Zdravím,
tak jak tak čtu, tak jsem zjistila, že ženy/manželky/přítelkyně se do toho moc nehrnou. Myslím, co se týče toho, aby si daly muže do pásu. 
U nás to na začátku bylo taky tak nějak podobně. Přítel toto vše objevil a samozřejmě mě začal přesvědčovat, jak je to super a zajímavá věc a zda by jsme to také nemohly vyzkoušet. Taky se mi přiznal, že se bál, co na to vše řeknu a abych ho nějak neodsoudila za to, že je nějak úchylný nebo blázen, protože se mu všechny tyto praktiky líbí, ale naštěstí nejsem jedna z těch, které by muže za něco takového odsoudily. Myslím, že každý má nějaké sny, které by chtěl vyzkoušet, tak proč je nezkusit, či nesplnit. 
Na začátku se jednalo jen o zkoušku, zda v pásu se dá vydržet či ne, ale jakmile jsem zjistila, že přítele zamknu do pásu a z jeho nadržeností se z něj stane poslušný, hodný a splnitel všech přání 
, tak se mi to začalo moc líbit a zamlouvat. 
Začalo to také menším uvazováním a hrátkami...Zjistila jsem, že když mu zavážu oči a uvážu ho pevně třeba ke křeslu, sundám pás a začnu cokoliv dělat s jeho penisem, tak má moc příjemné pocity a je zajímavé, jak reaguje na určitě věci.
Co vše k tomu používám, tak toho je celkem dost, že...Od zubů, nehtů, všelijakých pomůcek jsem zjistila, že mu absolutně nic nevadí. To mě docela dost překvapilo, já osobně jsem hodně citlivá, stačí mi, když mi je něco málo nepříjemné a už se kroutí, ale on? Dokáže vydržet úplně všechno, takže si s ním můžu dělat opravdu co se mi zlíbí 
Dostaly jsme se až do té fáze, kdy ho nechávám v pásu i několik týdnů a nyní hodně přemýšlíme o milenci. Jenže je to taková ta debata, kdy si říkáme, že do toho půjdeme, potom zase, že ne. Dle mého názoru musí být vztah hodně o důvěře a o lásce, aby ten vstup 3. osoby to vše nepokazila. 
Dnes si říkám, že si stačíme samy, ale myslím si, že do budoucna si na toto téma hodně necháme otevřené vrátka a určitě toho milence dříve nebo později zrealizujeme. Bude to moc zajímavé