1

Téma: komunikace mezi partnery

Zdravim chtel bych se zeptat jak to mate v komunikaci mezi zamcenym a klicnici myslim tim partnery či manzeli. Jestli o tom komunikujete denne nebo jsou jasne daná pravidla dal se to neresi?U nas je to tak,ze si ujasnime delku a dal manzelka moc nekomunije pak jiz.Nerikam že si nehrajeme, nevzrusuje me, ale prijde mi s delkou zamceni ze je to malo,tak me zajima jak je to jinde smile

Re: komunikace mezi partnery

Zdravím,

je to přesně tak, jak si to každý pár nastaví. Pokud se dohodnete na dlouhodobém zamčení (třeba měsíc a víc), nelze asi o hře mluvit každý den se stejným nadšením. Jestliže si ale hrajete jen pár dnů, pak určitě chápu, že byste si rád povídal o pocitech a prožitku zamčení intenzivněji.

Co si zkusit s partnerkou promluvit o komunikaci během hry? :-) V situaci, kdy nebudete zamčený. Rozhodně to za pokus stojí a třeba jde mezi vámi jen o nějakou malou barikádu, kterou rychle překonáte. Toliko za mě, jakožto ženu a ženské vnímání...

3

Podle mě, je právě ta komunikace důležitou součástí hry. Prostě zamčeního občas slovně potrápit, ptát se jestli by to chtěl udělat atd. Výrazně to zvyšuje prožitek. Akorát mám pocit, že na tuto část hry holky zapomínají..

4

Komunikace mezi partnery není k zamykacím hrátkám nezbytná, ale pokud funguje, může hrátkám (i celému vztahu) dodat úplně jiný rozměr. Klícky na penis nejsou jen o tom zacvaknout zámek a přejít do pasivního režimu. Mělo by to partnery vybízet samo k povídání si o tom, k provokacím, ke škodolibosti, k plnění si přání a tužeb, ke sdílení pocitů. Bez komunikace si partneři těžko řeknou, jestli je oba hraní uspokojuje, což by mělo, nebo jestli je spokojený třeba jen jeden z nich a druhý frustrovaný, zklamaný, nasraný... :-)

5

Naprostý souhlas s Vojtou. Bez provokací a srandiček to není ono, zvlášť při delším zamknutí.

6

U nás o tom komunikujeme téměř denně, ale je to i tím, že k tomu máme své webovky apod. tkže u nás je cudnost na denním pořádku..