1

Téma: Poraďte s kroužkem

Po tydnu ve spiderwire (krouzek 50mm) to muselo vcera dolu, nesnesitelny otlak dole na varlatech. Jinak nikde nic neboli a sedi. Jen jsem odpozoroval, ze pri nocnich erekcich jsizdi dolu, tomu take prizitam ty otlaky. Dnes po 24 hodinove prestavce jsem to zkusil nasadit, jen krouzek. Mam problem se do toho vubec dostat, ale po chvili snazeni se dostanu. Reseni jsem videl v krouzku 45mm, jsme domluveny tady s adminen, ze mi ho posle, ale ted pri nasazovani toho vetsiho si nejsem jisty, jestli se vubec do nej dostanu. Poradite prosim co tim?

2

Re: Poraďte s kroužkem

Už jsem to tu někde psal, Spiderware je dost těžký a já jsem měl problém s tím, že mi "sjížděl" po penisu kam až to šlo (kam koule dovolily) a jednak mi na ně ošklivě tlačil, klícka se mi houpala mezi nohama a navíc se ukázalo, že není problém u takhle "spuštěného" CB penis vytáhnout. Kroužek sám mám asi přiměřený (45mm). Vyřešil jsem to nakonec tak, že jsem si koupil v horolezeckých potřebách plochou "smyci" a z ní udělal nosný opasek a to tak, že jsem do konců pečlivě odměřené smyce propálil díry a narazil duté nýtky o vhodném průměru, takže se daly navléknout na trn kroužku (po jeho nasazení a před nasunutím klícky). Klícka pak nejen visí na pásu a netlačí na varlata, nejde ji ani posunout, takže se zvýšilo nejen pohodlí, ale i bezpečnost.
Nakonec jsem ale všechno zlikvidoval, protože čínská klícka je šmejd, který mi po čase způsobil nehezké poškození pokožky (je to nekvalitně chromovaný svařenec z nějakého obecného kovu).

3

Jo o tvem reseni jsem cetl, mozna ho zkusim, ale radsi bych neco konvencniho, radsi bych to vyresil krouzkem, da-li se toto krouzkem vyresit. To, ze je tezky mi nevadi. Vadi mi to jsizdeni pri erekci a zajima me jestli to ten mensi krouzek vyresi. Nebo co trocha kutilstvi? Co ten 50 mm krouzek zmacknout, udelat z nej oval? Asi bych to tam dostal, ale zmensil bych ho v miste kde bych potreboval, byl by sirsi to stran. Co takove reseni?

4

Tak nikdo dalsi neradi. Zkusil jsem trochu kutilstvi, spis jen pokusy. Nejdriv, ale opravim udaje, myslel jsem, ze mam krouzek 50mm, ale ja mam 45mm. Tim se vsechno meni. U svych pokusu jsem zjistil, ze do krouzku 41mm se nedostanu, ale do 43mm jo. Zitra zkusim ve sveraku udelat oval 43x47mm, pak uvidim. Nebo nekdo s nejakym napadem?

5

Tak zmacknuto ve sveraku, udelany oval a nasazeno. Zatim to sedi, nikde nic nevadi. Dam vedet pozdeji, jak to funguje.

6

Tak mám trošku času. Zkusil jsem to teda zmáčknout ve svěráku a udělat ovál. Na výšku to mám 42,5mm na šířku jsem to něměřil, ale počítám, že by to mělo být 47,5mm. Od 10 do 12 hod. jsem měl nasazený jen kroužek a od 12ti už mám celou klec. Rozdíl je patrný od prvních okamžiků. Sedí to pěkně u kořene penisu, nikde to nedře. Namazat jsem musel jen jednou po nasazení a od té doby mám klid. Už jsem s tím byl i v autě, ve městě. Tak doufám, že problém vyřešen, protože mi to moc ty dva dny chybělo, že moje Láska neměla kontrolu.

7 Naposledy upravil: BIHOLKU (9.8.2014 17:24:31)

VYŘEŠENO !!!!

Tak ač jsem včera chválil úpravu kroužku v noci jsem názor změnil, ani tak nevadila erekce, která pevně sevřela koule, ale během noci se vrátilo nesnesitelné pálení a já nabyl dojmu, že je to zapříčiněno reakcí pokožky na materiál kroužku. Muselo to v noci dolu, ale by jsem rozhodnutý to nevzdat a problém vyřešit.

Takže Vám představuji PC Spiderwire s kroužkem made in "czech golden hands"

Vyrobil jsem si vlastní kroužek a klec mírně upravil a to v tom smyslu, že jsem odstranil vymezovací tyčky a z trubičky na kolíček klíčku jsem udělal pouze očko.
Samotný kroužek jsem vyrobil z gumového okroužku o průměru 50mm. Udělal jsem do něj díru na provlečení zámečku. První pokus nasadit a zamknout nevyšel podle přestav. Celé PC se dalo stáhnout dolu a "nářadí" bylo volné nebo stačilo jen klec zvednou vzhůru a ocas šel vyndat spodem a zase vrátit. Vyřešil jsem to protilehlou dírou, připevnil kousek stříbrného řetízku a druhý konec přidělal ke spodní straně klece, tím se celé zařízení stáhlo a zpevnilo. Druhý pokus. Nejde stáhnou (no možná by to šlo, ale za cenu přiskřípnutých koulí, ale už určitě ne nasadit zpět) nejde zvednout a vyndat spodem.
Výhody kroužku jsou, že celé zařízení je lehčí, nesjíždí. Kroužek se tvaruje podle těla a nedělá nikde žádné otlaky. Při erekci je takový kroužek trochu poddajný, takže bolest na kulích není tak výrazná a přitom klec stále pevně svírá. Není potřeba mazat, snad jen trošku, ale opravdu jen minimálně ten samotný okroužek, aby nespuchřel.
Pokud jsem do teď tvrdil, že mi nikde nepřekáží, že v tom mohu dělat všechno, tak to byla pravda, ale pořád jsem věděl, že tam něco mám. Teď s tímto kroužkem už ani nevnímám, že mám v kalhotách něco navíc.

Tak snad toto řešení pomůže i někomu dalšímu.

Dal bych i obrázky, kdybych věděl jak. :-(

8

super, tak ti obrazky nahraj nekam a sem dej jen odkaz aby sme se mohli kouknout

9

Tak jsem dneska jeste provedl nejake mensi upravy, ale princip je stejny. Zkusim ty fotky nekam dat a pak sem hodim odkaz.

10

Tak tady jsou fotky.

http://www.amateri.cz/g1110311-klec

11

Tak nevyreseno!!!!

Nevim mozna je to i mym zamestnanim, kdy jsem treba vic jak 24 hodin v praci, pohyb, neustale nasedani a vystupovani z auta, vcera to muselo dolu. Ackoliv to prvni dny bylo pohodlne, tak ted uz jsem mel uplne nesnesitelne opruzeniny na kulich, na jednom miste rozedreno az do krve. Je pravda, ze s mym krouzkem jsem si kule ani jednou neskripnul, ale to bylo asi vse.
Premyslel jsem dal a nehodlal se vzdat. Nakonec jsem se rozhodl pro uchzceni klece uplne bez krouzku. A jde to, zadne opruzeniny, zadne otlaky, zadne skripnuti a ani zadne buzeni v noci, ze by me neco tahalo za kule. Proste spokojenost.
Moje reseni, ale asi nebude pro kazdeho.

Uplne na konci, nahore na korenu penisu jsem dal piercing, podkovu zakoncenou kulickami s krouzky a z druhe strany ze spoda spiralu. Tam provleknu sklec, zasunu penis do klece, provlenku krouzky a zamknu.
Vzhledem k tomu, ze jsem mel do ted vzdy problem jen na kulich, tak si myslim, ze tohle je pro me idealni reseni a navic moji lasce se to takhle libi vic. Ale jak jsem psal, neni to pro kazdeho.

12

Hele a zkusil jsi někdy plastové cb? Nemůžeš mít třeba reakci na kov nebo tu gumu?

13

Plastove CB jsem nezkousel. Urcite to bude reakce na ten material, kdyz to mam v praci dyl jak 24 hodin, soupe se to o stehna o latku a tam je pak ten problem. Dalsi vec je, ze se nam libi ta klec a ani jeden nejsme proti piercingu, nqvic ten uz tam nejaky mam a bez nezadoucich reakci.

14

No, nezapomeň, že netušíš co to je za materiál. O nerezové oceli já pochybuju, spíš to je něčím potažené, otázka čím. Když teď nemáš kroužek, tak to třeba bude OK, ale já osobně bych se  bál, že to člověk při erekci vyrve..

15

Piercing je kupovaný ve specializovaném obchodě, kde už jsem kupoval předchozí, který už mám delší dobu. To, že by se to při erekci mohlo vyrvat jsem se obával také, ale už je to vyzkoušené, netahá to, nebolí to a rozhodně to netahá za kule jako s kroužkem. V noci mě vzbudí maximálně sevření klece, ale otočím se a spím dál, kdežto, když jsem měl jakýkoliv kroužek, tak bolest na kulích byla tak nesnesitelná, že jsem to musel jít i několikrát za noc rozchodit po bytě.
Jak jsem psal, toto není asi řešení vhodné pro každého, ale pro mě je to vyhovující.

I tady se psalo třeba o Prince albert a je tam i podobné řešení jako mám nyní já.

http://forum.cudnost.cz/topic/46/chastitypiercing/

16

Tady jsou fotky mého řešení.

http://www.amateri.cz/g1112845-uprava-klece-piercing

Není to vhodné pro každého, ale kdo nemá nic proti piercingu, tak je to opravdu mnohem pohodlnější.

17

Tak nekknec musim priznat, ze piercing nebyl nejvhodnejsi reseni. Vpichy se po nekolika dnech zacali jakoby priblizovat. Na foru o piercingu jsem se dozvedel, ze se to stat muze, ze telo tento piercing odmita i kdyz mam kouset dal jiny. Tak to slo zase dolu, aby jak psal IN se to nevytrhlo. Tak jsem premyslel a vymyslel. Tohle reseni uz mam nekolik dni, ale nechtel jsem to tady hned psat dokud to skutecne nevyzkousim. Vratil jsem se ke krouzku. Nasel jsem doma takovy silikonovy prouzek cca 1 siroky. Zkusil jsem ten krouzek vyrobit z nej a hle vsechno v poho. Po par dnech zkouseni jsem musel odevzat klicky a ted uz jsem po zamkem od 25.srpna a bez jedineho problemu. Tak ted uz konecne muzu rict VYRESENO.