1

Téma: Chastity-piercing

Ahoj, kdysi jsem nekde videl piercing, kde v zaludu byl kroucek a mezi pulkami pak dalsi. Mensim zameckem se tak dalo pripojit zalud pod telo.
Od te doby jsem na to  vsak nenarazil, stejne tak na informace jak moc je to ucinne.
Nemate nekdo nejake info?

2

Re: Chastity-piercing

Myslim, ze to co hledas najdes pod nazvem Prince albert. Vyrabi se i klicky upravene pro zamknuti s PA. Prakticke informace nepodam, na me je piercing penisu uz ponekud moc smile

3

Piercing mezi půlkama je problematický, je dost blízko zdroje znečištění. Navíc když se píchne pod kostrč, tak je vlastně jen těsně pod kůží "surface" a má sklony se vyhojovat. Normálně piercing mám a bez problémů, ale zrovna tenhle se po 3 týdnech zvrtl ve vyhojení. Záleží na tom jak vaše tělo zvládá jiné piercingy.

4

Napadlo mě, že úniková cesta z CBxxxx, tedy možnost vytáhnutí penisu v ochablém stavu z klícky, by se dala vyřešit údajně nejméně bolestivým piercingem u kořene penisu. Pokud by se použil kroužek a navlékl jej na kolík, tak by penis nešel vytáhnout. Piercing by tedy byl mezi kroužkem a klíckou. Tento piercing prý není tak bolestivý jako Princ Albert a dobře se to hojí.

5

Ahoj. Nosím CB6000s a uvažuji o tom, že si nechám udělat piercing. Rozhoduji se mezi uzdičkou a Princem Albertem. Máte někdo zkušenosti s jedním nebo druhým. Jak je to bolestivé, jak to krvácí a jak dlouho se to hojí? S nošením pásu předpokládám problém nebude, popřípadě si pořídím jiný model. Dík za každé info a zkušenost.

6

Tohle vypadá na hodně dobrý nápad. Tohle by opravdu mohlo fungovat.

Renne napsal:

Napadlo mě, že úniková cesta z CBxxxx, tedy možnost vytáhnutí penisu v ochablém stavu z klícky, by se dala vyřešit údajně nejméně bolestivým piercingem u kořene penisu. Pokud by se použil kroužek a navlékl jej na kolík, tak by penis nešel vytáhnout. Piercing by tedy byl mezi kroužkem a klíckou. Tento piercing prý není tak bolestivý jako Princ Albert a dobře se to hojí