51

Re: A právě začínám s PC (silikonový CB6000S)

Čau všichni dnes jsem bez orgasmu 9. den nutno podotknout že dnes v noci jsem měl PC sundaný nevím proč ale od rána mě pobolívá pravá koule. Moc jsem tomu nevěřil když to tady kdosi popisoval že je to z odepřeného orgasmu, a teď to zažívám na vlastní kůži. No nicméně opět pod zámkem. smile

52

Lucas napsal:

Čau všichni dnes jsem bez orgasmu 9. den nutno podotknout že dnes v noci jsem měl PC sundaný nevím proč ale od rána mě pobolívá pravá koule. Moc jsem tomu nevěřil když to tady kdosi popisoval že je to z odepřeného orgasmu, a teď to zažívám na vlastní kůži. No nicméně opět pod zámkem. smile

A jak dlouho že chceš vydržet? smile

53

Ahoj. Tak já jsem taky pod zámkem. Ve čtvrtek poslední stříkání a od pátku 15.5. večer zamčení do CB6000s. Zatím vše v pohodě, jen trochu bolavé ranní erekce. Mám v plánu vydržet alespoň měsíc bez orgasmu. Krátké odemčení jednou týdně na pořádnou hygienu a holení. Přeju všem taky hodně úspěchů a hlavně vydržet.

54

Tak mi dnes dorazil menší kroužek vmému CB. Obdivuji rychlost ČP, když byl balíček podán v pátek a už dnes jsem ho měl doma,že by šli do sebe??
Nešlo nevyzkoušet!! Hned jsem to začal nasazovat.Byla to fuška. Nacpat tam celý vercajk.Když je dobrá vůle..Nakonec se podařilo. Trochu to táhne pod koulema, ale pilně mažu. Jinak sedí skvěle.Ještě jak proběhne dnešní noc. Teď už můžu nosit jakékoliv spodní prádlo, nikde nic neplandá a nezavazí.
Stejný průměr jsem měl i CB6000s, ale ten se nedal nosit, tak to táhlo nesnesitelně.

55

Chtěl bych to vydržet do soboty to bude 14. den, ale zároveň jdu do práce a z práce na grilovačku, tam se zlískám jako pr.... tak že to vidím na neděli big_smile

56

Tak a jsem po pár promasturbovaných dnech (15.5. jsem se udělal poprvé) zase od teď pod zámkem. Limit zamčení si už asi dávat nebudu, jen vždycky napíšu tak po týdnu jestli jsem to vydržel smile

57

Menší zážitek z pondělka- Potřeboval jsem něco vyřídit v centru města a vzal jsem si sebou v zalepené obálce klíče od PC (PC mám od 29.5. stále nasazený). Po vyřízení toho, co jsem potřeboval jsem si ještě odskočil na WC do jednoho nákupáku a nějak jsem nemohl najít tu obálku s klíčema a už jsem se lekl, že jsem jí asi vytratil na ulici jak jsem něco vyndával z tašky přes rameno. Trochu ve mě hrklo, že jsem se právě dočkal permanentního zamčení kvůli v tu chvíli asi ztraceným klíčům.. (i když ze silikonového CBčka se dá bohužel dostat i bez odemčení. sice jsem to nezkoušel, ale dalo by se).. prohledal jsem tašku znova a klíče zas nikde, ale řekl jsem si, že jsem je možná nechal nakonec doma v té obálce a prostě se mi to vykouřilo z hlavy. Celou cestu jsem toho měl plnou hlavu, kde asi ty klíče jsou.
Doma zjistím, že taky nikde nejsou a obavy mísící se s radostí s nuceného permanentního zamčení v PC se znovu dostavili. Bohužel pak se ukázalo, že jsem tu obálku s klíči dal v té tašce přes rameno do jedné vnitřní kapsy na zip a celou dobu mě to nenapadlo big_smile Takže klíče byli na světě, ale i tak je chci schovat někde venku.. co nejdál od domova. I za cenu, že je tam už příště nenajdu.
Já vím, že jsem sice tady psal sen o trvalém zamčení do konce života, ale ty obavy tam byli hlavně proto, že na té obálce je napsáno co v ní je a kontakt na mě.. Hlavně by pak záleželo, kdo by je našel a jak by se k tomu zachoval smile

58

Tak právě zase jeden nepovolený orgasmus, první od zamčení 29.5.
Na druhou stranu- ono zatím stačí i to, že klícka počet orgasmů alespoň zredukuje. Chtíč při samozamykání úplně stopnout prostě nejde (když musíš, tak musíš big_smile). Fajn ale bylo, že to nebyla klasická masturbace, ale třením o plenku. smile

59

A ode dneška o5 v PC.. netuším ale na jak dlouho...

60

To já jsem to v neděli po 180,5 hodiny (týdnu) v páse (CB 6000) také vzdal. Plánuji to však brzy zkoušet dál...;-)

61

Tý vogo, počítat to na hodiny.. big_smile ono to sice vypadá lépe v hodinách než ve dnech, ale dny se počítají lépe.

62

Zítra přesně 8 dní v PC bez orgasmu (od 17.6.). Dneska jsem byl nachvíli odemčený a chvíli si honil, ale odolal jsem a zachvilku jsem ho měl zase v kleci a pod zámkem smile Ale kdybych neodolal, tak stačilo jen málo a bylo by to všechno venku.

63 Naposledy upravil: nadrzeny (24.6.2015 12:39:51)

8 den v kleci a od ted zkusím žít s permanentní cudností a bez orgasmu. Zámeček jsem si sice vyměnil za jiný, ten orig.od PC nechci hned zkazit kdybych to vzdal, ale pořád je to nějaký kovový zámek. Sekundové lepidlo bohužel doma není, tak jsem ho zadělal alespon nějakým tmelem nebo co to bylo.

Edit1: Tak nic, permanentní cudnost ještě odkládám na neurčito, možná si do té doby aspon jednou zasouložím s holkou tongue.. on ten tmel schne pomalu a tudíž se mi ještě povedlo zámeček odemknout a zdá se, že přežil bez úhony a bude ještě použitelný.

Edit2: 8.den a tolik jsem toho snad ještě ze sebe nedostal smile naštěstí to zůstalo v gumě, takže to nemusím uklízet.

64

A Slecne sa to pacilo, ako rychlo si bol spraveny? Ci bol sex este druhy,treti krat.
Alebo to bola honka bez slecny?

65

Hoňka bez slečny.

66

8.den bez orgasmu právě dnes, 2 orgasmy proběhly během dnešního odpoledne a znova jsem se zamknul..

67

Vidis,  co jsme si doma začali znovu hrát a moje Láska je opet i mou Paní,  tak mi za deset dní provedla dvakrát zkažený orgasmus, teprve po těch deseti dnech jsem se směl udělat. Teď už jsem opět čtyři dny pod zámkem a orgasmus v nedohlednu. Jedině co vím,  že to bude vic jak tech deset dní.

68

Jak dlouho jste to cvičili, než se vědělo kdy přesně přestat aby to byl zkažený orgasmus? Já nevím jestli bych to vydržel a neudělal se zároven s vytečením big_smile

69 Naposledy upravil: BIHOLKU (25.6.2015 04:09:25)

Nam se to povedlo na poprvé. Stačí neco načíst a víš jak na to hned. No a náhodou jsme přišli na to,  že zkažený se dá udělat i při souloži. Když už,  už jsem,  tak mě od sebe tlačí,  abych nemohl prirazit. Cákám do ní (to má ráda) ale já se neudělám.
Jestli jsi nikdy neměl zkažený,  tak to zkus. Ona jakási úleva tam je,  ale přesto cítíš pořád tu nadrzenost.
Zkus az ucítil,  že už ti to letí ocasem,  tak přestaň honit a nech to vytect,  nebo silné stiskni zalud, aby to jako zůstalo ve vnitr,  ono to pak vyteče,  nebo Když cítíš,  že to na tebe jde,  tak se jen simrat na uzdicce dokud to samo nepoteče ven. Způsobů  je hodně,  přijdeš na to hned.

70 Naposledy upravil: nadrzeny (25.6.2015 13:44:23)

BIHOLKU: Uvidíme, třeba se mi to někdy podaří. ;-)

Jinak další update: nevím, jestli mě penis v klícce vždycky tak 'svědí' po holení nebo když si klícku nasazuji mimo sprchu, t.j. na sucho (případně kombinace obojího), ale asi si jí budu vždy už nasazovat jen ve sprše, to mě pak nic nesvědí. Kvůli tomu jsem po včerejším znovunasazení si jí zase sundal a i se udělal.

Edit: tak zase zůstanu pár dní odemčený, na další nasazení PC musí být větší chuť smile

71

To je malo cudnosti. Teraz som zacal viacej nosit pc. Doteraz som zvladol aj tyzden bez vystreku. A bez pc. Je to skvely pocit sa potom spravit. Ja aktualne nosim len cez den, aby proste nemohol stat. V noci to neriesim, ale asi sa dopracujem k trvalejsiemu zamknutiu. Zatial je to testovacka. Ostava hygienicky aspekt.

72

Koukám,  že ty máš pás jako trenky,  prostě když chceš,  tak to sundáš.  :-D

Dostal jsem nápad. Jak jsi psal o te slečně před nedávnem (nebo jakákoliv kolegyně z práce nebo nějaká kamarádka)  tak se zamkni a az s ní budeš,  tak ji hoď nenápadně klíček do kabelky. Az budeš chtít odemknout,  tak ji budeš muset o něj říct :-D

73

Tak to zní jako výzva wink

74

Nojono, to je to samozamykání..

O jaké slečně jsem psal? yikes Žádnou nemám. Z práce to půjde těžko, když ted žádná není a tu brigádu z domova nepočítám, to dělám od počítače big_smile

75

Zamčeno. Dnes ve sprše poslední orgasmus a pak zamčeno. Dám celé prázdniny v PC? Což při odhalených tělech venku ale budou muka tongue