Téma: Jak určit správný kroužek - začátečník
Ahoj zamknutí přátelé. Jsem prakticky začátečník , používám pc teprve cca půl roku. Vybral jsem si kovový , protože plast mi neseděl , furt někde něco skříplo a celkově byl na max pár hodin. Toto fórum jsem našel náhodou a fakt jsem toho už tady přečetl hodně a přesto bych měl dotaz. 
Používám kroužek 45 a celkem bych řekl , že mi sedí i když se mi zdá trochu větší, že sjíždí při nošení, ale jinak celkem pohodlné. A tak jsem si objednal 40 s tím , že by mohl lépe sedět a nebude tolik sjíždět. Což bych řekl , že se mi potvrdilo a nošení je velmi příjemné. ALE je tu ale .Při nasazování první varle v pohodě prostrčím , kdežto druhé se mi už horko těžko podaří prostrčit. Někdy ano někdy ne. Když se povede , tak super vše výborně sedí a nesjíždí tolik ,jen při noční erekci , ale to je asi normální jak jsem tu četl. Jde mi o to , že když sundávám kroužek, tak to jde při prvním varleti špatně , až se obávám , že se mi to nepovede (nerad bych volal hasiče :-) ). A teď ten dotaz - mohou varlata trochu být někdy nateklejší (větší) než jindy , že 40 nejde skoro nasadit a nebo sundat a někdy ano? Je možné že by se mi třeba nepovedlo pak sundat vůbec? Mohlo by to být tím , že je prostě 40 kroužek malý , že jsem určil špatnou velikost než by měla být a měl bych tudíž nosit 45 ? Má tu někdo taky takový problém prostrčit druhé varle kroužkem? Děkuji předem za reakce.