Téma: Výběr pásu cudnosti
Dobrý den,
jsem začátečník v oblasti pásů cudnosti a rád bych se podělil o své první zkušenosti a zároveň požádal o radu. S partnerkou jsme si spíše ze zvědavosti pořídili pás cudnosti Rimba P-CAGE PC02 ve velikosti S (udávaná délka klece 8,5 cm, průměr 3,9 cm). Používání nás velmi zaujalo, zejména s ohledem na možnost delšího nošení. Postupně se ale objevilo několik otázek a problémů, se kterými si zatím nevím rady. Při hledání odpovědí jsem narazil na toto fórum, kde je vidět, že máte bohaté zkušenosti – budu tedy rád za jakoukoli zpětnou vazbu.
Co řeším:
Vyzkoušel jsem různé velikosti kroužků, ale ať zvolím jakýkoli, varlata mám i v klidovém stavu velmi těsně obepnutá šourkem a posunutá dopředu, směrem od těla. Nejsem si jistý, jestli je to běžné, nebo zda to souvisí s tím, že mám možná šourek s varlaty více přitažený k tělu. Můj penis má ale jinak průměrné rozměry v klidu i při erekci.
Při erekci jsou varlata výrazně tažena dopředu a u kořene penisu se tvoří nepříjemná boule. Nošení přes noc je kvůli tomu dost nepohodlné a i během dne někdy dochází k tahání, které je někdy dost nepříjemné.
Zkoušel jsem také při delším nošení mazání, ale přišlo mi, že to v některých případech způsobovalo spíš větší bolest, jak šourek prokluzoval skrz kroužek.
U uvedeného pásu vnímám, že v něm mám poměrně dostatek místa – klec mě nijak výrazně netlačí ani „nevyplním“ její celý objem, což mě přivádí k úvahám o možné volbě kratší varianty u jiných modelů. Bojím se ale, že u kratší klece budou varlata tažena ještě více dopředu ke špičce. Je tedy vhodnější spíše delší klec?
Moje otázky:
Je v mém případě vhodnější volit kratší nebo delší klec, jiné průměry kroužků?
Pomohl by menší průměr klece, nebo by to mohlo být ještě nepohodlnější?
Který typ pásu by řešil můj problém?
Předem moc děkuji za jakékoli rady, tipy nebo sdílení zkušeností.