Téma: Krátká povídka - Svatba
Krátká povídka
Svatba
Jsem muž, v pásu cudnosti již téměř 2 roky. Partnerka má minimálně jednoho milence. Nikdy jsem ale žádného neviděl.
Včera jsem se s ní oženil. Manželka si vzala pod šaty červená tanga - byl jsem jak býk - přitahován a fascinován. Celý obřad byl jako ve snu, jako bych nebyl přítomen. Penis se tlačil v klícce ven.
...
Odpoledne nebylo moc času a soukromí, ale žena mi stihla šeptem dávkovat své plány. Prý budu pykat za velikost svého penisu. Mám zcela průměrných 14.5 cm, ale jelikož to není 27 - budu pykat.
...
Večer jsem se už v soukromí dozvěděl, že mi žena dopřeje za každý celý centimetr jeden pokus o vyvrcholení ročně. A že vzhledem k naší situaci by nebylo vhodné, aby to bylo první noc. Aby mě ještě víc potrápila, nechala si na noc svá červená tanga a já se mohl přitulit, za podmínky, že nebudu dávat najevo svůj chtíč. Raději jsem se moc netulil a spát jsem moc nemohl.
...
Druhý den večer jsem dostal první pokus. Byl jsem bez vyvrcholení už třetí týden.
Manželka mně odpoledne nahého jen s pásem spoutala na posteli - ruce k nohám za zády. Na hlavu mi nasadila kuklu, která měla solidní klapky na oči, takže jsem nic neviděl. Pak na chvíli odešla z místnosti. Když se vrátila, tak chvíli lezla po posteli. Netrpělivě jsem čekal nějaký kontakt, ale nic.
Pak mi řekla, že na posteli leží několik zauzlovaných kondomů. V jednom je prý sperma jejího milence. Mám 30 minut na to poznat, který to je.
Začal jsem se chaoticky vrtět a lozit po posteli, když jsem za zády nějaký nahmatal a promačkával ho, tak jsem v něm cítil sperma, ale tušil jsem, že tak snadné to nebude. Obličejem jsem po chvíli narazil na jiný, vzal jsem ho do úst a rozkousal ho. Uvnitř byla patrně voda.
Začal jsem hledat další. Sperma bylo až ve čtvrtém. Částečně s odporem, částečně s vzrušením jsem ohlásil manželce, že jsem ho našel. Manželka mi řekla, abych důsledně vše vysál a spolykal, pak mi kondom vytáhla z úst.
Tím jsem získal nárok na jedno vyvrcholení. Dál se ale celý večer nic nedělo a já se bál zeptat, kdy k vyvrcholení dojde.