Téma: Zitra mi ma prijit CB6000s
Zitra mi ma prijit cb6000s jsem zacatecnik chtel bych se zeptat co me ceka a jake muzou nastat problemy
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Zitra mi ma prijit CB6000s
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zitra mi ma prijit cb6000s jsem zacatecnik chtel bych se zeptat co me ceka a jake muzou nastat problemy
http://forum.cudnost.cz/tag/1/
tady máš všechno s tagem CB6000
Neříkej mi, že jsi si před koupí nenačetl kde co. Pokud opravdu ne, začti se do tohoto fóra a pokud nebude něco jasné, tak se ptej.
Krátká odpověď na tvou otázku take je: čeká tě spoustu nových zážitků :-)
jakkdyz:
Rádi bychom ti i odpověděli, ale když ty se špatně ptáš. Nevíme, co můžeš čekat, protože když si pořizujeme klícky, tak každý máme očekávání jiné. Někdo je nebo chce být zamčený dlouhodobě a někdo třeba jen na večerní hrátky s partnerkou. Někdo si nechá klíč u sebe a někdo ho někomu odevzdá. Někdo sedí na zadku a někdo sportuje. Každý máme jinak rozměrný penis, jinou výdrž v nadrženosti atd atd. Je toho moc, v čem se můžeme jeden od druhého lišit.
A s tvým druhým dotazem na problémy je to to samé. Jestli sis dobře vybral klícku, jestli máš představu o provádění hygieny s ní a jestli ji budeš používat s rozumem, mnoha problémům tím vším předejdeš. A když nějaké přece jen budeš mít, přijď mezi nás pro konkrétní rady na konkrétní problém.
Ale každopádně si to užívej a přeju ti, ať se tvá očekávání splní.
Vojta
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Zitra mi ma prijit CB6000s
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB