1

Téma: Oživení chatu

Přijde mi trochu škoda, že na chatu nedávno přidaném na toto fórum se jen pár dní po jeho zprovoznění přestalo cokoliv dít. A vrtá mi hlavou, jak jeho přednosti využít. Máte to stejně jako já, že byste si třeba pokecali rádi, ale když vidíte, že na chatu nikdo není, tak se tam nepřihlásíte ani vy?

Máte někdo nějaký nápad? Já bych jeden měl, co byste řekli na nějaké pravidelné časy ke scházení a k pokecání? Návštěvní špička je tady vždycky v neděli večer, tak třeba mezi osmou večer a půlnocí bychom si mohli vyhlásit sraz na chatu, kde budu moc rád odpovídat na vaše dotazy a sdílet s vámi své a vaše zkušenosti. Kromě toho bychom mohli třeba jednou týdně vyhlásit nějaké užší téma spadající pod cudnost a v domluvený čas se na chatu scházet při debatě o tom tématu. Přičemž dané téma by bylo jen takový námět, od kterého bychom se odrazili a další průběh už by nijak regulovaný nebyl.

Prosím, zatím nepište komentáře ve stylu "já jsem tady ve středu, o víkendu nemůžu", pobavme se nejdřív obecně o tom, jestli má smysl něco takového vyzkoušet.

Když společně s mou novou kolegyní Áďou z vašich ohlasů uvidíme, že zájem by byl, zkusíme něco vymyslet i spolu. Třeba že bychom se u těch užších témat střídali, jednou by "moderovala" ona a jednou já. Věřím, že v takovém případě by témata k debatě nikdy nebyla vyčerpána a bylo by to pro nás všechny přínosné, zábavné a možná i vzrušující.

2

Re: Oživení chatu

Myslím, že tento web nemá zase takovou návštěvnost, aby to dovedlo uživit chat. Vždyt kolik lidí chodí sem na forum aktivně ? 10, možná 15 ? Kromě toho je tu minimum žen, a jen chlapi na chat spolu chodit kecat nebudou. Chat na podobných stránkách nikdy nefungoval. Vem si například bdsmlife, kde je objektivně X tisíc lidí, a stejně na chat chodí jen pár těch stejných dokolečka, a v průměru se tam vesměs nesejde víc jak 15 lidí.

Jako pokus o řešení bych viděl možná následujicí:
1. přetvořit ten chat do nějaké lepší podoby a především ho umístit viditelně na hlavní stránku, ne jen na forum
2. zprovoznit zde nějaký systém registrace uživatelů přímo na webu, aby mohl každý mít nějaký svůj profil
3. zaměřit se ve vyšší míře na propagaci webu, hlavně se pokusit oslovit a přilákat i ženy, například publikací nějakých přijatelných článků z polhedu ženy, a to jak tady, tak i jinde, celkově nějakým způsobem oživit web, aby bylo vidět, že se na něm něco děje, ne jen na foru, zkrátka, aby se i casual uživatelé vraceli na stránky "mrknout co je novýho". Jako ideální bych viděl i znatelné propojení vašeho blogu s webem, přecijen je váš blog s vaší hrou docela zajímavý, ale kdo na něj vlastně může vůbec narazit ? V podstatě jen uživatelé tohoto fora. Přitom lze jen tímto blogem přitáhnout na web lidi z venčí.
4. V rámci propagace uspořádat nějaký soutěže a giveaway. Pořád tu někdo píše nějaký povídky - soutež o nejlepší povídku, jejich umístění na web a hlasování (přiláká jak soutěžící, tak čtenáře), výherci CB dle výběru. Uspořádat nějakou diskusi na chatu a giveaway za nějakých podmínek....

Zkrátka a dobře, prvně propagace > více uživatelů > možná funkční chat a živější web celkově.

3

mrwiggly:

Díky moc za takový rozbor. Trochu se ale rozcházíme v úhlech pohledu, zas tak nezbytně nutný ten chat není, abych kvůli němu měl chtít lákat na cudnost masy lidí i mimo jeho cílovou skupinu.

1. Chat přetvářet nebudu, buď se podaří ho oživit tak jak je nebo ne.
2. Registraci na cudnost.cz jsem nikdy dávat nechtěl. Kvůli chatu rozhodně ne, když ani eshop ji nepotřebuje.
3. Vyšší míra propagace není můj styl. Kdo přijde, ten přijde a já vím, že do cílové skupiny patří. A za náš blog moc děkujeme za chválu, ale tam nám o návštěvnost a odkazování nejde, právě naopak. Je to pro nás hluboce osobní záležitost a ztratil by tím pro nás své kouzlo.

Cudnost a její fórum je prostě mnohem víc zrcadlem mě samotného. Jdu hrdě proti příručkám o tom, jak se weby nebo eshopy dělají. Ale i přesto ti děkuju za tvůj úhel pohledu.

4

Rozumím, ale v tom případě podle mě není myšlenka chatu reálná. Ne s tak malou členskou základnou.

5 Naposledy upravil: IN (26.11.2014 11:59:37)

Já jen zhodnotím jak jsem chat používal já, aby bylo dost informací.
1.Když se založil, museli jsme ho vyzkoušet, bylo to nové a zajímavé.
2.Pak jsem občas koukal, jsetli na chatu někdo je a protože nikdo nebyl, nechodil jsem tam.
3.Teď už ani moc nekoukám, jestli tam někdo je..
--------------------------------------
a technické věci:
4.Z mobilu to není moc pohodlné.
5.Pokud si dobře pamatuju, při příchodu se nezobrazí historie toho, co kdo napsal.

Takže potenciál tam asi velý nebude, počáteční nadšení opadlo. Teď možná ty tematické chaty v určitý čas, to je tak jediné co vidím reálně. Jo a možná jedne námět: Na na jiných stránkách jsem viděl chat přímo na hlavní stránce, dalo se tam psát rovnou bez extra logování..

6

Také si myslím, že v naší malé komunitě by zafungovalo domluvit si den a hodinu.

7

Nepovažuju se za aktivního člena, ale tady na foru bývám celkem často a čtu si příspěvky uživatelů. Diskuze k chatu mě, ale přinutila něco napsat. Nedovedu si moc dobře představit moderovanou diskuzi v chatu. V každém případě muže to být zajímavý nápad, který by stál za vyzkoušení.Určitě by nebylo odvěci, aby subíci co tady jsou přišli na moderovaný chat i se svými majitelkami. Byl by to zajímavý pohled z obou stran. Doufám, že by se subíci nebáli mluvit otevřeně.

8

Myslím, že pro oživení stránek by jistě přispělo menší rozšíření a spřažení webu s diskuzním fórem. Vše na jedné stránce. Na hlavních stránkách více všeobecných informací, více článků.

Např.:
1) Povídky, které jsou volné (nesou autorsky chráněné) a povídky od samotných uživatelů dát jako samostatnou kategorii na hlavních stránkách. Povídky by se zasílaly týmu Cudnost.cz a ty to vystaví do této kategorie, kdy by byly jasné nadpisy a lepší filtrování a možností povídky hodnotit. Filtr - nejvíce čtené, nejlépe hodnocené a pod.
2) Galerie fotek. Nemusí to být fotky jen zamknutých ptáčků, po tom asi málokdo touží, ale fotky našich Paní, našich snů, vybavení apod. Vše roztřídění dle kategorie. Fotogalerie opět přístupná přímo z hlavní stránky. Dále bych byl pro galerii, která by byla přístupná jen registrovaným a tam by se mohly vkládat fotky, které bych třeba nechtěl zveřejňovat celému světu, ale jen "zasvěceným".
3) Videa. Viz předchozí příspěvek.
4) Různé ankety
5) Soutěže (např. fotka měsíce) - možnost hlasování a na konci měsíce ocenit nejlepší fotky. jako cenu bych volil např. celosvětové uznání :-). Popř. když to tým cudnost.cz schválí, tak i např. 5% sleva na nákup v následujícím měsíci pro uživatele, který fotku vložil.

9

no a také k tomu foru:
Nevím jak ostatním, ale štve to že když fakt píši něco delšího, tak dám odeslat a ejhle nejsem prý přihlášen a vše mé snažení přišlo vniveč... takže třeba delší časy na přihlášení nebo možnost volby jak dlouho se přihlásit...

10

Sub-D:
To už jsi moc daleko od tématu oživení chatu tady na fóru. Neměl jsem na mysli oživení cudnosti jako celku. Cudnost je především eshop s klíckami a dalšími hračkami na penis, není to sociální síť na vkládání fotek našich Paní. Že jsem proti registraci uživatelů, o tom už jsem se zmiňoval výše, ale tvoje náměty by ji opět vyžadovaly.
Ale i tak díky za tvé náměty.

11 Naposledy upravil: Sub-D (30.11.2014 18:12:47)

Pokud jde tedy jen o oživení chatu, tak to bude opravdu těžké. Někdy mám čas celý týden, někdy se sem nedostanu 14 dní. A ostatní na tom budou jistě obdobně. A to nemluvím o tom, že někdo má ještě směny + služby doma :-).
Určitě bych byl pro zavést nějaké týdenní témata, to je lákavé.
Začínat by se mohlo třeba v pátek v podvečer.