1

Téma: Preejakulát

Ahoj, jsem tady na fóru cca rok a klec na penis nosím spíše pro zábavu. Ale rád bych se podělil o zkušenost.
Už od puberty mám při masturbaci celkem velký výtok preejakulátu. To si vždy užívám. Jak jsem začal nosit klec tak jsem se snažil trochu experimentovat a zkusit tzv. milking. Toho se mi zatím dosáhnout nepodařilo (aspoň myslím). Ale co mne překvapilo je že když potřebuji při dráždění penisu na malou a penis je v erekci, tak při snaze se vyčůrat ze mne teče kvanta preejakulátu (a to při srovnání s výstřikem několikanásobně). Máte to někdo stejně?
Popravdě jsem nikdy dost dobře nepochopil co má při milkingu vytékat. Jestli sperma nebo preejakulát.
Rád bych se o tom dozvěděl něco víc.
Moc děkuji
Andrej

2

Re: Preejakulát

Ahoj předpokládám podle toho co píšeš že jsi sám a nemáš ženu ani přítelkyni co by tě vedla. Takže se zamykáš rekreačně a máš přístup k odemčení. To neni úplně optimální. Precum vytéká běžně a často. Pro výtok semene je potřeba byt uzamčen delší dobu, moje žena mne provádí milking v podstatě prioritně. S minimální dopomocí doteku zamčeného penisu. Drážděním prostaty dojde k výtoku semene, uvolnění ani žádné příjemné pocity nenásleduji. Provádí to jednou týdně maximálně. Někdy se podaří ze takto vyteču při atrap on.