Téma: Latex
Kde je najspolahlivejsi a najlacnesi e-shop s latexom? Dakujem.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Latex
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Kde je najspolahlivejsi a najlacnesi e-shop s latexom? Dakujem.
Ahoj
no narovinu, tvá otázka mne celkem pobavila.
nejlacinější? To je otázka vždyt ne vše nejlevnější je nejlacinější a krom toho ceny se mění tak rychle že ani nevím co je nej.
pokud jde o spolehlivost tak bych doporučoval buď shop se kterým mám dobré zkušenosti tj spoutana.cz ale zase není to specialka na latex. Spíš je to celkově bdsm obchod. Nemílim li se mají ted o víkendu vyprodej skladu ale to by sis tam musel asi zavolat jak to přesně je. A jelikož nevím co přesně scháníš nemohu zcela poradit
Problém je, že latex je hodně drahý matroš. A jako jinde levný neznamená kvalitní. Mhsexshop.cz - snad jsem to napsal dobře... Můj sen je catsuit s ponožkami, rukavicemi, kuklou a prezervativem v jednom. Tj. ale min. 10000,- Kč. Drahý koníček...
Latex je sam o sobe drahy matros. Ale doporucim ti po nekterych vecech sahnout po jinych materialech jako je lack , vinyl , kuze , umela kuze, saten atd. Mam krcni korzet z kuze a prijde mi lepsi nez co jsem mel puceny z latexu. Co se tyce lacku a vinyku tak to jsou k latexu nejbliz nejsou tolik pruzny ale dobra velikost obepne taky pekne.
Jinak tu mas obchod s latexem : www.ltx.cz
Dakujem, samozrejme som myslel pomer cena/kvalita. No...mne a mojej partnerke sa paci leskly latex a lack nie je uplne ono,radsej poriadne investujeme, ale aby to uz bolo dobre. ![]()
daj si ho vyrobiť na mieru urobia to v čechach zaleži čo chceš
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Latex
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB