Téma: Pribeh cez správy
Ja: prisla si studia, dominant ta hned pokarhal, a povedal ti, ze ta caka trest za to ze si si neklakla a nepoprosila o obojok...
Ona:pane.... ale ja.... prepáčte.. hneď som si kľakla a hlavu sklonila do zeme.. občas som očami pozrela na neho čo robí a čo hľadá v tom šuplíku... aj keď som tušila, že to bude znovu nejaká z jeho hračiek ktoré na mňa ešte nevyskúšal... všimol si, že sa na neho pozerám a jemne sa pousmial.. bola som u neho len druhý krát takže môj prehrešok ešte nebral až tak vážne.,.... bol to záhadný muž, mal okolo 30 rokov a ešte aj ženu.. tej však nevadilo, že si domov dovedie subinky kedže aj ona si vodila svojich sluhov..obaja boli dominantní a tak si to takto nahrádzali.
JA: okamzite si musela ist za trest do kúta. V miestnosti, moderne zariadenom bdsm studiu sú rôzne zaujímavé nástroje. Vies, ze ta caká gynekologické kreslo, trestná koza a urcite na tebe vyskúsa niekoľko rôznych vibrátorov, rôznej veľkosti. Pristúpil k tebe a zaviazal ti oči.
Ona: kľačala som v kúte so zviazanými očami a nevedela som čo sa deje.. počula som len akýsi hrmot a šramot no nemala som ani potuchy čo to je,... po chvíľke ku mne pristúpil, postavil ma a ucítila som niečo chladné pritisnuté pod tričkom na mojom podbrušku... pochopila som, že sú to nožnice, ke´d so mňa padali veci rozstrihané na márne kúsky... páčilo sa mu to, ale v čom pôjdem teraz ja domov? to ho nezaujímalo... priložil mi ruku na ústa aby som bola ticho a doviedol ma ku kreslu
Ja: lahla si si na neho a priviazal ti nohy, aj ruky, aby si sa nemohla hýbať. Vlhla si, paci sa ti to a vies ze je to len hra. Nevies vsak, ze sa rozhodol hladat tvoje hranice. Pocula si ako ťukol zapalovačom...horiaca sviečka, došlo ti.
ONA: moje telo sa naplo ako pružina a začala som silno rýchať... stačilo pár horúcich kvapiek na podbruško a už som začala kňučať ako malá sučka.... no on neprestával to bol len začiatok.. horúci vosk mi nechával stekať všade po tele, po ruke, po nohe až kým neprišiel na prsia a priamo na bradavky kde to veľmi bolelo...potom prešiel na mušličku čo som už nevydržala a začala som so sebou trhať cítila som ako to páli a jemne štípe ako mi priam horí klitoris ... vtedy sa celé moje telo začalo chvieť a rozplakala som sa.
JA:"Ty moc nevydržíš, však? " povedal šepky. "Však ja si ťa vytrénujem!" zasmial sa. Sviečku položil na tvoje brucho ako do svietnika a nechal horieť. "Teraz sa moc nevrť, môže ťa popáliť."
ONA: začala som pišťať a bála som so sebou škubnúť, cítila som ako mi vosk steká všade po bruchu a bokoch no keď už tam bol nahromadený už to ani tak veľmi nepálilo... bála som sa aj nadýchnuť aby nespadla a tak som len občas zalapala po dychu... stále mi tiekli spod šatky slzy a v tom som počula ako nejaká žena kráča smerom ku nám mala dosť vysoké podpätky ... chvíľu bolo úplné ticho a počula som iba môj dych... otáčala som hlavou akoby som sa chcela obzrieť do strán kam si zmizol? a prečo je tu také ticho? ... po chvíľke sa ozval ženský hlas " ale ale .... ale to tá tvoja nová hračka? "
JA: nasadila si latexovu rukavicu, namazala prsty lubrigačnym gelom a strcila ti najpr jeden prst, potom dva do mušličky, začala jemne rozťahovať. Hrala sa tak niekoľko minút, potom prsty vytiahla a fackala tvoje genitalia intenzitou 2 facky za sekundu... taka bolest ta vzrusuje.