1

Téma: Co dělat, když skomírá život na tomto fóru?

Co delat, kdyz skomira zivot na tomto foru?! Kdykoliv se sem podivam zjistim, ze tu nikdy nejsem sam. Vzdy je tady nekolik lidi na jednou. Vzdy se snazim prispet do sveho vlakna, zalozil jsem i nove pro vsechny v domeni, ze tam budou prispivat vsichni uzivatele, ale omyl nic, nikdo nikam neprispiva. Tak sakra co tady ty lidi delaji? To si vsichni ctete uz po ste stare prispevky? To je takovy problem neco napsat? Jake mate vy osobne zkusenosti nebo prave co kdo pri noseni pasu proziva? Vzdyt forum je od toho, aby lidi spolu diskutovali, vymenovali si zkusenosti, ale takhle to nikam nevede, nikdo si zkusenosti nevymeni. Ma to pak smysl? Ja si myslim, ze ma, ale chce to trosku panove, ale i damy trosku zmenit pristup a trosku to tady ozivit.

Pro admina: sorry, ale musel jsem. Klidne to smaz.

2

Re: Co dělat, když skomírá život na tomto fóru?

V pohodě, jako velmi aktivnímu uživateli ti to mazat nebudu. Vnímám to podobně, ale lidi už jsou takoví. Nejvíc je to vidět třeba na fb. Každý přijde, přečte, ale než aby něco napsal, klikne na pár lajků a odchází. Lepší už to nebude, vzpomínám se slzou v oku na časy před internetem :-)

3

Nebo me napadlo, ze ja bych treba rad cetl nove prspevky, rad diskutoval, ale treba uz je vse receno a dalsi prispevky uz jsou zbytecne. Asi.

4

No, občas k některým příspěvkům není co napsat. Například k tvému vlaknu - někteří závidí, protože zamčeni nejsou, někteří ti to přeji, ale nebudou psát ze to je super, ze jsis zrovna včera užil. To by tam nic jiného nebylo..

Prostě tohle fórum je vzhledem k tématu hodně omezené a tak to na vášnivé diskuze nebude. Plus to, ze se nám tu minimálně zapojují děvčata taky nepomáhá..

Ale buďme rádi že to tu alespoň občas ožije ;-)

5

Ja prece nechci aby hned kazdy psal neco do meho vlakna. Ale treba zalozit svoje a tam aspon obcas neco napsat. Proc myslis, ze ja pisu pomalu denik u sebe? Ja vim, ze to nikoho nezajima nebo ze se k tomu dat tezko neco napsat, ale snazim se aspon neco prihodit,aby tu nebylo mrtvo. Vzdyt kazdy muze napsat co ho privedlo k tomu nosit pas, proc a jak. Udelal jsem vlakno o pocitech, tam by kazdy mohl neco malo prispet, ale nic se nedeje.
Ano je pravda i damy by se mohli vic zapojit. A jestli tady muzu takhle neco "prikazat" mistim zenam? Muzu i kdyz se jedna treba o dominy. Kazda me toho sveho, ale tady jsme jedna komunita, tady je to neco jineho.
Ja jsem zvykli na netu tykat, tak pokud se to nejake z dam nelibi, at to da vedet, ale povidat si muzeme.

6

Tady je to ted krasne videt, ted momentalne 62 zhlednuti, ale jen IN a admin prispeli.

7

To je ale u všech témat tady, takováhle přímá úměrnost. To je už od tebe dost naivní, čekat, že počet shlédnutí se bude rovnat počtu příspěvků. To se nestane, ani kdybys nabídl stovku za každej napsanej příspěvek. Spočítej si jenom, kolikrát jsi tohe téma otevřel ty, určitě víckrát než 4x.

8

Jojo, uz mlcim, tak snad se to rozjede u jinych temat ;-)

9

Niekedy odradza nutnost sa prihlasit  Inak ako pisalek v redakcii tiez bojujeme ako zariadit aby citatelia prispeju...ale velmi malo..a to mame citanost dost vysoku. Pred 10 rokmi to bolo super..zili fora, komenty...ludia konecne mali moznost komentovat, teraz uz moc nie.

10

Já jsem to myslel jako příklad, ze na některé věci se nedá/nemá smysl odpovídat. Jinak je fajn, ze někdo píše svůj deník. Já občas něco podobného píšu na blog, ale jen pro tu svoji.. a stejně si nejsem jistej, jestli to čte.

11

No, přispět můžu, ale co z toho, když není zrovna tady o čem? Zařídit se to nedá, prostě to tak je, lidi mrknou, přečtou, buď k tomu není co říct, nebo se jim nechce vypisovat, co si myslí, nebo to, co by řekli, už bylo řečeno. smiř se s tím.
Ale můžeš si udělat čárku :-)

12 Naposledy upravil: Zdenekop (16.9.2014 22:06:40)

Psal bych více, ale kolikrát než něco napíšu, jsem automaticky odhlášen a pak už se mi to nechce psát znovu.

13

Psal jsem před chvilkou příspěvek na mobilu, odešlu a nepodařilo se, byl jsem automaticky odhlášen....

14

Na pocitaci mi to dela taky, ale na mobilu jsem prihlasen porad. Je pravda, ze tohle by chtelo opravit, zmenit tu dohu odhlasovani.

15

leatherlady napsal:

No, přispět můžu, ale co z toho, když není zrovna tady o čem? Zařídit se to nedá, prostě to tak je, lidi mrknou, přečtou, buď k tomu není co říct, nebo se jim nechce vypisovat, co si myslí, nebo to, co by řekli, už bylo řečeno. smiř se s tím.
Ale můžeš si udělat čárku :-)

Pisu carku :-D

16

Já si nemyslím, že to na tomto fóru zkomírá. Až na výjimky není den, abych zde nenašel nějaký příspěvek.

Otázka spíš je, co zde kdo hledá. Ono nelze psát každý den vzrušující zážitky, ani nové návody.

Když už se bavíme o tom vylepšování, tak bych se přimlouval za nějakou sekci jen pro přihlášené, kam by se nedostali vyhledávače.

17

Zdravím tě, Davide. Sekce pro přihlášené jsou tu všechny, ale před vyhledávači skrýt nejdou. Takhle je to fórum postavené, neprogramoval jsem to já. A co znám jiná fóra, tak vyhledávače se dostanou i tam, kam se nezaregistrovaný uživatel nedostane. Tj. google ti něco najde a když si to chceš přečíst, musíš se na tom fóru zaregistrovat.

18

Zdenekop napsal:

Psal bych více, ale kolikrát než něco napíšu, jsem automaticky odhlášen a pak už se mi to nechce psát znovu.

jo, to už se mi taky stalo mnohokrát, hrozně otravný :-)
teď, když něco dopíšu, používám ctrl+c, než to pošlu (když si teda vzpomenu), ale i tak u toho v duchu pokaždé prskám :-)

19

Delam to stejne. Napsat - ctrlc - odeslat - prihlasit - ctrlv - odeslat. Ale z mobilu to nezlobi.

20

Ahoj všem!

Odhaduju, že je to velikostí komunity. Někde někdy jsem četl, že na 100 přečtení v diskusích bývá 1 aktivní příspěvek.

No takže zbývá varianta otevřít další témata, ke kterým by se ostatní chtěli vyjadřovat. Třeba mě připadá, že přestože tady ve fóru kdeco najdu, chybí nějaké psychologické uvedení do problematiky, zhruba proč se do toho pustit nebo nepustit. Nějaké zobecnění zkušeností, střet očekávání a reality.

Nedáme dohromady nějaké zajímavé aspekty nošení pásu cudnosti, které nejsou čistě "provozní" (mazání, výběr)?

21

Jojo, to,mas pravdu proto jsem zalozil topic co to s vama dela, kde jsem,myslel, ze se podelime o psychiku.