Ja, nebo my mame radi i romantiku a nezne vasnive milovani, to jo, ale k tomu se priznam
footfetish - hrozne rad lizu a libam svoji Lasce nozicky a ona mi je moc rada dava.
Piss - miluju to, ale je problom, ze moje Laska pred nekym proste nemuze, takze na to zatim "pracujeme"
SM - libi se mi, kdyz me privaze k posteli nebo ke krizi, vezme rakosku,pasek nebo varecku a naseka mi na zadek. Kolicky, svorky, roubik. Tak bezmoc, bolest zpusobena milovanou a zboznovanou osobou me dostava a rajcuje. A moje Laska, kdyz ma svoji dominantni naladu me moc rada napraska, nekdy az moc, je u toho krasne kruta a hrozne mokra.
Anal - ma na me peknyho pripinaka. Obracene nas anal nebere ani jednoho.
Perverz - oba jsme perverzni a to v tom smyslu, ze kdyz ma sve dny tak se rada nechava uspokojovat jazykem. Pro nekoho mozna hnus, ale my to tak nevidime a kfyz to chteji oba, tak co. Je pri tom krasne citliva, jeji orgasmy jsou bourlivejsi, pro me je krasne vonava. Krom tohoto je to i v tom, ze je to rajcovne ponizujici.
Dirty - je to podobne jak predchozi, ale proste se mi moc libi, kdyz si mi sedne na oblicej a necha si to udelat, kdyz prijde z prace, zadna koupel. Vic me voni takhle nez vymydlena. A kdyz to jde, kdyz se spilecne sejdeme na volnu, tak mi dopreje treba i dva dny nemytou kundicku.
BI - moje Laska je bi, takze submisivni milenka s moji pasivni, zamcenou a svazanou ucasti. Ale bohuzel, zatim nemuzeme zadnou sehnat.
Takze na zaver. Vidim nas jako normalni par, milujuci i romantiku a neznosti, ale neni nam cizi a moc nas bere s/m, perverz a experimenty.