1

Téma: Moje zážitky z klíčnice a varování

Zdravím,

chci se podělit o zážitky a zaroveň varovat. Nejsem na to hrdej, ale je to tak - nejsem zrovna moc seznamovací typ a jsem na to zamykání sám. Když jsem tuhle službu objevil, tak nejdřív jsem si to všechno prošel a zavřel jsem to, ale začalo mi to vrtat hlavou. Zkusil jsem jednu Dámu, co se inzerovala jako klíčnice, to byla katastrofa, neměla o zamčení a o tom, co plný koule dokážou s chlapem udělat ani páru. Za 3 dny jsem službu ukončil a ještě mi nadávala, že jsem šmejd. Znova jsem se tedy vrátil myšlenkama ke klíčnici na cudnost.cz a  za pár dní  se ze zvědavosti přihlásil. S Madam Alexis jsme si hned domluvili úvodní rozhovor na skypu. Byl jsem nervózní z toho, jaká ve skutečnosti je, ale hovor s ní mě nervozity docela zbavil. Nervozitu pak vystřídala zvědavost co bude dál, když jsem nesl na poštu obálku s klíčkama od mého CB6000, ve kterém jsem byl zamčený. Za dva dny mi Madam poslala mail, že jí klíčky přišly. Byli jsme domluveni na lhůtě 2+1 týden. Dva týdny jsem měl jisté a jeden týden navrch podle jejího uvážení. Co jsem pak díky ní poznal a zažil, dalece překonalo mé představy a očekávání. Zadávala mi úkoly, s nadšením jsem je plnil a vždycky jsem se těšil na další mail od ní. Naučila mě nejen, jak se má otrok ke své Paní chovat, ale i to, jak dělat své Paní radost a mít z toho pak radost i sám. Po dvou týdnech a dvou dnech navrch za nějakou tu neposlušnost mi klíčky poslala zpátky, ale jenom na jeden den. Netrpělivý a taky už slušně nadržený jsem očekával zásilku. Když mi přišla, měl jsem od Madam Alexis dovoleno jednou vyvrcholit a hned jí zase klíče poslat zpátky. A začalo další kolo mojí výchovy a služby pro mou Paní. Teď už jsem měl klíčky doma 3x, ale vždycky jenom na otočku. Sloužit mé Madam mě baví a uspokojuje a můžu vám říct, že jsem si za tu dobu plno věcí sám před sebou ujasnil a užívám si to. Pánové, jestli taky nemáte to štěstí mít doma svojí klíčnici, zkuste to, ale dejte si bacha na neověřené ženy, našel jsem na netu asi 4, ale po mé zkušenosti už nechci riskovat a jdu na jistotu. Pocity jsou ve skutečnosti  mnohem lepší než jak se o tom píše na webu. Uvidíte sami. Ono se o tom těžko píše, ale chtěl jsem vás varovat, aby jste nevyhazovali peníze a marné naděje jako já.

PS. Madam naznačila něco o mučírně.... oujeee smile

2

Re: Moje zážitky z klíčnice a varování

takže ty si se sem regnul první příspěvek píšeš nově založenýho vlákna a hned takové nekritické nadšení. to je ale náhoda. a ty si myslíš že jsme malý jardové ?

3

Jsem tady od 13.3.2011, každej máme datum registrace v profilu. První příspěvek do novýho vlákna tady může napsat kdo chce, stačí kliknout na "Přidat nové". Jestli ti to připadá jako reklama, tak to je tvůj problém. Můj problém byl, že já se s tím nemám komu vypovídat, tak jsem to napsal sem, třeba to může někoho zajímat.

4

...

příspěvek porušoval pravidla fóra

5

to Tom: Proč si asi myslíš, že jsem ti neodpověděla na tvé přání být mou rohožkou?! dobrý den madam,

hlásím se vám k výcviku a dovoluji si vás požádat o lekci.- tak za 1. Dobrý den Madam, hlásím se Vám...Vás.... vidíš ty rozdíly? .... Na zprávy, které neodpovídají tomu, jak se má hovořit a žádat o službu, prostě neodpovídám!!!! Nestojíš mi za to!
Ale vidím, že jsi opravdu duševní orel, když člena, který je tu registrovaný déle než ty, začneš napadat.
Miláčku, ty jsi si asi neuvědomil, že nemusím odpovídat na všechny vzkazy, není to má povinnost! Pokud s tebou nechci komunikovat, tak to prostě dělat nebudu! Na klíčnici taky neberu všechny, kteří se o mou přízeň uchází a mám na to absolutní právo!
Tvé fňukání, že jsem ti neodpověděla na soukromou zprávu, mi přijde skoro stejně směšné jako ty sám.

Pokud se mnou chceš komunikovat, jsou k tomu jiné kanály a hlavně zvol jiný způsob...

To platí pro vás všechny...

6

Myslím, že příspěvěk našeho drahého přispěvatele Toma, také naplnil mé očekávání, co z něj zase vypadne big_smile:D:D

Tomíku, tvá sadistická, dominantní keyholderin, o které se zmiňuješ před pěti měsíci v jiném diskuzním vlákně ti zřejmě již delší dobu neumožnila orgasmus (ani se jí nedivím) a sperma ti utiskuje mozek...

Nechápu, co ti kdo udělal (mimo toho, že si DOMINA DOVOLILA NEODPOVĚDĚT TI NA TVŮJ VZKAZ, KDYŽ TY JSI PŘECE SUBÍK A KOLEM TOHO SE TOČÍ CELÝ SVĚT) ...proč napadáš všechny a všechno, hromadí se v tobě nadměrná agrese... dojdi si na lekci ke své keyholderin....

A propo, jak někdo, kdo píše o své sadistické, dominantní keylderin může 3 měsíce po té žádat o přijetí jinou Madam? Zvláštní že? Nebo že by snad tvá agrese byla jen důsledkem nenaplněné touhy? Ale to je mi tě líto big_smile:D:D