1 Naposledy upravil: Jenny (6.8.2014 15:52:40)

Téma: Jemný problém CB6000s - kovový

Svojej láske som darovala pás cudnosti CB 6000s kovový. Nie sme stále spolu stretávame sa  s väčšiou pravidelnosťou raz za týždeň. Naše stretnutia sú veľmi vzrušujúce, je medzi nami nesmierna obojstranná príťažlivosť čo mojej láske spôsobuje veľmi silnú erekciu. Moja láska nemá povolené orgazmy pritom býva pravidelne vyprázdňovaný odberom. Množstvo semena pri odere je malé skoro minimálne. Je neskutočný problém mu ho dostať do kľudového stavu a nasadiť pás. Po nasadení pásu po nejakej dobe začnú mu silno modrieť vajcia. Pritom používame pri nasadení väčší krúžok s vnútorným priemerom 45 mm a ten nespôsobuje u neho pocit bolesti a tlaku na penis a semenníky. Viete nám povedať čím to je? Prečo dôjde k takému silnému a rýchlemu zmodreniu vajec ?

2

Re: Jemný problém CB6000s - kovový

Já to úplně nechápu - má je modré a přitom ho to nebolí?

3

Áno, má ich namodralé, ale vraj ho to nebolí.Ani ho to netlačí...Proste mu úplne zmodrejú.Krúžok nie je úplne natesno, je tam troška medzierka.
myslím,že by to nemalo mať vplyv na niečo,proste si možno len musí zvyknúť.
Možno je to len tým,že chce byť vzrušený,ale pás ho nepustí.Pretože,keď sme boli na prechádzke, vajcia mal v pohode.Akonáhle je však pri mne,tvrdí,že hneď cíti,ako mu chce nastúpiť erekcia a vtedy mu jemne začnú modrieť.
Za každý postreh vopred ďakujem.

4

Tak při erekci se zmenšuje místo pro koule, takže to asi bude ten pravý důvod.. Ale pro jistotu bych to občas zkontroloval.