Kdo si nezvykne na klícku, tak buď pásy opustí navždy (můj případ) a nebo pak chce zkusit něco dražšího. Já se jenom bojím, že když do toho dám několik set éček, aby to nebylo ještě horší než ta klícka. 
Klícka má "jeden" hlavní problém, že svírá vercajk v "ústí" a to se v podstatě stupňuje, až je to neúnosné a musí se sundat. Tady tento problém (asi) nehrozí. Píši asi, neboť to nemohu z hlediska krátké zkoušky vyloučit. Mám však už takový pocit a navíc je v trubce jen penis. Koule jsou pod štítem v podstatě volné...
Myslím si, že pokud "vychytám" svírání v kyčlích a řezání při chůzi v rozkroku, pak to bude velice příjemné a bude "problém" jen s tím, že se nebudu moci udělat. A to je přece ten účel, ne? ;-)
Určitě budu průběžně dávat vědět, abych snad pomohl dalším, kteří o podobném typu uvažují, nebo to už třeba chtějí zabalit a to by byla určitě škoda. 
Dotaz je tu chvilku, tudíž si počkej na vyjádření dalších, kteří už třeba mají "letité" zkušenosti. Nakonec i já jsem v tomto směru jen začátečník...