1

Téma: Stretnutie po niekoľkých dňoch uzamknutia.

Túžila som po neskutočnom uspokojení Markovým jazýčkom . Mark v uzamknutí mi krásne lízal moju jaskynku . Mal 5 minút na to, aby ma krásne spravkal jazyčkom .Bol neskutočne nadržaný, krásne sa snažil. Jeho krasotinky naberali farbu -modreli.Mark splnil limit krásne ma jazýčkom uspokojil . Dostala som túžbu po uspokujení Markovým krásavcom .
Odomkla som klietku jeho krásavec nabral na veľkosti a tvrdosti vypadal ako kedy išiel prasknúť. Bol neskutočne nadržaný. Pozrela som sa na Marka ...uvidel iba  úsmev ..nevedel čo bude nasledovať ...dostal príkaz "Choď si ho dôkladne umyť ...nezabudni len studenou vodou Zlatko smile !!! Čakala som kedy pride. Keď prišiel s úsmevom som sa otočila a vyšpúlila som na Marka zadoček . Mark mal krásny pohlad na roztúženu jaskynku, ktorá bola orosená drobnými kvapkami voňavej tekutinky bola nádherne mokručka. Zacitila som Markové vášnive vzdychanie a behom chvíľky bol Markov krasavec v pozore . Krásne ho zasunul do mojej jaskynky. Začala som vzrušením vzdychať :"Poriadne naražaj, nesmieš sa spraviť. Bože ako som sa na to tešila".  Mark ma chytil pevne za boky a znovu zvyšil intenzitu . Mark keď vo chvíli zacítil pulzovanie penisu musel chviľu spomaliť . " Ale zlato snáď si už nie na pokraji?" Zasmiala som sa vyzívavo. Dovolila som mu ho na chvílľ vybrať von. Otočila som sa a prikázala som Markovi : " Ľahni si na chrbát a priprav sa  bude ťa to stáť veľa sily neurobkať sa, ale dôsledky poznáť  - predĺženie orgazmu o 1 mesiac . !!!"

Sadla som si na Marka a začala som sa na ňom vlniť a postupne zrýchľovať , obaja sme si to nádherne užívali. Mala som pocit že Mark je na pokraji vystreknutia. V tom som slastne vzdychla dosiahla som úžasný orgazmus. Pritúlila som sa k Markovi ." To bolo tesné, že Mark ? " Áno moja Pani ,ale úžasné" " Ja viem dnes ťa čaká ešte pár takých okamžikov, chcem aby si mal úplne plne vajcia , chcem urobiť dokonalý milking, aby si mal čo olizovať z mojich nôžok, dúfam ,že sa tiež tešíš. Nečakala som na Markovú odpoveď so smiechom som si ľahla na chrbát . Mark nečakal nasunul sa a rychle začal narážať .  Vždy keď som zacítila že je na pokraji so smiechom som mu ho vytiahla von . Vychutnali sme si rôzne popolohy a dosiahla som krásne orgazmy . Potom to prišlo príkaz : Tak poďme na to ...Brouku ...umýť a zamknúť.  ........

bude pokračovanie bude napínavé .....Mark sa už teraz teší ... vie že Jenny túži po veľkom množstve spermíí ...

2

Re: Stretnutie po niekoľkých dňoch uzamknutia.

Moc hezké. Jsem právě zamknutý a tak si tuto povídku krásně užívám...