1

Téma: D/s pomer a manželství

Ahoj, uz dlouho me tichou silou vabi svět BDSM. S manželkou jsme neco zkoušeli, ja v roli dominantni, bohuzel zenu to celkove moc nebere a když, tak jen v sub roli. Jenze ja citim, ze jsem v jadru velice submisivní, chci byt ovládán krasnou zenou, nechat se uzamknout, byt mucen odpiranim orgasmu a sexem se strap on. Upnou nahodou jsem se dostal do kontaktu s pani... Probehl telefonát a ve me neco primo explodovalo, nemyslim v podstatě na nic jineho a chci vstoupit do sluzby. Mam zakazano se kdekoliv jinde udelat a me to neuvěřitelně vzrusuje a ani vterinu jsem nevahal, ze bych toto neprijal.
Ovsem toto skloubit s manželstvím bude orisek, ktery vsak vyresim.
Otazka na ostatni jiz zkusene, mate nekdo podobnou situaci a jak se vam v tom dari existovat? Lze to vubec? To volani je velice silne, chci zazivat pocit odevzdanosti...

2

Re: D/s pomer a manželství

Jestli na to přijdeš, dej vědět. Jsem v podobné situaci a vybral jsem si tiché utrpení namísto rozpadu rodiny a vztahu se ženou, kterou miluji.

3

Tohle je prostě velký problem ale !!!
Jenže co s tím, když žiješ s manželství, které Tě sexuálně neuspokojuje, takže Tě to bude lákat a dříve či později se vždy objeví někdo, kdo Ti nabídne ten chybějící dílek skládanky.

Berme klasický scénář, že v momentě, kdy si začneš s Paní, se dopustíš nevěry a může to mít negativní následky jen kvůli Tvým touhám.
Tvá žena ví o Tvých touhách ? Jak se k nim staví ? Jaký má na to názor? Jak moc máte funkční manželství?

V této situaci by bylo nejlepší, kdyby Ti žena tolerovala návštěvy Paní, kde se můžeš “vyblbnout” a vrátit se za ženou a všechny strany by byly s tím v pohodě, jen představa to je bláhová.

Mimochodem ta Paní, je placená domina nebo nějaká kamarádka, krerá by Ti plnila touhy ?

4

Nazdar. Ja tiež chodim k profy domine inkognito. Domina nikdy nie je vyzlecena a vždy je to len o mojom ponižovani. Navyše mi povedala, že v okamihu akéhokoľvek citového prejavu so mnou okamžite preruší kontakt. Takto to mam nastavene ja. Ak chceš mam tu tiež prispevok s nazvom: Pomoc od dominy.

5

U nás doma to mám podobně, žena je tedy v posteli velmi hravá, za těch 16 let jsme toho už vyzkoušeli opravdu hodně. Ale přímo BDSM jí tedy nic neříká. Jenom tam aby mě přivázala k posteli a příjemně si se mnou hrála. Ale cudnost tedy ne.
-
V červnu měl kamarád rozlučku se svobodou, bylo nás dohromady 6, po celodenní akci jsme ho večer zatáhli do nočního klubu a jako překvapení jsme mu zaplatili privátní taneček. A jako překvapení byly ty dámy dvě a taneček chtěli udělat nám všem. Ale u mě prostě narazili, normálně jsem je odpálkoval, protože moje vnitřní já to nechtělo dovolit. Možná to bylo zapříčiněno tím, že bych to bral jako nevěru a v tomhle jsem tedy hodně zásadový.
Takže v mém případě nějaká anonym domina nepřipadá v úvahu

6

Borik = borec !!

Skvělé nastavení chlape.

7

Borik: zachoval jsi se perfektně!