1

Téma: Elektrický obojek Little Devil Shock Collar

Ahoj všem,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto elektrickým obojkem, případně co si o něm myslíte.

https://www.qiui.store/collections/smar … 7662653672

2

Re: Elektrický obojek Little Devil Shock Collar

Vypadá celkem zajímavě . Jen se ovládá aplikaci přes Bluetooth, takže nebude mít asi moc velký dosah .

3

Aplikace s ovládáním přes BT není dnes problém. Většina těchto apek umí dnes předat kontrolu aplikaci v mobilu dominantího jedince s tím že vše pak funguje přes internet v podstatě přes celý svět.

Už jsem ale četl, že měli několik bezpečnostních problémů, když hackeři napadli jejich servery a třeba klícky jenž se řídí stejnou apkou pak nešli sundat.

4

To zní moc zajímavě. To bych chtěl znát jak nějakou aplikaci která funguje přes Bluetooth se dá předat k ovládání přes internet na dálku . Nevíš jde bych si o tom mohl přečíst víc s nějakým návodem . To mne fakt zajímá.

5

Já už jsem to asi zřejmě pochopil. Tvůj mobil je přes BT propojen s obojkem pomocí aplikace a zároveň je tuto aplikaci, přes data připojen na řídící server. Na tento server je připojen i mobil Paní, též s aplikací, takže zprostředkování komunikace je přes tento server. Něco, jako jsou různe messengery, kdy aplikace jsou připojeny na server, který řídí doruování.
Kromě toho, že mi Paní může poslat výboj kdykoli a odkudkoli, tak mě fascinuje ten gyroskop. Při uloženém pozičním trestu Paní nemusí suba kontrolovat, protože pokud se jen minimálně pohne, dostane výboj. Za mě výborný výchovný prostředek, který sedá těžko obejít...

6

v těch aplikacích co řídí tyto hračky se nastaví profily. buď suba nebo dostra. pokud si tam dáš že jsi sub tak poté máž možnost předat řízení někomu jinému, ale jen tak ho už nedostaneš zpět. v te chvili tvpůj mobil jen zprostředkovává komunikaci, ale apka nepřijímá tvoje příkazy a jsi odkázán na vůli paní.

Tedy tak praví teorie.

není to dnes nic zvláštního a takto již nějaký čas fungují i hračky pro vanilky ;-)

7

v apce QIUI (Cellmate) byla možnost pro suba si vzít ovládání zpět "násilím".
a pak se buď ovládat sám a nebo předat někomu jinému.

8

jelikoý jsem QIUI nikdy nepoužíval tak toto je pro mě nová informace. díky za ní.

9

Já nosím Cellmate3, bohužel nemám reálný protějšek a tak si hraju s vestavěnou AI,i když je dost omezená. O obojku jsem přemýšlel jako doplňku ale dle recenzí na netu jsou impulsy obojku dost slabé. Prý ani ne bodnutí ale jen stahování svalů. Prý to chce chce dost impulzů aby se to stalo bolestivé vynutilo si to podřízené chování. Bohužel i ta klec je v impulzech poměrně slabá. Záleží na aktuálním stavu vlhkosti v kleci, kde jsou při vlhkostí pulsy dost slabé a při suché pokožce spíš pálí. Obojek je dost drahý, uvažuji že budu raději investovat do Coyote s externím tlačítkem

10

Hele asi good, ale přes Bluetooth.Takže je potřeba si dávat asi pozor na vzdálenost.Ale asi dobrý smile