1

Téma: Jednorázové plastové zámky

Mám dobrou zprávu pro všechny, kdo byste potřebovali plastové zámky.

- sehnal jsem je za super cenu
- mají opravdu unikátní číslování, není to stále se opakujících 5 čísel

Po 100 kusech je můžete koupit na cudnost.cz (400 Kč) a cudnost.sk (15 EUR).

Pokud byste chtěli méně než 100 kusů, rád se s vámi domluvím mimo eshop za tyto ceny:

50 ks: 250 Kč (5 Kč za kus)
20 ks: 120 Kč (6 Kč za kus)
10 ks:  70 Kč (7 Kč za kus)

Ceny platí při platbě převodem, na dobírku +60/90/100 Kč dle dodacích podmínek.

2

Re: Jednorázové plastové zámky

Díky všem za velký zájem o zámky. Stále jich mám dostatek a přikládám fotky balení po 100 kusech.

http://forum.cudnost.cz/obrazky/zamky1m.jpg
http://forum.cudnost.cz/obrazky/zamky2m.jpg

A přidám ještě informaci, že jsou o něco menší než takové ty klasické a nejznámější plastové zámky a narozdíl od nich mají zaoblené hrany.

Takže jsou sice levnější, ale zato lepší :-)

3

Trochu jsem upravil úvodní příspěvek. Nově nabízím plastové zámky v balení po 100 kusech i na cudnost.cz a cudnost.com. Menší počet kusů je možné objednat individuálně podle prvního příspěvku tady.

http://www.cudnost.cz/ostatni/plastove-zamky/
http://www.cudnost.sk/ostatne/plastove-zamky/

4

Tak nějak mě napadlo co udělat s těmito plastovými zámky zábavného :-)
U většiny klicek je přidáno pět takových zámků a jak jsem se dočetl většina z nás si je šetří. No a když tu máme začátek roku tak mě právě napadlo jak s nimi naložit. Teda jak by se s nimi dalo naložit, u nás doma to tak nebude.

Na začátku roku použije jeden plastový zámek na uzamčení a tři dá zamčenému volně k dispozici s tím,  že je má na celý rok. Jak s nimi naloží a kdy je použije je jeho věc. Jestli to bude k vlastnímu uspokojení,  k sexu s klicnici,  k návštěvě třeba lékaře atd.  Poslední zámeček si nechá klicnice na to až budou ty tři použité.

Ale to je jen takový můj nápad,  snad se někomu zalíbí  :-)

5

No ale to je moc hezký nápad, ten by se mohl někde uchytit.

6

Zajímavá varianta by byla, že by pro každý ten plastový zámek bylo předem určeno, za jakých okolností smí být odemčen. Hlavně zámek s povolením odemčení v případě lékaře by byl výzva, protože taková potřeba nemusí nastat HODNĚ dlouho.

7 Naposledy upravil: davue007 (9.1.2016 18:51:02)

No a co taková loterie vytáhneš zámek  z pytlíku s okolnostmi a nebo kdy.

- 38 za úplňku
- 56 ve svátek
- 67 po policejní silniční kontrole s pokutou
- 13 po vejplatě
- 07 po návštěvě bazenu + 10 dní
- 17 po ujeti kilometrů v autě
- 27 k výročí poviného ručení
- 64 k výroči STK
- 78 podle počtu schodů do bytu

Každá situace má svůj kód prostřední dvě čísla zámku.

Zamkneš se ,nebo budeš zamčen a pak se dovíš kdy. Seznam kódů uveřejnit pod nějakým tématem.  Je nás tu hodně stačí když dá každý jeden kód a Vojta to pak poladí do finálního seznamu

Skupiny kódů mohou být řazeny podle zaměření.

8

Jenomže loterie maže kouzlo toho původního nápadu co měl Biholku, totiž že sameček dostane sadu klíčů a bude jen na něm, jak a kdy je využije. Mě se ten původní nápad fakt líbí. V podstatě garantuje sex 4x do roka (= jednou za tři měsíce) a spoustu zamčených dní, což pro toho, kdo to se zamykáním myslí vážně, je

A) přitažlivé a
B) takto je to pořád ještě realistické. Mluvím z vlastní zkušenosti.

9 Naposledy upravil: BIHOLKU (14.1.2016 09:46:15)

Tak u nás to nakonec na popud moji Lásky dopadlo tak nějak podobně. Předem upozorňuji, že následují nemá nic společného s plastovými zamky,  ale není to zas tak daleko od původní myšlenky.
moje Láska včera vymyslela a hned mi také dala tři žetony. ty mám na celý  rok a za ně si od ní můžu koupit odemčení,  dle svého uvážení.
U nás totiž plastové zamecky nepřichází v úvahu protože mě teď skoro denně odemyka a honí,  samozřejmě bez konce,  takže žetony jsou dobrá alternativa.

10

Chcem sa spýtať na čo sú dobré plastové zámky?