1

Téma: Únik z klece

Ahoj,

Hledám klec na dlouhodobé nošení. Ideálně tak, abych mohl být zamčený cca 2 dny v kuse s pauzami jen na hygienu. Koupil jsem cobru small, je to docela těsné, ale dokážu velmi snadno vyndat penis, i když použiji nejmenší možný kroužek. O jedna menší velikost už pak vede k modrání varlat. Měl jsem předtím levnou klec typu CB a ta myslím snadno sundat nešla, a blokovala mnohem lépe erekci, kdy skutečně svírala penis, zatímco z malé dobrý se penis zvětšuje jakoby směrem do břicha. Byla super nepohodlná, po pár dnech jsem měl bolaky a měl jsem pocit, že hodně hrozí zapařování. Poradili byste mi nejdou klec, která nepůjde sundat, ale bude možné ji nosit dlouhodobě?

2

Re: Únik z klece

Ahoj,

nevím jestli Ti zrovna poradím, jakou klec vybrat, ono totiž každému funguje něco jiného. Možná ti ale pomůžu si udělat jasno co vlastně chceš.

Dle tvojeho dotazu to vypadá že chceš vlastně 3 různé klece:
- levnou klec
- klec ze které nejde penis vyndat
- klec která zabrání erekci

- Levné klece - těch je plný internet. můžeš vyzkoušet klidně+ i 50 typů různých velikostí a nemusí Ti sednou ani jedna.

- Klece ze kterých nejde penis vyndat - na to je několik pohledů.
            - Jeden z nich je že nepůjde vyndat proto, že v nich nikdy nebyl - tzv. inverzní klece - obepínají vlastně jen koule a nějakou tyčku, válec, nebo jiné udělátko, jenž zatlačuje penis do těla. navíc jsou pak některé kombinované i s uretální trubkou, takže se penis opravdu blbě vyndává.
            - Druhý je pak prakticky jakákoliv klec, jenž se zkombinuje s uretální trubkou jenž vede hlouběji do těla a přes ní pak nejsi schopen penis vytáhnout.
            - Třetí jsou klece využívající k zabezpečení penisu Tether spouth (doufám že jsem to napsal dobře) - prostě krátká trubka s navlékacím kroužkem jenž je zavedena do močové trubice - ale jen kousek do žaludu a nejde pak kvůli tomu kroužku vyndat. Ke kleci je pak přichycena třeba klasickým visacím zámkem, nebo číslovanou plastovou plombou.
            - Čtvrtý druh jsou pak klece využívající nějaký druh piercingu a zámku, nebo háčku, díky kterému nemáš šanci penis vytáhnout.
            - Pátý pak vlastně nejsou klece, ale dobře padnoucí T-pás jenž ti fyzicky brání penis vytáhnout.

Dostáváme se ke klecím které zabrání erekci - Za mě tady nepomáhají malé kroužky, ty jen způsobí zaškrcení krevního oběhu ve varlatech, kdy je toto po nějakém čase velmi bolestivé a nezdravé. určitý potenciál tady mají inverzní klece, jenž zatlačí penis tak hluboko že nená kde se ztopořit. Dále pak malé / ploché klece pevně držené u těla nějakým postrojem, takže taky není moc místa kde by se penis vztyčil. no a poslední co mě napadá jsou pak opět T-pásy, kde penis míří trvale dolů a navíc se dá omezit délka trubky ve které spočívá. Tím se pak dá regulovat maximální erekce jenž jsi schopen dosáhnout.

Jak z textu vyplynulo, budou existovat kombinace, ale je vždy třeba zvážit + a - jednotlivých typů. Cena se pak velmi často odvíjí od použitých materiálů, míry individualizace, jak je daná klec zpracována a vlastně i kde je vyrobená.

Přeji hodně úspěchů v hledání té pravé klece. A nezoufej, často jde najít rozumný kompromis, kdy se pak dá v kleci vydržet i několik měsíců nonstop.

3

Jak je výše napsáno, že se z inverzní klece nedá dostat, tak dá. Mám ji a pokud se budu snažit, tak penis vyndám. Otázkou je zpětné zandání... Takže opravdu asi jediný způsob zajištění je piercing PA, nebo něco podobného.
Nicméně, i když sám nosím HolyTrainera, ze kterého penis jde vytáhnout celkem bez problémů. tak je to moje nejoblíbenější klec. Ono totiž, alespoň z mého pohledu, to zamykání není o možnosti nebo nemožnosti vyndat.
Musí to být v hlavě. Ten pocit, když mne Paní zamkne a já vím, že patřím jen jí, je prostě skvělý. A ani mne nenapadnou myšlenky jakkoliv podvádět. Je to prostě symbol našeho vztahu a přiznám se, že když náhodou nejsem zamčený (tento rok asi 4 dny), tak mi něco schází a prosím Paní o opětovné uzamčení.
Tož asi tak smile

4

Moje zkušenosti jsou takové že jde vyndat z každé klece a u někoho čim menší klec tim lépe jde ven. Osobně doporučuji aby jsi si dal do třeba mini klece té železné ten kroužek z ostny a mohlo by ti to pomoci. Proč ale chtít ven? 2dny zvládne nonstop i uplný začátečník.

5

Ahoj,
prakticky máš na výběr ze tří materiálů. Třeba takový kov, já četl, jak je vlastně TOP - ano, ten pocit zamčení byl silně cítit, nicméně v zimě mi byla moc zima (kov studí) a v létě v latexu akorát se mi to otíralo o kůži, navíc ta koroze klícky se mi nelíbila (skrz moč).

Silikon je zase takový jemný na dotek a příjemně se nosí, nicméně ten pocit uzamčení mi tam prostě chyběl, nicméně ho do budoucna zvažuji.

A plast je takový jistý kompromis ...

Každopádně který model je ten NEJ? Metoda pokus - omyl, takže koupíš si levně klícku a zkoušíš typy, dokud nenajdeš tu, co Ti pasuje a ne, není to jen o vzhledu.
Pokud to s cudností myslíš vážně, tak se klícka stane Tvou běžnou součástí oděvu a komfort je na prvním místě, pokud nejsi zrovna na nějaké BDSM akci, kde to má plnit funkci.

6

Ahoj,
žádný zámek není neprolomitelný.
Vše lze nějak otevřít. je to jen otázka zdrojů a času.
Ale za mne - proč bych to dělal?
Já jsem dobrovolně zamčený a každý den ráno prosím svoji Paní, aby mne zamkla (tedy s vyjimkou dů, kdy jsem zůstal zamčený i přes noc.
Po zamčení políbím Paní nohy na znamení díků a oddanosti.

Kov/plast/silikon - u mne se to vyvíjí. Často je měním.
Kov men míň tahá, teď jsem našel hodně pohodlné plastové z 3D tiskárny. Mají širší kroužek a mickey mouse ucha na přichycení lanka kolem těla.

Chce to zkoušet.
K T-pásum jsem se nepropracoval. Zatím.

Dostaneš se z každý, bohužel. Buď to chce si pořídit něco takového https://ibb.co/HSmTLph nebo si nechat propíchnout péro a pořídit si něco takového https://ibb.co/N2x4J3S3.

8

V kovovej kobre som tuto jesen stravil 35 dni. Za cely ten cas som ju mal dole tusim 3x na cca 40-45 minut na oholenie, sprchu a aplikaciu IPL. Takze v pohode. Ale z kazdej takejto klietky sa dostanes v zmysle, ze penis vytiahnes dozadu. Ale uplne dole by Ti nemala ist, gule by nemali prejst cez medzeru.

9

Po mnoha marných pokusech (vyzkoušel jsem během 10 let víc jak 10 různých klícek) se mi podařilo připojit originální klícku BON4M k ocelovému lanku kolem pasu tak, aby to bylo opravdu bezpečné a bylo to i pohodlně nositelné. K "výrobě" mi stačil obyčejný dílenský svěrák. Nákladově mě to vyšlo cca 500 Kč. Penis vytáhnout opravdu na 99% nejde, nepočítám vytažení penisu za cenu jeho pohmoždění. To už by bylo mnohem jednodušší se uspokojit pomocí vibrační hlavice bez vytažení. Pokud by byl zájem, mohl bych někam umístit fotky a víc to popsat.

10

Ahoj všem,
moc díky za předchozí reakce a rady.Měl jsem dříve CB6000S a tam byla funkčnost naprosto skvělá – penis prakticky nešel vytáhnout (jen teoreticky s velkou bolestí) a hlavně vůbec nešlo dosáhnout plné erekce. Při vzrušení zůstával „zastrčený“ v úzké trubce a jen tlačil do stěn. Bezpečnost a „neutečeš“ faktor 10/10. Bohužel dlouhodobě to nešlo nosit kvůli odřeninám a nepohodlí.

Teď mám Cobru a pohodlí je opravdu na jiné úrovni – můžu ji nosit týdny bez jediného problému. Ale bezpečnost je tragická: penis jde vytáhnout směšně snadno a při erekci se vysouvá ven a dělá velkou bouli na břiše.Hledám tedy něco, co by kombinovalo ty nejlepší vlastnosti obojího:dlouhodobé pohodlí na úrovni Cobry (žádné odřeniny, dobrá hygiena, lehké)
ale funkčnost a „neutečeš“ jako u CB6000S (penis nejde vytáhnout a při erekci zůstává uvnitř klece, netvoří se bouli)

Zatím se bojím čehokoli, co jde do močové trubice (catheter pin, PA atd.), takže ideálně řešení bez toho typu.Nejradši bych slyšel přímou zkušenost – někdo, kdo měl podobný problém (pohodlí Cobry vs. funkčnost CB6000/Curve) a našel klec, která mu to vyřešila. Konkrétní model + velikost by byl ideál.Předem díky moc za každou radu!

11

Měl bych zájem vidět a popřípadě poradit jak sestrojit pásek okolo boku který bude jistit klec na svém místě. Já používám klec s PA hákem. Nejedná se mi tedy o pojistku proti vytažení penisu z klece ale o zabránění masturbace v kleci. Jsem nepoučitelný a stále masturbuji v kleci. Děkuji za rady a případný návod.

12

Brnak :
môžeš si dať vyrobiť klietku na mieru, podľa vlastných skúseností s predchádzajúcimi klietkami resp. ich kombináciu. Rozmery a tvar a farbu (pri titáne) si určuješ viac-menej sám, materiál je chir. oceľ alebo titán. Na nete nájdeš pár takýchto výrobcov, treba však počítať s vyššou cenou.
Ja som v takejto klietke už 378 dní, sedí dobre, netlačí, vytiahnuť penis alebo "vajcia" sa nedá, ma titánovú klietku je aj karbobrúska slabá. Jediné slabšie miesto je zrejme zámka, ale to je dané konštrukčnou veľkosťou. pri veľkosti klietky jednoducho zabudovaná zámka nemôže byť robusná.

Ak chceš adresu výrobcu, napíš mi do správ.

13

Ne. Díky. To nepotřebuji. Ja také nosím klece na míru. Mam jich několik. Jak jsem psal v předchozím příspěvku tak můj problém je jiný který si zřejmě myslíš že mam.

14

Fencek:

skús si znova prečítať môj príspevok a hlavne komu som ho písal ...

15

Promiň. Nevšiml jsem si že si ho psal jako reakci na zakladatele vlákna.

16

K mému pásu cudnosti. Finální variantě předcházelo hodně pokusů. Tuto můžu nosit měsíce bez jakýchkoliv potíží. Mám originály klícky BON4M a BON4mikro s pevnými i otvíracími kroužky, které mají v klícce závit https://1url.cz/FJ5MK. Místo původního šroubu jsem koupil nerezšroub s okem, ke kterému připnu lanko. Nejdřív jsem si vyzkoušel délku lanka pomocí pevnějšího měděného drátu. Tj. na konci měděného drátu jsem udělal očka a provlékl zámek a uzamknul ke klícce. Měnil jsem délku podle potřeby, dokud mi to nesedělo. Koupil jsem na webu metr nerezového lanka silného 5 mm a zkrátil pilkou na požadovanou délku. K tomu jsem koupil 2x šroub s okem a 2x dlouhou kulatou matku se závitem M5 https://1url.cz/nJ5iw. Ocelové lanko jsem strčil přibližně do poloviny matky a pak pevně tu polovinu matky zmáčknul ve svěráku. Závit v matce se zaryl do lanka a pevně drží. Přes druhý konec jsem navlékl silnostěnou potravinářskou hadičku, aby lanko neodíralo kůži. Pak jsem přidělal matku i na druhý konec lanka. Zašrouboval jsem do matky šrouby s očkem (a pojistil lepidlem proti otáčení šroubu). Pak jsem jen už provlékl zámek očkem na lanku, očkem na klícce a pak druhým očkem na lanku https://1url.cz/FJ5Mz.
Je k tomu potřeba prodloužený zámek s průměrem třmenu 4-4,5 mm. Mám celkem tři s různými délkami. Nejdelší ABUS má třmen dlouhý 7 cm, ten jsem používal cca 2 roky. Teď jsem pár kilo shodil, lanko mi bylo už volnější, takjsem vyměnil zámek za kratší se třmenem 4 cm (co je na fotce). Nemusel jsem tak upravovat délku lanka.
Výhoda je, že 5mm lanko je pevné a neprotáčí se, ale chvilku trvá, než se tvarově přizpůsobí tělu. V hadiččce má tloušťku 8 mm. Nic neřeže, nemám na kůži vůbec žádné reakce a opravdu se penis z takto vyrobeného pásu cudnosti nedá vytáhnout. Zkoušel jsem i slabší lanko, ale to tak bezpečné nebylo a penis se dal (sice dost obtížně) vytáhnout.
Klícka drží u těla, netahá při pokusu o erekci za koule. Můžu používat  větší kroužek 44mm (původně 40 nebo 42 mm), takže nemám žádné odřeniny na šourku, nic neškrtí.

17

Díky. Vypadá to moc dobře a hlavně funkčně.