1

Téma: moje zkušenost

I já začal "koketovat" s CB. Na netu hledal ten, který se mi nejvíce líbí. Ouha, ale když nevíš.. Padl mi do oka Steeltube.Objednal a nedočkavostí hořel až dojde.Dorazil brzo a já pelášil ještě před prací na poštu. V práci jsem se zavřel na WC a jal se jej nasazovat. Znáte to, pořád někdo chodil a má nervozita vzrůstala. Nakonec jsem zjistil, že zámek nejde zavřít, protože je malý,respektive nepasuje k tomu. Nachvíli jsem zmizel z práce a sháněl po Brně zámek. K mému překvapení byl v práci u lednice.Proběhla výměna a já se konečně mohl těšit z uzamčení. První pocity byly zvláštní, ale ne nepříjemné. Navíc moje sebevědomí mírně vzrostlo, poněvadž klícka byla mnohem větší než "náplň". To byl nakonec důvod, proč jsem jej nemohl nosit. Snaha byla to "nějak" zafixovat, ale nedařilo se. Při sportu jsem se stresoval, že mi to nářadí celé vypadne, když byla zima, tak se malý schoval a celé to bylo k ničemu!! Takže konec. Ovšem já se nevzdám, to teda néééé!!!!!!!!!!! Po delším prozkoumámí bitevního pole padl výběr na plastový CB 6000s. Líbilo se mi, že má různé průměry kroužků a tyček, které se dají kombinovat. To byla další "maturita". Ani tentokrát nebyla úspěšná.Větší kroužek nebyl ono a menší zase mi zanechal dárek v podobě rých pod kroužkem. Celé to bylo nepoholdné, zdlouhavé. Výsledek nula.Naštěstí se ale objevila varianta plast-kov.
Objednávka zněla:Kovový kroužek 45mm. Ty joooo, hned po nasazení jsem se cítil jako "doma". Naprosto pohodné, předkožka zůstala stažená a nerolovala se zpět, prudké pohyby u cvičení, vše v pořádku.Má další meta je, pořídit celokovový CB 6000s. Jen mě trápí problém, že můj partner nesdílí moje nadšení. Což o to, líbí se mu to, ale chybí dominance. Klíč se tedy "povaluje" doma je tak bez dozoru, takže to není to pravé vzrůšo.

2

Re: moje zkušenost

Jojo a tim klicem mas pravdu, kdyz jsem testoval a klic mel na dosah tak to nebylo takove jako ted, kdyz uz klicky nemam vic jak tri tydny, ted je to teprve to prave.

3

Včera byl den D. Po napsání svého příspěvku byl mnou klíček odnesen o práce. Chci tímto omezit svoji neustálou touhu hodiny masturbovat. Noc proběhla bez problémů, poněvadž nebyla první. Jen dnešní dopoledne je zajímavé. Střídají se nálady nutnosti a klidu. Prostě: Nemáš klíč,nehoníš!!!! V práci není čas se odemčít a...
Člověk najednou zjistí, kolik má času a přemšlí, jak jej opravdu plnohodnotně využít a nesedět jen u PC. A najednou to jde,že? Už je z vetší části vyžehleno a venku začíná být pěkně, tak i náš pes vytěží z mé situace.
Zatím jsem jen první den, uvidíme, jak to budu zvládat dny další.
Budu rád za názory, zda mám o svých pocitech zde psát, zda někoho vůbec zajímají..

4

Já to mám obráceně, když jsem doma sám a zamčený, což jsem pořád, tak věčně sedím u netu a aspoň si čtu nebo píšu. Teda samozřejmě až po tom co mám hotové všechno co má být.
Určitě piš o svých pocitech, nevím jak ostatní, ale mě zajímá co se komu honí hlavou, jestli to má podobně jako já.

5

Tak včera se má drahá polovička nechala uspokojit orálně a já dostal za odměnu aneros do análu.
Samozřejmě v uzamčeném stavu. Řeknu Vám, že na jednu stranu to bylo moc fajn, ale na druhou stranu pěkné muka smile. Nic méně dostal jsem to co jsem chtěl smile

6

Nerad bych tady zadělával téma naší diskuzí. Aby se autor nezlobil. Nechceš si založit vlastní? Nebo to přehodit do "pocitů"?
Ale zajímá mě jak dlouho jsi zamčený? Jak dlouho bez orgasmu? Já dnes 25 dní, sice jsem měl orgasmus teď naposledy před 3 dny, ale včera jsem si vytočil 38 dní bez, to bude dlouhá doba.

7

Teď jsem bez orgasmu už 12 dní. Nikdy nevím kdy mi to bude dopřáno, má drahá polovička říka "až já budu chtít".

8

jar, tady pokracuju, jo? http://forum.cudnost.cz/topic/449/co-s- … -prozitky/