1

Téma: Moje šéfová

Jen jedna krátká, trochu jiná.

Každý máme své rituály. Já ráno přijdu do práce, uvařím si kávu, sednu k počítači, projedu emaily a zabrouzdám na servery jako jsou Amateři, freevideo a podobně. Protože sedím v kanceláři sám a po ránu ke mně nikdo nechodí a taky proto, že pokud někdo vstoupí hned na mě nevidí, tak si toto prohlížení zpříjemním lehkým raním honěním. Protože žiju sám a není kam pospíchat, tak jsem stejným způsobem i pracovní den končím a vychutnávám si internetovou erotiku dlouho po pracovní době, když už jsem v práci sám. Tedy upřesním, měl jsem takové rituály, ale díky své šéfové jsem je musel změnit, ona je změnila.
Tenkrát bylo pondělí, přišel jsem jako každé ráno do své kanceláře a ještě než jsem si stihl uvařit kávu, tak na stole drnčel telefon. Otráveně jsem ho zvedl a na druhém konci se ozvala šéfová našeho oddělení. Nádherná ženská za kterou se každý otočil příjemná, ale také nekompromisní a přísná. Chtěla, aby okamžitě přišel do její kanceláře.
Zaklepal jsem na dveře.
„Vstupte“ ozvalo se zpoza dveří.
„Dobrý den, co se stalo?“ ptám se.
„Tady“ hodila po mě složku s papíry „co mi k tomu řekneš?“ mluvila klidným hlasem, který zněl jako by mě utěšovala, přesto, že mě evidentně za něco chtěla kárat. Otevřel jsem tu složku a ztuhnul jsem. Byla plná fotek z mojí kanceláře, jak si ho honím za stolem, byl tam taky výpis navštívených adres. Po chvilce jsem se probral z překvapení a rozhodl se bránit.
„No,“ začal jsem nerozvážně „asi bych neměl, v pracovní době, ale ani Vy, by jste neměla takový fotky pořizovat bez mého vědomí.“
„To máš asi pravdu“ řekla, vstala ze své židle, přešla ke mně a posadila se na stůl „ale mám to a hodlám to nějak řešit. Potřebuji , abys pracoval a ne si honil ocas. Buď uděláš, co ti řeknu, neboj, nebude to nic hrozného, bude se ti to možná i líbit, nebo ty fotky rozešlu po firmě.“ Chvíli jsem přemýšlel a pak se zeptal:
„A co bych jako měl …“
„Chci to vidět“ řekla a podívala se mi rozkroku „ukaž mi teď a tady jak si to děláš“ a sama se mi snažilo rozepnout pásek. I přes prvotní rozrušení, jsem teď začínal být vzrušený a začínalo se mi to líbit. Nechal jsem si od ní rozepnout pásek a poklopec, sám jsem stáhnul kalhotky s trenkama, které si mi svezli až ke kotníkům a už přede mnou trčel můj ocas směrem k šéfový.
„Hoň si ho“ opakovala svůj příkaz, teď už s důrazem ve hlase. Začal jsem si ho pomalu honit. Ona vstala ze stolu, začala mě obcházet a pořád se dívala na můj ocas. Když stála za mnou, přitiskla se ke mně, dala mou ruku stranou a začala mi ho honit sama. Já měl ruce podél těla a užíval si slastné pocity. Najednou přestala honit a během vteřiny jsem měl obě ruce za zády v kovových poutech. Postavila se předem mě, strčila do mě a já upadl do hlubokého koženého křesla, které bylo za mnou. Klekla si předeme a začala mi ho úplně ukázkově kouřit. Něco takového jsem ještě nezažil, připadal jsem si jak v ráji. Nemohl jsem uvěřit, že mám takovou úžasnou šéfovou. Už to na mě přicházelo, chtěl jsem jí naznačit, že budu, ale ona na to nebrala ohledy a dodělala mě pusou až do konce. Stříkal jsem jak nikdy. Když ze mě vycucla poslední kapku, zvedla hlavu a podívala se mi do očí. Pod ústa si dala ruce a začala všechno moje semeno vypouštět do svých dlaní.
„To jsem už potřebovala“ řekla spokojeně „chutnáš moc dobře“ a namočila do toho špičku svého jazyku „dám ti taky ochutnat, chceš?“ její otázka mě překvapila, začal jsem nesouhlasně vrtět hlavou, ale nebylo mi to nic platné. Bránit jsem se nemohl a ona mi začala roztírat moje semeno po obličeji a snažila se mi prsty něco nacpat mezi rty. Zažíval jsem neskutečný odpor, který silně urychlil uvadání mého vystříkaného ocasu. Najednou přestala a znovu si klekla k mému rozkroku a začala tam něco tvořit. Moc jsem to zprvu nevnímal, protože jsem se zaobíral semenem na mém obličeji. Začal jsem vnímat její jednání, až když jsem si uvědomil, že mi ocas strká do něčeho chladného. Podíval jsem se dolu a zrovna zacvaknul zámeček. Měl jsem na svém ocase kovovou klec.  Podíval jsem se na šéfovou:
„Co to je? Sundejte mi to!“
„Ne, ne, chlapče, sundám ti to až si nebudeš honit ocas v práci a budeš dělat co máš“ odpověděla šéfová a dodala „ každý pátek přijdeš ke mně a já ti to sundám a dovolím ti se udělat. Jestli si to nějak sundáš sám, nebo budeš nějak protestovat nebo cokoliv rozešlu ty fotky po firmě.“
Mě nezbylo nic jiného než s ní souhlasit. Odepnula mi pouta a dovolila natáhnout si kalhoty.
„Jo, a abych nezapomněla, tenhle pátek nechoď, teď jsem ti to udělala, tak to vydržíš to příštího.“
Měl jsem se na co těšit, začínala moje nová zamčená pracovní kariéra.
A jak to dopadlo? Další pátek jsem přišel za šéfovou, ale vedení firmy jí poslalo na nějaké školení ze kterého jela rovnou domů. Hned v pondělí jsem zjistil, že si vzala dva týdny dovolenou. Doufám, že už jí do toho na další pátek nic nevleze, vždyť už je to skoro měsíc.

2 Naposledy upravil: Jakubko (11.8.2014 06:47:57)

Re: Moje šéfová

No skvela poviedka:) si doslovs spisovatel.