26

Re: Welena: já a moje Dáma

Mám to stejně. Od té doby, co mě žena zamyká, se pro mě z nějakého "nepochopitelného" důvodu stala ženou č.1 a po jiných vůbec nekoukám. Přitahuje mě, vzrušuje mě, líbí se mi, ať už si spolu vyjdeme hezky ustrojení na romantickou večeři, nebo v legínách leží u televize. Je to úplně jedno, prostě je teď pro mě sexy jen ona a to vždy a všude. Často ji teď spontánně říkám, jak je krásná, a jak ji to sluší, i když ráno vstane a ještě se ani neučesala. Její odpověď je většinou: "Aha, tady je někdo zamčenej". Nebo: "Odemykat tě dnes stejně nebudu, na to zapomeň". Ona ví, že bez zamčeného penisu jí nic z toho neříkám, tak si to užívá.

27

Já odjíždím na 3 dny pryč, protože jsem nastoupil do nového zaměstnání a čeká mě školení, takže žena si dala za podmínku, že budu zamčený a kliček ji odevzdám už dnes ráno. Tak jsem jí ho s pokorou odevzdal, vlastně oba dva. Je prý zvědavá, jak dlouho mi to sebevědomí vydrží.

A aby zvýšila ještě víc mou frustraci, ráno mi odepřela orgasmus těsně před vrcholem, zatímco já jsem ji musel dnes ráno udělat pusou a včera večer rukou.

Poslední orgasmus byl 25.1. Takže ted 3 dny nonstop. Bude to zajímavé.

28

Tak splnil jsem výzvu, vydržel jsem 3 dny permanentně v klícce i přes noc. Kupodivu, žádný nepříjemný noci se nekonaly.
Taky během jsme si povídali o svých intimních pocitech, kdy žena se cítila jako královna a ta hra ji začala bavit. O to víc jsem se na ni těšil domů.

Vztah se posouvá dál, bude stanoveno datum (nevím kdy), kdy budeme mit sex s orgasmem, do té doby nebudu stříkat, tedy už ani ranní masturbace mě nebude.
Takhle ženě stačí denní nošení od rána do večera (i skrz novou práci), ale pokud se neudržím a podvedu ji sám se sebou, čeká mě trest.
O to to je paradoxně těžší, plné koule, nicméně všechno je v hlavě. Důvěru mám jen jednu a já to chci zvládnout.

A jak kdysi psala v jiném vláknu jedna paní, tím že i hodně málo stříkám, se zlepšila moje imunita - děcka nemocný všichni a já nic, to dříve bych z toho taky lehl.

29

>> 3 dny permanentně v klícce i přes noc
>> tedy už ani ranní masturbace mě nebude
>> denní nošení od rána do večera

Ty obvykle býváš v noci bez klece?

30

Alf

Ano, přesně tak.

31

To mě docela překvapilo, ty máš ale privilegia. Já bývám od nasazení klece 7-10 dní nonstop zamčený. Myslel jsem si, že to tady tak mají všichni, proto mě překvapilo, že to na noc sundáváte. Ale tak proč ne, důležité je, že vás to oba takto baví. Moji ženu právě nejvíc baví to usínání s vědomím, že ji s ním nemůžu obtěžovat, když mám klec. Říká mi, že se tak cítí víc bezpečně. O to víc se pak nechává různě hladit a provokuje mě. Já zase vím, že nic nemůžu, takže většinou jdu spát a žena si třeba ještě může číst, takže toho různě využívá. Říká často, že to má pro ni spoustu výhod.

32

Víš co, vztah se mění a vyvíjí, takže se to posouvá postupně.

Dneska mi žena ve fitku (v novych zařezaných legínách) řekla, že už má plán, budou v kalendáři vyznačeny večery, kdy budeme spolu a během nich není jisté, zda budu stříkat.
A s ranními rychlovkami se mám rozloučit.

Mám to nechat na ni a sama rozhodne.

33

Tak to je moc hezký posun a vypadá to, že ji to začalo bavit. Držím palce, ať to jde tam, kam to jít má...

34

Welena
Jestli tomu tvá žena udává tempo, jak píšeš, je to nejlepší cesta, a je jedno, jak to pojme.
Ono, když tě někdo zamkne, a pak si tě rok ani nevšimne, k čemu to je? Důležitá je ta neustálá hra, a tu vy máte.
Držím palce

35

Tak moje Dáma přišla s novou Výzvou - sama vybere termín v kalendáři, kdy budeme sami spolu a ještě během té akce není jisté, zda budu stříkat a případně jakou formou. Termín mi ale schválně neřekne a nechá mě překvapit, do té doby mám zákaz stříkání. Dokonce sama řekla že to bude kruté.

Pokud budu honit, jdu do klece permanentně do té doby, takto mám na noc úlevy. A to nebude platit, pokud já nebo ona pojedeme na více dnů pryč jako každý sám. Bude si to kontrolovat.

Já jsem řekl, že na základě zkušenosti ze zdejšího fóra jsou lidi, co jsou i 2-3 měsíce a taky žijí.
A ona, že to zvládnu samozřejmě taky.

Taky chce chodit do fitka 3x týdně (spolu, protože mám trenérskou licenci) a sama mi dala taky cíl.

Dneska ráno jsem ji to udělal pusinkou, potom kafe do postele a pochvaluje si přístup. A prý do práce začnu klícku nosit taky, protože je tam prý kolegyně v legínách a chce mít jistotu a taky tu povýšit.

Jinak poslední výstřik koncem ledna, koule velký a bradavky tvrdý a citlivý, jinak se mi lepe pracuje, cvičí a cítím se báječně.
Tak jdeme do toho.

36

Tak a včera byla rozhodnuto - zámek už na 24 hodin až do neděle + zákaz se dotýkat její mušličky. V neděli mě prý čeká překvapení, protože bude Valentýn (zítra to ofiko nejde).

Ten den ještě není záruka, že budu stříkat. A pak bude vyznačeno prý další datum, kdy se možná něco odehraje.

37

Zákaz dotýkat se vztahuje jen na ruce nebo i na jazyk?

38

Welena
Tak jsem na tebe včera vzpomínal, protože jsem na Valentýna dostal zákaz sahat své ženě do klína + o odemknutí jsem si mohl nechat jen zdát. Měl jsem dovoleno ji jen hladit a držet za ruku. Za to jsem od ní dostal něžný polibek a při usínaní se ke mě celá přitulila. Myslel jsem, že ta kovová klec mi asi praskne, ale to reálně samozřejmě nehrozí.

39

Tak v pátek jsme spolu byli ve fitku, žena má nový zařezávací push-up legíny, což vyvolávalo pozornost místních borců i žen. Žena mi nedovolila vůbec se jí dotýkat, naopak mě drbala, ať makám.
Doma ji nesmím vůbec sahat do klína, pokud si sama o to neřekne.
Dokonce jsem tam viděl hezkou holku v legínách a řekl jsem, že tyhle by slušely i mé ženě, přičemž její odpověď byla “tak mi je kup jako dárek”.
Tak jsem se slečny zeptal, co to je za značku a typ.
Moje žena si samozřejmě rýpla “šáhla bych si na tu holku, na její zadeček”

V sobotu 14.2 byl Valentýn, ráno jsem své ženě udělal masáž a kafíčko do postele, pak jsme vyrazili do Wellness, pozval jsem ji na rande. Samozřejmě podmínka byla klec jak jinak. A během toho našeho welness pobytu jsem se doslova po ní sápal, hladil ji.
A tak nějak žena přišla s tím, že se jí tato hra líbí a že by si přála v tom pokračovat i nadále a bylo mi řečeno, že tohle byl jen trénink (2 týdny bez orgasmu + 3 dny permanentní klec) a čeká mě skutečný půst, který může prý trvat týdny i měsíce. Sama bude vyznačovat v kalendáři dny, které budou naše intimní a během nich není zaručen můj orgasmus, za to prý její budou zaručeny a mám se snažit.

Takže na Valentýna ode mě dostala růžičku, čokoládu a ještě i klíček od mé chlouby. Prý mám být v klidu, že se o mě postará.

Ještě dnes v neděli bude nějaký program, tak jsem napjatý.

40

Moc hezky si užíváte

41

Takže dnes 15.2 byl sex, oba jsme si to užili a žena je spokojená. A na další se zase bude čekat.

42

Jsem zvědav, kdy ti řekne, že tě chce mít po fitku vysprchovaného wink

43

Za jak dlouho jsi strikal? Po tak dlouhé době, tipuju do deseti vteřin…

44

Upřímně ta Cobra mě natekla a znecitlivěla, takže o to to bylo delší.

Dostal jsem dva dny pauzu a opět se vracíme do hry.