26

Re: tak to je muj pribeh

Tak a blizi se mi test nebo trest? Vcera mi odemkla klicku s tim ze si mam uzit volnosti, ale nestrkat kam nemam a to jen par dni na odpocinek. Jelikoz se porod blizi takze me ceka drsny zazitek. Pry nez pujde do porodnice tak si me zamkne a odemceni az po uplynuti 6ti tydnu bez odemceni pry max kvuli hygiene ale tu udela sama, nebo pokud by zas byli vetsi odreniny a hlubsi co byli po zkousce krouzku 41mm. Tak uvidime jestli vydrzim neskemrat uz drive a jaky budou pocity.

27

Tak to byla krusna noc. 8.2. Vecer v 19.15 na me vola zlato a volej, prdla voda. A za 10 minut uz jsme jeli RZtou do porodnice. No malemu se nejprv moc nechtelo a pak se nechtelo uz mamine tlacit ale na konec se povedlo. 9.2. v 11:22 se nam nam narodil synek Daniel 49cm a 3,47kg. Nebudu lhat takze i me u porodu slzicka ukapla. Ale pak kdyz mi ho vrazili do naruce uz zabaleneho tak to byl krasny pocit. A bude po me, jakmile se priblizila nijaka pekna sestra zacal hazet kolem sebe pusinky :-D pak se mi ho povedlo uspat na chvili. No proste krasa.

28

Tož gratuluju k mláděti. A jestli to dobře chápu, tak si vlastně můžeš užívat prodloužené svobody, že?

29

davidt napsal:

Tož gratuluju k mláděti. A jestli to dobře chápu, tak si vlastně můžeš užívat prodloužené svobody, že?

No to jo ale jen nez mi je pustej domu, pak me ceka zamcene 6tinedeli.

30

Gratulace a ať jsou oba i s maminkou zdraví...! Jo a tobě přeji takovou nadrženost, že polezeš po zdi... !

31

Přidávám se ke gratulantům, blahopřeju ti k synkovi :-) A až bude hůř nebo nejhůř co se tvého uzamčení týče, víš že tady na fóru vždycky najdeš od kolegů potřebnou podporu. A taky nepotřebnou škodolibost :-)

32

cudnost.cz napsal:

Přidávám se ke gratulantům, blahopřeju ti k synkovi :-) A až bude hůř nebo nejhůř co se tvého uzamčení týče, víš že tady na fóru vždycky najdeš od kolegů potřebnou podporu. A taky nepotřebnou škodolibost :-)

Ne jen tu od vas vsech ale i od kolegu z prace, hlavne tu skodolibost.

33

Tak a mam to. 23.unora rano kdyz jsem vstaval do prace jsem mel na stole vzkaz kde stalo, ze si mam nez odejdu nasadit klicku, ze si to behem dopoledne overi ze ji nemam jen v batohu. Taky ze jo, bylo asi 9 hodin kdy napsala ze chce ihned poslat foto ze ji mam nasazenou a pak jeste jednou v 11hodin. Druhy den kdyz jsme si psali najednou napsala ze mi ji sunda az sama bude chtit a az bude moct. Takze 4 tydny jisty. Jenze pak jsem objevil ze uz ma Vojta v druhem eshopu roubik s oboustranym dildem. A to jsem si nabehl. Ze ho mam hned koupit mi bylo jasny hned jak jsem videl ze je na zamecek, ale to ze me odemkne jen kdyz bude mit chut na toho meho takze at s tim moc casto nepocitam, me teda dost zaskocilo. Tak uvidime.

34

Tak ta ma nijak pritvrzuje. Vsimla si, ze si casto upravuji poloho klicky az udelala necekanou vec. Prikazala mi vymenit si pohodlny krouzek 45mm na 41mm s tim ze mi pridrzovala klicku. Pak po cvaknuti zamku vzala ten krouzek 45 a dodala ze si ho schova aby me nelakal na skemrani. A taky pak asi po 5 minutach dodala, ze mi ho vrati az bude ta vlozka do klicky nebo pokud se nebude opakovat to z posledni zkousky z mensiho krouzku (odreniny se stopami krve) a pokud ano tak sunda klec ale jako trest za to vyfasuju krouzek s analnimi kulickami a zajisti to kovovym krouzkem na zamek. Jako bych ty odreniny mohl ovlivnit :-( .

35

A jak pak se vám žije s miminem?

36

davidt napsal:

A jak pak se vám žije s miminem?

Tak az na to ze v nekterych vecech zbirame zkusenosti kde a jak se da tak je to jak starost tak i pekna radost. Ti pak na srazu ukazu v telefonu fotky kdyz budes chtit.

37 Naposledy upravil: Ange (28.2.2015 06:12:15)

Tak pokud to cele neukoncim, coz se mi zatim nechce, tak uz si ho asi sam nepohonim.
Prisla s tim, ze nad tim premyslela a prisla na novy system kdy mi klicku sunda. Po staru jsme to meli tak, ze se dohodlo datum kdy me na cely den odemkne a necha volnost na honeni a mezi tim i na sex jen byla tehotna takze nic nebylo. A ted nove, ze me necha pekne dlouho podusit a ze mam o vyplate koupit od Vojty ten pekny roubik s dildy a tyden po ji konci 6ti nedeli tak uz bude moct. Dalsi vec byla ze me jeste vymlici, ale zaplatim to celkem 10ti jejimi orgasmy lizanim a tim roubikem. Dal lizani bude predehra a nebude se pocitat na muj sex. Ten si budu muset vyslouzit a to tak, ze ji nejprva budu muset udelat tim roubikem 25x a podle toho za jak dlouho to bude tak mi povoli sex. Ale dalsi bude podle systemu 3x3. Takze 3x kdyz to bude chtit tak ji musim udelat pokazdy 3x a pokud to bude min tak to vynuluje a pocita se znovu (napr. 1. 3x na 2. 3x a na po 3ti 2x tak nic nebude a pocita se znovu) s tim ze urci k tomu casovy limit. Pak pri sexu spolu pokud ji udelam vic jak 2x tak to bude vporadku a pokud ne tak bude trest podle jeji nalady.

38

Tak ma draha kdyz si to napsala do sveho sesitu tak prisla na to ze je to jeste takove nedomyslene, ze tam chybi nijaka ta zaludnost a vychovna lekce. Tak nad tim premyslela az to vymyslela. Takze snad uz konecna a snad bude i funkcni forma systemu kdy me bude odemykat.
  Takze az ji driv zminovanym roubikem udelam 25x tak za odmenu budu mit sex i s dovelenymi orgasmy. Od teto chvile se pak bude pocitat tech 3x3 a ted prichazeji ty zaludnosti. Kdyz ji tim roubikem udelam 3x 3orgasmy tak budu mit sex s orgasmem.
Naopak pokud bude jedno az X nulovani  a pak uspesnych 3x3 tak dovoleny sex bude, ale bez orgasmu.
Dale pak pokud by se mi darilo dobre a zvladal 3x3 hrave, tak dostanu krcni korzet plus by bylo prodluzovani nebo navysovani (napr. 4x po trech nebo 3x po 4 nebo i 4x po 4 jeji orgasmu ale max dala 7x7.
   Dalsi uprava uz ta vice vychovna je, ze pokud i pres zakaz orgasmu bych ho mel tak prijde trest nebo bych ji udelal min nez 3x a to takovy:
  pocinaje koupi strap-on dual dilda
A ted to prijde, dostanu obojek s roubikem (kulickou) ohne mne pres stul, rukama se budu drzet protejsi hrany , mit zpet nasazenou klicku, byt zamknuty na podpatkach  a ona si nasadi uz zminovany strap on dual dildo a "vosuka" me do analu dokud se tak sama neudela co bude chybet odeme nebo stejnym poctem, takze max 3x. S tim ze pokud bych se pustil stolu tak dostanu 20 na holou (dutkou, vareckou, nebo se sezene rakoska nebo jezdecky bic).
Au au au

39

Tak dnesni noc byla kruta az moc jako dopoledne v patek, jedna erekce za druhou a bolest od kouli az po bricho. Takze nezbylo nic nez zkusit vyskemrat 45mm krouzek misto 41mm. Argumentoval jsem ze si to uz pohrava se zdravim a ze me dost boli spermovody od kouli a ze jsou dost zdurele. Tak si je nezne prohmatala a uznala ze by to pak mohlo zpusobit nemale problemy tak svolila. Odemkla a dala mi vetsi krouzek, ALE pri vymene krouzku mi drzela klicku abych ji nesundal nez zacvakla zpet zamek a pak rekla:
" Takze milacku, za vymenu krouzku budes mit sex ne za 25 mich orgasmu ale za 35. A kdyz ti nejvic vyhovuje tedle krouzek tak krome te vlozky az bude v prodeji si koupis ten kovovy krouzek. A po te tve brigade u kamose si konecne koupis to ovalne KTB."
   Pak jeste naznacila, ze ji prijde ze od porodu jak ji malej potrhal ji prijde, ze ji ma ted vetsi a ze by casem chtela zkouset Fisting jestli se nam uz podari a bude se ji libit.

40

Hele, Ange, jak to tak čtu, tak se ti ten systém ještě mockrát změní. Máte ho moc složitý, za 14 dnů ztratíte přehled o tom, jak si stojíte.

41

davidt napsal:

Hele, Ange, jak to tak čtu, tak se ti ten systém ještě mockrát změní. Máte ho moc složitý, za 14 dnů ztratíte přehled o tom, jak si stojíte.

Neco rikala o nijake tabulce a tuzce.

42

Jasně, velké plány ze začátku, ale pak zjistíte, že v půlce lízání začne brečet mimino, při troše štěstí hned po, na čárku v tabulce se zapomene... I ty počty jsou hrozně veliký. Teď to ještě jde, mimino skoro pořád spí, ale za půl roku bude chtít spát manželka a na lízání jí neukecáš.

43

Tak jsem navrhnul jednu myslenku kamaradky a me pani se nelibila (zacla zarlit) a ze dostanu krutejsi trest. Jenze vecer kdyz doslo na zahajeni trestu tak mi na tom krouzku 45mm praskly oka takze jsem prozatim dostal 41mm krouzek druhy 45mm musel vyplnit, ale slibovany trest bude az po vyplate az povine koupim kovovy krouzek 45mm. Pak napisu o co slo a jaky trest jsem za to dostal.

44

davidt napsal:

Jasně, velké plány ze začátku, ale pak zjistíte, že v půlce lízání začne brečet mimino, při troše štěstí hned po, na čárku v tabulce se zapomene... I ty počty jsou hrozně veliký. Teď to ještě jde, mimino skoro pořád spí, ale za půl roku bude chtít spát manželka a na lízání jí neukecáš.

Drobny detail, nejsme svoji papirove. :-D Takze ne manzelka, ale pritelkyne.

45

Tak za nemravny navrh s kamaradkou sve pani jsem vyfasoval trest z casti i z jejiho zarleni. Po uprave noveho vetsiho krouzku plastoveho 45mm me nechala jednu noc jestli se nedostavi komplikace. Nedostavili. A tak po prichodu z prace mi prikazla at ji  rozmicham jdvouslozkovy tmel, jen tak trosku. Pak mi zpoutala ruce za zady a pak mi doslo proc mi dala jiny zamecek nez  ten cerny, ale s vetsi dirkou na klicek. Mela pripravenou spejlicku zabrousenou na plocho. Chytla zamecek a druhou rukou se spejlickou nabrala po troskach ten tmel a zacla jej namackavat do zamecku co se veslo. Po kazde kdyz jsem se snazil zaprotestovat zmackla mi ihned koule. Po chvilce kdy tmel vytvrdl tak to nej zkousela pichnout klickem ze tmel opravdu plni ucel. Pak mi rekla, ze jedina cesta ven bude pilnickem, ale az sama prikaze. A ze ted je to slibeny trest za ten navrh, plus si chce vyzkouset jak dlouho vydrzim a jaky efekt bude mit klicka na me za delsi cas. Jelikoz ji za tyden konci 6tinedeli tak uspokojovat ji budu jen umelakem na postroji na hlavu a vibrouskem a co se tyce me tak jedine pres anal a to tak, ze bude mit zavedeny strap-on dildo. Tak jsem zvedav jak to pujde a jak dlouho vydrzim.

46

Krasa, uz druha noc za sebou aniz by me vzbudila sebemensi erekce nebo malej :-D

47

Tak 4 noc bez buzeni bolavou erekci. Uz to me zamcene naradi v kulnicce dostalo rozum, vyplni celou klicku,chvilku vydrzi a pak si to rozmysli a prejde to, takze zadny extrem a je mi fajn. A ma pani mi vymyslela pekny provokativni ukol, ze bude chtit v tydnu oholit svou buchticku :-) tak uvidim jak to pujde a jak to dopadne.

48

Jo, tak tohle ti asi všichni závidíme.. A jak dlouho jsi se budil?

49

IN napsal:

Jo, tak tohle ti asi všichni závidíme.. A jak dlouho jsi se budil?

No prvni klicku jsem mel vloni v rijnu tak kdyz nebudu pocitat ty prvni noci pri kazdem nasazeni tak kazdou noc co jsem byl zamceny. Zmena prisla az nedavno kdyz  jsem daĺ mensi spojovaci dilek, takze mezi krouzkem a klickou mam nijakych 10mm a taky po tydnu co jsem vydrzel s krouzkem 41mm ted mam zpet 45mm. V tom mensim po tydnu zacli bolet koule i v totalnim klidu.

50

Mozna v tom hraje dost psychyka, kdyz jsem ted v trestu a mam zatmelenou klicovou dirku v zamku. Nezbylo nic nez se smirit s tim, ze klec nepujde dolu driv nez dostnu pilnicek s prikazem sundat zamek, termin nevim kdy to bude, pry za mesic, dva i vic az zapomene na ten nevhodny navrh.