1

Téma: Pepa v kleci

Ahoj všichni,

dnes se už také mohu zapojit do tohohle tématu. Ráno se ke mě moje Láska hezky přitulila a pošeptala mi strucně a jasně: nasaď si klícku a dej mi klíček. Kdo by odolal, že. Pomohl jsem si kontrolou daňových papíru, aby se zmenšil a šel dovnitř. Podařilo se, předal jsem klíček a věnoval se s nadšením tomu, co má moje Paní nejradši, namasíroval jsem ji záda, nožičky a postupně celé její krásné tělo. Celá nahá, uvolněná a spokojená si přitom hrála s jejím oblíbeným gumovým macíkem. Když už to vypadalo, ze budeme pokračovat sexem, tak to ukončila a že uz mám teda jít do práce. Uvidíme se až pozdě večer a asi to pro mě bude dlouhý a možná ne moc příjemný den. Večer ji zase pěkně namasíruju a určitě se pomilujeme a uvidíme, jestli budem zítra pokračovat s klíckou.

Včerejší ranní pokus nevyšel, také jsem ji nejdřív namasíroval, pak jsme se milovali, podařilo se tak, že se udělala jen Ona. Jenže vztyčený penis se do klícky nedostane. Chvíli si s ním hrála až jsem se vystříkal. Tím mě ale okamžitě přešla chuť nechat se zamknout a urychleně jsem odešel.

O tom, že koupíme klícku jsme se domlouvali skoro rok. Koupil jsem to nejlevnější, nějaký čínský CB-XS asi za 1100kc (něco jako kombinace cb3000 kulaté kroužky s pantem, POI, klec jako cb6000s, pevný černý plast). Následovaly dva měsíce testování, kdy jsem měl klíček u sebe, třeba večeře v restauraci, den v práci nebo zamčení po příchodu domu a odevzdání klíčku.

No je to jenom hračka, pindík jde v pohodě vyndat a kdyz je uplně ochablý tak i zase strčit zpátky. Celá klícka je spojená jedním malým plastovým čudlíkem, který by šel díky dírce pro zámek určitě snadno ulomit pohou rukou, takže si nemyslím, že u nás nastane nějaké dlohodobější používání.

Ale musím pochválit moji Paní, že jí klícka vubec zaujala a nějaké hry určitě budou. Je to s námi tak, že většinou já navrhnu nějaké ty perverznosti, obvykle si o tom dost dlouho jen povídáme a užíváme si představy. Když ji něco zaujme, tak opravdové uskutečnění pak záleží na ní.

Mějte se, a ... už aby byl večer.

2

Re: Pepa v kleci

Dnes po dlouhé době klícka znovu vytažena.

Jaro je v plném proudu, sexuálni energie me Lásky stále na maximu. Jede si na celý víkend projet nejaké pěkné Audi nebo Mercedes, nejlépe kabriolet, a užít si bohaté sexuální, kulinářské i kulturní zážitky. Svuj spolehlivý ale již trochu ojetý a nudný Volkswagen si tedy zamkla do garáže, aby tam na ni hezky pokorně čekal, až ho bude ve všední den znovu potřebovat.

Být zamčený a vědet, že si muj miláček zatím užívá s jiným, není v reálu nic moc příjemného, ale když já jí nemužu odolat a rád jí splním každé přání.

Je to holt vzrušující, když je žena tak trochu potvora a umí si svého partnera řádně ochočit. Když pak přijde domu, s cizím spermatem na prsou a s mokrými kalhotkami, má někdy chuť i na mého ptáčka a dovolí mi zasunout do své mokré jeskyňky. Když už nemá chuť na sex, nechá si masírovat a líbat své krásné nožky a záda, a vypráví, co pěkného si ten den užila.

Je to asi divné, ale mě se to tak líbí.