26

Re: Tak začínám cb 6000

Jestli tam máš tu kůži skřípnutou, tak to takhle nedělej moc dlouho, koledoval bysis o zdravotní problém.

K tvému dotazu - záleží na každém, jak se mu tam ta předkožka vejde. Kvůli hygieně v oblasti žaludu by bylo lepší mít ji takhle staženou, ale každý ji máme jinak objemnou a ne každému se takhle shrnutá do klícky vejde.

Moje osobní zkušenost - dokud jsem ještě neměl obřízku, tak stažená předkožka se mi do klícky nevešla a otékala mi, takže jsem ji musel mít jedině přes žalud.

27

Re: Tak začínám cb 6000

Tak se ozývám po delší době. Když jsem s klíckou začínal psal mě Ange že se ženy občas nezdají a věděl co píše. Ne jen že si žena klícku oblíbila ale ale stala se z ní hotová žalařnice sadistka. Její nechuť k podobným hrátkám je zcela pryč. Já jsem ten nejposlusnejsi chlap. Uklízím vařím peru nakupuju starám se o zahradu a hlavně souložím na povel. Vetšinou nemám klícku dlouho většinou tak 3 dny. Zato jí mám velmi často. Každé sundání je třeba využít. Pokud zazlobím nebo nesplnim úkoly dle soupisu mé s ženy je opravdu zle. Jako by cbčko odemklo něco v její hlavě a jak dříve na bdsm hrátky nebyla teď chrlí jeden drsný nápad za druhým až mám někdy opravdu strach. Za neposekanou zahradu jsem strávil dva dny nahej v řetězech ve sklípku pod kůlnou asi 1,5 m x 1,2m jen s kýblem na výkaly a když jsem u tchyně projevil nevoli nad nepovedenym obědem, cestou domu mě žena vysadila z auta jen v trenkách a tričku s občanskou a domu jsem musel jít bos skoro 30 km lesem. Takové zážitky poslední dobou houfně přibývají. Teď jsem však doma sám, žena je na tři týdny na Moravě. Já zůstal samozřejmě uzamcen s obřím seznamem prací co mám udělat. Dnes se však stala divná věc, jsem zamcen 12 den a jsem čím dál tím nadrženější ale dnes jsem normálně vytekl. Bez nějakého dráždění a i bez pocitu nejaké úlevy ale najednou mě z něj samovolně teklo sperma a docela dost. Máte už někdo také takovou zkušenost?