1

Téma: kovový pás cudnosti

Mam dotaz na vlastníky kovových pásů cudnosti.
Který typ dobře zabraňuje erekci? Resp. který je po nasazení velmi "natěsno", že se do něj penis zasune prakticky celý a pak při erekci naráží do stěn pásu a nesnaží se vysunou jako se to děje u silikonového cb.
Díky

2

Re: kovový pás cudnosti

Tak jedině kovový CB6000s. Ostatní kovové jsou děravější a větší. Jeho bezpečnost doladíš správně vybraným kroužkem a spojovacími dílky.

3

Dle mých zkušeností CB erekci nezabrání. Může omezit zvětšení, většinou před den, ale takové té masivní erekci kolem šesté ráno fakt nezabrání. Mě takhle nedávno už podruhé napraskla plastová klícka CB6000s.

4

Tak to záleží asi na rozměrech penisu nebo možná i na síle topořivých tělísek, protože v mém případě plastový CB6000s erekci zabrání spolehlivě. I té nejsilnější erekci, kterou mívám ve spánku někdy k ránu. Cítím sice, že klícka je mi v tu chvíli hodně těsná, ale nic dalšího nepříjemného a ještě mi žádná klícka nepraskla.

5

Mě také už podruhé praskla plastová CB6000. Ale kovová klícka CB6000(s) by měla být rozhodně bytelnější. To už určitě nepraskne.

6

Vida, narazili jsme na zajímavé zkušenosti z oblasti anatomie. To by mě nikdy nenapadlo, že topořivá tělíska mohou mít různou sílu.

7

Mě taky ne, třeba je to blbost, ale může to tak být.

8

Dobrý den,
zdravíme všechny registrované, jsme tu fungl noví. Vlastním PC Alkatraz, na krátkodobé hrátky je fajn, ale partnerka má přání, abych PC nosil delší dobu a chodil v něm i ven a na to se Alkatraz nehodí. Uvažovali jsme o plastovém CB 6000s, ale jak tu čteme nevíme, jestli se rozhodnout pro plastový nebo kovový. Myslíme si, že všechno má svoje pro a proti, ale u kterého převažují ta pro?
Děkuji za názory