti okrem intimneho zivota neohrozia zdravie priamo. A ak chces zredukovat testosteron, riesi to chemicka kastracia. Ale tu len tak nekupis. A rozjebe ti to hormonalny system na sracky.
S partnerkou jsme měli dlouhodobě vzájemný problém dodržovat disciplínu v používání klicky, líbil se nám efekt jaky to má na náš vztah ale často jsme sundávali z různých důvodu a pak samozřejmě po sexu se zase nechtělo nějak mě zpět. Nicméně před půl rokem jsem řešil jak by to šlo udělat jinak a narazil jsem na nějakém fóru na zkušenosti a hlavně účinky toho co se stane při potlačení testosteronu pomocí prášku které se používají na chemickou kastraci, žena s experimentem souhlasila. Po půl roce užívání dávky kdy se můj testosteron pohybuje na minimální jeste zdraví neohrožující hladině se v našem vztahu postupně stala revoluce. Moje erekce na myšlenku je pryč, masturbace pryč, rozvoj submisivního Ja na maximu ale co mě nejvíc překvapilo a zároveň potěšilo je její přirozený rozvoj dominantní osobnosti a přirozený přechod našeho vztahu do FLR. Dnes když se o tom spolu bavíme a ptám se zda chce tento experiment ukončit tak říká nikdy 
 Pro mě jako pro muže se změnilo hodně, dřív jsem byl schopný mít erekci na jakoukoliv myšlenku dnes mam erekci pouze s ni, ejakulace se stala tupou záležitostí bez efektu uvolnění a největší uvolnění cítím v situaci kdy ji způsobuji orální rozkoš, ona se postupem času ačkoliv vždycky říkala ze penetrativni sex se mnou miluje přešla to režimu preference toho orálního a klasicky sex je jen občasným doplňkem jen pro její potěšení. Po dobu experimentu se její charisma a sexappeal strašně zvýšil a z poměrně introvertní povahy se rychle stala venku extrovertem a je z ní už na dálku cítit svoboda a otevřenost. Původně jsme to chtěli jen zkusit a nečekali jsme jak moc silné to všechno bude.
A co je to za prasek? To v drogerii nepredavaju...
Tak ten příspěvek, bez názvu prášku, od Zvědavéhonováčka zní jako taková povídka
Prášek je to Androcur a předepisuje ho sexuolog obvykle je využívány jako jedna ze složek při HRT u trans lidi.
No jasný, první co ti google vyplivne na dotaz chemická kastrace. Ale to ti sexuolog jen tak nepředepíše a zahájit proces HRT je trochu složitější, než se zdá.
Předepíše ti to pokud chceš například aktivně řešit hypersexualitu a ano HRT je úplně jiná situace ale od kamarádky na HRT jsem získal tyto tabletky ja.
Tady je jen málo lidí co bude chtít chemickou kastrací i když jen dočasnou podle mě
Domina40 nie je to len o chceni, ale aj o dostupnosti. Taketo veci sa nezozenu ako alternativy viagry. ![]()
Vše je dostupné pro ty co chtějí
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Provedení kastrace
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB