Re: Prince Albert (genital piercing)
Jak dlouho se vam hojil PA piercing?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Prince Albert (genital piercing)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jak dlouho se vam hojil PA piercing?
První dva dny malinko krvácel, první týden byl trochu nateklý, za dva týdny už se byl zahojený tak, že se s kroužkem dalo v pohodě manipulovat aniž by to bylo nějak bolestivé a za měsíc už byl připravený na všelicos ![]()
Myslím, že jsem ho začal roztahovat hned druhý měsíc po pořízení.
Každopádně je to určitě individuální, záleží na tom, jak se o piercing staráš a samozřejmě o hygieně, ale třeba hojení po obřízce bylo o dost větší utrpení..
Ahoj všem,rád se připojím. Zhruba před rokem jsem uletěl na piercing hafada a guiche...dnes již mám 3x podkovu hafada a 1x guiche ale ještě mám v plánu si po jedné ještě přidat. Doba hojení je ale cca 1měsíc....ale co jsem moc chtěl a už mám od 4.1.2017 je PA luxusní...doporučuji! Začal jsem na 2mm ( 2x16x6 ) a dnes již mám 5x16x8 a ještě chci do měsíce dát 6mm ale to už je asi konečná...jinak hojení super...jen asi dva dny to při močení řezalo ale pak v poho....a sex?...tak po 3týdnech....a moje zkušenost?....doporučení...piercing PA je bomba a všem doporučuji....
....ještě dotaz?....někdo z okolí Mostu co má taky piercing PA se najde...setkání,pokec...a tak?...děkuji...
Tohle není klasický PA?
MYslíte, že je to lepší varianta?
http://www.xtube.com/video-watch/Removi … x-23975801
To neni PA piercing, ten je do žaludu a na tom videu je kroužek jen v předkožce. Ale taky dobrý :-)
...ahoj...tak dnes jsem dal 6mm a je to fakt super.....ale asi je to má konečná...ikdyž nikdy neříkej nikdy....a ted jak jsem psal nahoře měsíc počkám a přidám po jedné podkově.....PS: ...někdo z okolí MOSTU co má taky PA?...
ahoj, chci sdělit mou zkušenost s PA:nechal jsem si ho píchnout ve studiu, dali mi banánek a potom jsem dával kroužky.Hojení bylo bez problémové a dával jsem kroužek 3mm, můžu říct, že to bylo krásně stimulující, erekce rychlá a snadná, prostě pro mě rajc.Pak jsem ho jednou sundal a nenosil delší dobu(už nevím kolik -asi 2měs.)a dírka mi normálně zarostla, že není nic vidět.Museli by mě znovu píchnout.
Zdravím bohužel nemůžu najít kde se dává nový příspěvek a tak se ptám tady. Nevíte jestli se prodává falešný piercing Princ Albert? Chci ho vyzkoušet a nechci si hned dělat piercing abych toho později nelitoval.
Dnes jsem byl na piercing PA v Tribu a byl jsem maximálně spokojený s piercerem, prej to vypadá hrozivě ale je to jeden z nejméně problémových piercingů.
Piercingu není vůbec třeba se bát, mě píchla sestřička ve studiu, to samozřejmě zabolí, ale pak hned nastane úleva,
dala mi základní šperk 1,6mm.Ten jsem nosil měsíc do úplného zahojení, a pak začal s roztahováním. Je to vlastně vzrušující a motivující záležitost, moje pauzy mezi průměry byly asi 14 dní, byl jsem nedočkavý, ale když pozorujete výsledky, proč ne, že? Postupovat nejlépe postupně po mm, já z 1,6mm přešel na 2,5mm, po něm 3mm, 4mm,5mm,6mm -to už je docela síla, ale pak jsem se odvážil a odvážil se na 8mm.
Takže mě píchla sestra ve studiu 2.12.2021 a 1.3.2022 jsem už protáhl kroužek 8mm! Docela rychlost přátelé, ale vemte si, že jsem byl hnán touhou to dokázat a intenzivně dokázal roztahovat i přes bolest.
Vřele doporučuji je to skvělý pocit! zdraví Honza
Ahoj Honzo,
můžeš nám prozradit, v jakém studiu si piercing absolvoval ?
Pro NovaCzech:  Ahoj, zdravím Vás, já jsem piercing abcolvoval v Hradci Králové, studio Formy na Starém městě.
fakt jsem byl moc spokojený a doporučuji..Honza
Ahoj rád bych se zeptal je tu někdo kdo má v penisu dva Prince Alberty tak , že má každý z jedné strany uzdičku. Díky moc za odpověď.
Jednoduchá otázka: Jak se s PA močí? Je možné ve stoje, nebo už je to "sprcha"?
Je to jen sprcha. Pokud je tedy ještě předkožka tak se dá močit klasicky se staženou. Ten kdo je obřezaný tak ten už bude mít vždycky dva proudy.
Chtěl bych se podělit o několik zkušeností s novým pásem cudnosti pro PA. Dlouho jsem hledal vhodnou klec a několik jsem jich i s neúspěchem vyzkoušel až jsen našel tuto klec. Před nějakou dobou jsem koupil na TEMU tento kovový pás cudnosti s háčkem na PA https://www.temu.com/cz/1ks-nov%C3%BD-m … zqitth0x3. Nyní po čase nošení jsem opravdu překvapen jak pohodlná a vzdušná je tato kovová klec. Na kovovou klec je její váha docela malá. Používám pro lepší pohodlí a držení klece u těla podpůrný pásek. Klec ani přes den a ani v noci téměř nevnímám. Ovšem při erekci se opět připomene a tak to má být. I háček pro PA mi sedí dobře. A zámek je řešen pomocí speciálního šroubovacího čepu s tvarem pro klíč v podobě písmena "K", který bez speciálního klíče nejde odemknout. Tato klec je opravdu bezpečnostní a Madam Vás bude mít opravdu pod kontrolou, protože bez jejího odemčení nelze penis vyjmout a odemknout lze pouze pomocí speciálního klíče, který je dodán s klecí pouze jeden.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Prince Albert (genital piercing)
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB