1

Téma: Vasektomie

Ahoj zdravím všechny,
Chci se zeptat jestli to tu někdo podstoupil vasektomii? Jaké to je být po tom být zamčený nezměnilo se něco?? Nemáte třeba po tom větší chutě na svou Madam? Děkuji za odpovědi

2

Re: Vasektomie

U mě se nic nezměnilo, normálně funguje všechno dál úplně stejně jako předtím, jen ty mršky spermie už nejsou plodné.

Podstoupil jsem tento zákrok kvůli antikoncepci - aby ženuška nemusela nosit tělísko, se kterým měla problémy. Tak máme vyřešeno a problémy nemáme ani jeden.

3

Bez rozdielu v chuti, ci pri hrani s klietkami (kovovymi). Bal som sa, ze co to spravi pri hre so zavaziami na varlata, ale ani tam nemam rozdiel. A po zakroku som nedal ani raz tabletku proti bolesti. Ked vyprchala injekcia, bolelo to mozno 2h tak silnejsie, potom sa ta citlivost znizila.

4

Děkuji moc za info a co mačkání varlat nebo lisování též vše v pohodě? A nemá tu někdo zkušenost z FN Ostrava a nebo FN Frýdek-Místek? U nás je to též že žena nemůže HA a ani tělísko takže též to chci zakončit takhle. A jak se vám rozhodovalo o tom že na to budete? Děkuji

5

Taky to mám už za sebou a úplně bez jakýchkoliv změn a problémů, fakt se toho nemusíš bát. Myslím si, že i mačkání a lisování bude úplně v pohodě – sice možná ne hned, ale určitě to nebude dlouho trvat ale zahojit se to musí... Já jsem po zákroku taky nebral žádné prášky proti bolesti a normálně jsem fungoval, dalo by se říct skoro hned tuším, že už druhy den jsme blbly.

Od doktora jsem měl vyloženě požadavek na 35 ejakulací během dvou týdnů, pak jsem šel na kontrolní spermiogram. Tam mi pak řekli, že už jsem opravdu neplodný dle výsledků. Potom následovalo delší zamčení za odměnu a delší doba bez orgasmu, jak už jsme asi všichni zvyklí…

Jinak byl jsem v Ostravě na soukromé klinice. Po telefonu jsem dostal termín konzultace, kde jsem si domluvil termín na zákrok asi za měsíc později a pak jsme šli na věc. https://pronatal.cz/cs/vazektomie-ostrava

U nás to bylo hlavně kvůli tomu, aby manželka nemusela brát žádnou antikoncepci.