Téma: Jak přežít noční erekce v PC
Bylo by dobre sem psat jen popis jak se vy zbavujete erekce v noci kdyz vas probudi.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Jak přežít noční erekce v PC
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Bylo by dobre sem psat jen popis jak se vy zbavujete erekce v noci kdyz vas probudi.
Tak me se osvedcilo toto:
Lehnout si rovne na zada a tak na minutku az dve si pritahnout kolena co nejvic k hrudi a nadzvednout tak i trochu zadek. Funguje to rychle ale jen pokud se vam nechce zrovna na malou ( curat - pro ty co by to pochopili jinak :-) )
Mně se osvědčilo nekoukat do stropu v očekávání, že to přejde. Nepřejde to :-)
Takže abych mohl co nejdřív spát dál, hned jak mě to probudí, vyskočím z postele a jdu se napít nebo na wc nebo k oknu na cigárko. Za 3-5 minut jsem v posteli zpátky, je po problému ještě než bych se stihl úplně probudit a během dalších 5 minut spím dál.
Ideál je si jít odskočit, i když se člověku nechce. U mě to funguje na 110%. Ovšem když už je to během jedné noci popáté, už mě to přestává bavit..
Ahoj, u mě na 110% fungují kliky. Tak 20-25 kliků a erekce je fuč ![]()
Jenže po takový rozcvičce se zbytečně moc probudíš. Místo kliků bych radši v klídku obešel byt dokolečka, abych po těch pár minutách znova co nejdřív usnul.
Souhlas s Vojtou. To pak není spánek... Přemýšlím nad Birdlocked, někdo tady řešil jeho "noční pohodlnost". Mám CB6000s a nejde to v noci spát. Opakovaně zkoušeno. Led, sprcha... Pak se znoci stává etapový závod a já chci pás k cudnosti, ne jako forma trestu...
Mě tedy kliky pomáhají taky. Dělám je v posteli, ani nevstávám. Unaven padnu zpět a spím...
No, vy zde řešíte následky.
Ale problém je, pokud vím, především v tom, že jakmile nastane silná erekce, penis táhne klícku a ta zase táhne za šourek a tím jej natahuje a zároveň se tiskne na varlata, což je „dosti nepříjemné“…
Tedy?
Před spaním nasadit hodně přiléhavé slipy, tanga, adamky, plavky.
Prostě něco, co pomůže držet klícku u těla a zabrání tak tažení šourku a presování varlat.
Probatum est!
(Nebo si opatřit místo klícky skutečný pás cudnosti, s tím erekce ani nehne!
)
Před lety jsem to řešil se CB3000, v noci WC, ledové sprchy a zase spát. Hlavní problém byl ten kloub, u kroužku v celku to bylo lepší a s kovem CB6000 mne občas erekce probudí, ale dá se to rozdýchat nebo dojít na malou
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Jak přežít noční erekce v PC
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB