51

Re: tak to je muj pribeh

No, a dokážet teda říct počet dní, od posledního sundání - třeba že už jsi zamknutý 50 dnů, a poslední 4 noci jsi se nevzbudil, jinak jo?

Já jsem s menším kroužkem (kovový cca 38) přišel na to, že se dá nosit skoro vše, ale zase jsem musel mít delší spacer. Mít kovový 40 až 42 a nejmenší spacer by bylo tak akorát. A chtěl bych mít imenší klec, ale to by bylo moc obtížné..

52

Posledni odemceni bylo 5.3.2015 na 2 minuty na vymenu z mensiho krouzku na vetsi (musel jsem ho netpva vytmelit a nechat vytvrdnout coz jsem udelal uz 3.3. A pred tim jsem byl zamceny 8 dni dal si to nepamatuju ale pred tema 8 dny pod zamkem jsem byl volne 3 dny kvuli odreninam, ty se mi uz nedelaj nebo nd tl aby bylo nutny sundat klec.

53

Dodatek, pred 6 dny  doslo jen k vymene zamku a zatmeleni.

54

Tak dnesnim dnem jsem v zatmelenym zamkem zamceny 35 dni. Nocni erekce co vzbudi prichazi tak jednou za tyden, odreniny od krouzku mazu uz min nadz ze zacatku, chut a touha se vyhonit dost ustoupila a vystridala ji chut na kovovou verzi CB6000. A co se za tu dobu objevilo tak je strach ze sundani klicky a toho co pak bude. Musim ric, ze v zamcenem stavu jsem celkove klidnejsi a nenecham se jen tak vytocit rypavymi reci od kolegu (vedi ze jsem zamceny). Ma pritelkyne je tak velice spokojena a oznamila ze me osvobodi za celkem 15-16 tydnu coz vychazi az na me narozeniny a ze uz brzy si zacnem hrat s ni. Take nam prisel od pipdream nasazovaci Strap-on (bez popruhovy, jednu cast ma ona v sobe a druha prijde dwn me i s vibracemi) tak uvidime jak se to bude libit.

55

Tak 7 tydnu a 4dny zamceny, ale musel jsem to ukoncit pod krouztkem kde se opira o telo se udelal bolak tak klicka musela dolu a taky z duvodu naproste ignorace od te me, pokazde jen slibila ze  druhy den se necha uspokojit (lizanim, umelaky atd) a pokazde nic a kdyz jsem se ozval tak byla hadka a takto celkem 8x. Komu by  se to libilo ze?

56

Tak tak. Poporodní klasika.

57

davidt napsal:

Tak tak. Poporodní klasika.

To nebude jen to hele.

58

Hele nepomlouvejte sve polovicky takhle verejne,to se nedela!!

59

Necítím to jako pomlouvání, ale jako popis stavu. I já souhlasím, že takhle psát o své paní je natolik osobní, že bych si to nedovolil. Ale... třeba si jen snaží vykoledovat nějaký restriktivní zásah wink

60

Tak jestli tu nekdo ceka na nijake to pokracovani tak Vas zklamu, po nekolika zmen co uz probehli a dalsi co jsou v planu pokracovani psat nebudu ... nesmim big_smile ..... jen muzu ric ze jsem zamceny a bez dosahu na kličky .... možná časem dostanu za ukol dopsat cast sveho pribehu ;-)