Téma: Trustlock Sentinel
Co říkáte na tuhle klícku? Má někdo zkušenost?
https://www.soulock.net/products/souloc … 2098895045
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Trustlock Sentinel
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Co říkáte na tuhle klícku? Má někdo zkušenost?
https://www.soulock.net/products/souloc … 2098895045
Zrovna ji zkouším. Ta spodní část kroužku je super pohodlná, tu vrchní moc nechápu, ale taky to není špatné. Nejspíš to bude proti všeljakému pokušení. Klícka je taková klasika, něco jako Cobra. A spoj klícky a kroužku perfektní.
Díky za rychlou odpověď. Já si myslím, že tou vrchní částí chtějí zabránit v přístupu k penisu. Design mě docela zaujal a vážně nad ní uvažuji. Koukám dle rozměrů, ta menší klícka je velikostně něco mezi cobrou velikost 0 (nula) a 1?
A bude nejaka recenze nebo zkusenosti s nim tu napsane? Velice me zajima, takze by bylo super nejake recenze
Ahoj vespolek:) Prave jsem nasadil tuto specialni klicku a testuji. Sedi bezvadne, nikde netlaci. Zajimava konstrukce - nasunete velky krouzek, pak nasunete pres penis druhy krouzek a pak klicku, kde penis zafixujete sklopenim horni casti. Zbyl mi vsak ten malicky samostatny krouzek - jeste jsem nestudoval jak jej vlastne pouzit. Ta horni dlouha packa na velkem krouzku - nechapu moc smysl. Velikost klicky M, krouzek L. Mejte se ![]()
Ahoj, tak píšu po několika dnech nošení recenzi:) Odklápění horní poloviny klícky je nesmysl, v případě vložení penisu a pokusu o uzavření sklopením klícky dochází k přiskřípnutí kůže. Maličký kroužek sloužící k zábránění vytažení také nanic, v případě použití pak musíte klícku sklápět a nástává problém viz. výše. Použitelné možná pro velmi malé penisy. Barva klícky není černá, spíše tmavě šedá a povrch není hladký, je matný. Když použijete tanga, což je při nošení klícky velmi dobrá fixace celé klícky, tak z tang nahoře vyčuhuje ta dlouhá plastová packa. Pokud chce někdo ještě více info tak napište. Pěkný den všem!
Ten malý kroužek máš navléct na žalud?
Skřípání kůže je vždycky velmi nepříjemné.
Jsem zvědavý na další Tvoje zprávy, taky jsem si ji na webu prohlížel a přemýšlel o ní.
Cudnosti zdar!
Ano, ten malý kroužek musíš navléct na žalud a pak vsunout dopředu do klícky a pak teprve klícku shora zaklapnout a v ten moment nastává problém s přiskřípnutím na obou stranách. Myslím, že jsou jiné zajímavější klícky, ale je to na tobě, BTW dělají i verzi bez té horní "packy". Já teď přemýšlím o plastové průhledné klícce UTIMI. Má ji někdo?
Ahoj.
Já vyzkoušel celou řadu klecí (viz můj inzerát, kde jich prodávám 11 - a to jsem jich doma dost ještě "upravil" takže jsou neprodejné) a nakonec se vždy vrátil ke Cobře ... 
Já se snažil vybrat takovou, která by zabránila erekci a byla "bezpečná" proti vytažení. Ve výsledku - pokud si neuděláte pearcing, tak je možné "vytáhnout" z každé klece.
Pro mě je klec spíš tedy symbol, který mi neustále připomíná, kdo je doma pánem (resp. "paní" ;-)) a za mě je i příjemné ji nosit.
Finist
Mám to naprosto stejně.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Trustlock Sentinel
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB