Re: Ledový zámek
Zombe, dovolím si otázku z jiného úhlu pohledu: Co je to drahý? Jak dlouho bys takový zámek používal? Rok, dva tří, ...? Když vydělíš cenu počtem předpokládaných let, nevyjde ti náhodou docela malá suma?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Ledový zámek
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zombe, dovolím si otázku z jiného úhlu pohledu: Co je to drahý? Jak dlouho bys takový zámek používal? Rok, dva tří, ...? Když vydělíš cenu počtem předpokládaných let, nevyjde ti náhodou docela malá suma?
Mě ta cena taky nepřijde tak strašná, ale fandím snaze zajistit si to amatérsky.
Co se týče doby použití, řekl bych, že nejjednodušším řešením je přidat více vody. Koupil jsem od IceLockera zámek na 45 minut (a potvrzuju, funguje 45 minut), na zkoušku jsem ho nechal zmrznout v obalu z plastové lahve, tak, aby obě očka zůstala pořád přístupná - cca 1dl vody navíc. Použitelnost jsem tím prodloužil cca na 70 minut.
Látku na zpomalení tání se mi nepodařilo najít, ale googlil jsem jen krátce. Sůl jsem taky našel, vyzkoušel, ale žádné zásadní změny jsem si nevšiml.
Ten, který jsem viděl a vyzkoušel se dá koupit 1ks za 120E, tedy 2ks 240E a při současném kurzu EUR-CZK to vychází na cca 6500,-. A to mi připadá celkem dost i kdybych dělil 10 lety.
ještě mám naprodej tento vědší za 550,-Kč
rozmrzá 70min. (obalen izolací cca 100min.)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Ledový zámek
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB