Téma: Moje zkušenosti s Cobrou a Alcatrazem
Rád bych se tu s vámi podělil (a vlastně jsem i dostal za úkol) o mé zkušenosti s pásem cudnosti Cobra.
Jak už to bývá, tak první pokusy o cudnost probíhaly formou samoučení. Za tu dobu jsem otestoval několik pásů cudnosti a ty úplně první připomínaly spíš plastové hračky. Když jsem zjistil že mi tenhle životní styl vyhovuje, pořídil jsem kovový Alcatraz. Ten je vizuálně moc hezký a vyhovovala mi i jeho váha. Člověk o něm prostě celý den ví. Nicméně trčí hodně dopředu, takže na denní nošení úplně není a zejména v noci, kdy se člověk převaluje, umí nepříjemně skřípnout. Cinkání při zvolení kovového zámku dokáže být v některých situacích také indiskrétní.
A vzhledem k tomu že jsem potkal někoho, pro koho chci být zamčený opravdu dlouhodobě dali jsme hlavy dohromady a vybrali právě Cobru.
Musím říct, že uživatelský zážitek je neporovnatelný. Klec příjemně sedí (mám velikost 3) a přirozeně směřuje dolů, takže i když je člověk jen v trenkách, je prakticky neviditelná. Právě směřováním dolů nedovoluje ani minimální vztyčení, což beru taky jako velkou přidanou hodnotu. Spánek s ní je naprosto v pohodě a člověk o ní skoro neví, ani když se převaluje.
Močení (jak jinak než v sedě) je také bez problému, otvor je řešený dobře a proud směřuje kam má. Materiál je velmi příjemný.
Za mne je tedy Cobra zatím uživatelsky nejpříjemnější pás cudnosti, který jsem zatím nosil a můžu ji vřele doporučit.