1

Téma: Ztráta klíče

Ahoj mam takový problém. Nedávno sem si koupil novou klec. Moc často se nezamykám ale ted mam dovolenou tak sem to zkusil. Včera sem odjel do Jeseníků ze zkusím běžky klec stále nasazena klice sem si vzal sebou kdyby náhodou ať se muzu odemknout. Jenže ja ty klice ztratil a jine nemam. Absolutně nevim kde sem je nechal alw vim ze je nemam. Jak z toho ted ven? Ma nekdo radu ? Klec mam minicage. tuto: https://www.cudnost.cz/minicage/

2

Re: Ztráta klíče

Ahoj, zkus si pořídit toto. Zámky jsou totožné a klíče by měly sedět.
https://www.cudnost.cz/integrovany-zamek/

3

ahoj, řešil jsem před rokem něco podobného. Neztratil jsem přímo klíč, ale měla jej v rukou žena, se kterou se něco stalo a nemohl jsem tak mít klíč. Tak jsem řešil jak se z toho dostat a napadlo mě zničit klec. Vypáčil jsem ji směrem nahoru tak, abych mohl vytáhnout koule a pak vytáhl i čuráka. Sice se to nedá pak nosit, ale cena není taková, abych s tím někam chodil. Měl jsem stejnou klec, tak to předpokládám půjde. Snad jsem ti pomohl. Jinak mě napadlo ještě nějakým způsobem zničit(vyvrtat vrtákem mě napadlo) zámek a pak objednat nový, ale toho jsem se bál Přece jenom to ujede nebo něco se nepovede...Toto mi přišlo nejbezpečnější a kupodivu to nebylo tak těžké, jak jsem čekal. Ale holt se zničí klec...

4

určite zkusím ale az doma. tech par dní to vydrzím. jestli ate jeste nekdo nejake napdy urite je piste

5

trochu názor proti...

a je potřeba se odemknout?
co to vzít jako znamení, že máš zkusit být zamčený dýl

je škoda níčit klec, když je na místě kam patří ????

6

no je fakt že hlavně ty čínské zámky mají kolikrát stejný klíč, ale mám i takové co mezi sebou nejsou odemknout. Hodně to i zálaží kolik stavítek ve skutečnosti tyto zámky vevnitř mají. Velké % má jen jedno stavítko a to by pak neměl být takový problém odemknout i bez klíče. osobně jsem to ale nezkoušel - zatím nebyla tato potřeba ;-)

7

Ahoj , ak máš pôvodný zámok od kúpy pásu cudnosti tak, tie čínske zámky kľudne odomkneš z ihlou na šitie. Stačí ti hrubšia ihla a tlačiť dole na stavítka a zároveň tlačiť do strany kde sa odomyká. Takže ihla a tlačiť dole a do strany a trošku sňou pobehaj po tých stavítkach ak by nešlo na prvú smile 100% to takto otvoríš.

8

Bohužel (bohudík pro tebe) tyhle čínské zámky jsou opravdu mezi sebou zaměnitelné, takže buď si koupíš jiný a máš tak 70% šanci že to s ním otevřeš. Nebo stačí sponka, chvilku v tom zámku pošťouráš a jakmile se uvolní stavítko zámku, zatlačíš rukou nahoře na vyčnívající část zámku a snadno otevřeš. Do 5 minut jsi venku.

9

Ten zámeček normálně rozlouskneš za dvě vteřiny šroubovákem. Zapíchneš, pootočíš a zámeček se rozlomī.

10

Jeden zamok/vlozku som rozmrdol srobovakom, druhy vrtakom bez toho, aby som poskodil klietku. Stacilo dat novu vlozku.