Menší zážitek z pondělka- Potřeboval jsem něco vyřídit v centru města a vzal jsem si sebou v zalepené obálce klíče od PC (PC mám od 29.5. stále nasazený). Po vyřízení toho, co jsem potřeboval jsem si ještě odskočil na WC do jednoho nákupáku a nějak jsem nemohl najít tu obálku s klíčema a už jsem se lekl, že jsem jí asi vytratil na ulici jak jsem něco vyndával z tašky přes rameno. Trochu ve mě hrklo, že jsem se právě dočkal permanentního zamčení kvůli v tu chvíli asi ztraceným klíčům.. (i když ze silikonového CBčka se dá bohužel dostat i bez odemčení. sice jsem to nezkoušel, ale dalo by se).. prohledal jsem tašku znova a klíče zas nikde, ale řekl jsem si, že jsem je možná nechal nakonec doma v té obálce a prostě se mi to vykouřilo z hlavy. Celou cestu jsem toho měl plnou hlavu, kde asi ty klíče jsou.
Doma zjistím, že taky nikde nejsou a obavy mísící se s radostí s nuceného permanentního zamčení v PC se znovu dostavili. Bohužel pak se ukázalo, že jsem tu obálku s klíči dal v té tašce přes rameno do jedné vnitřní kapsy na zip a celou dobu mě to nenapadlo Takže klíče byli na světě, ale i tak je chci schovat někde venku.. co nejdál od domova. I za cenu, že je tam už příště nenajdu.
Já vím, že jsem sice tady psal sen o trvalém zamčení do konce života, ale ty obavy tam byli hlavně proto, že na té obálce je napsáno co v ní je a kontakt na mě.. Hlavně by pak záleželo, kdo by je našel a jak by se k tomu zachoval