1

Téma: Porovnání pásů cudnosti a klícek

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, máte někdo pás My-Steel nebo Neosteel? Jak probihalo měření, zvládli jste to doma sami nebo jeli k výrobci se změřit tam? Určitě jste předtím vyzkoušeli některé klícky, je to lepší než klícka nebo se to hůř nosí? Můžete to někdo porovnat?
Filip

2

Re: Porovnání pásů cudnosti a klícek

Ahoj Filipe,
Určitě se neodvažuji cokoliv porovnávat, jelikož jsem se teprve před 3-i hodinami uzamkl do pásu T-steel, který mi byl doručen. Porovnat ho mohu pouze s CB 6000, u kterého jsem měl po 3 až 4-ech dnech (hlavně tedy nocí) bolestivé erekce, které mě nakonec donutily pás odemknout.:-/
Za chvíli jdu na kutě a jak dopadne má první noc budu informovat. Zatím je určitý problém se zařezáváním v pase, ale snad se to srovná...
Ríša

3

Tak mám za sebou první noc v páse T-steel a musím uznat, že jsem se probudil jen jednou a to až krátce před čtvrtou hodinou, avšak ne problémy s erekcí, ale se zařezávání do půlek, neboť se u pásu "vysvlékla" ochranná guma a holý plech je přeci jen pro kůži silný soupeř.:-/ Gumu jsem navlékl, konce a tenká jinak nevyužitá místa jsem "pojistil" kobercovkou a znovu do něj.;-) Do pěti jsem už toho mnoho nenaspal, ale těším se na můj první pracovní den v něm a zejména mou první cestu do práce, neboť jezdím cca 3 km na kole. Klíčky nechávám doma, aby mě to příliš nenutilo je použít. Na "řezání" v pase si už zvykám...

4

... no a kdyby ten pás byl na míru a nebyl okolo pasu rovně ale ergonomicky, tak by třeba nemusel tak do pasu řezat. Pásy na míru mají silikon a mají ho přilepený natrvalo, takže se to samo nesundává.
My-steel ale píše, že to není na nošení okamžitě hned, ale na postupné zvykání. Jeden člověk tady psal, že mu pás odírá stehna v rozkroku. Je málo lidí, kteří mají s pásy na míru zkušenosti.
Kdo si nezvykne na klícku, tak buď pásy opustí navždy (můj případ) a nebo pak chce zkusit něco dražšího. Já se jenom bojím, že když do toho dám několik set éček, aby to nebylo ještě horší než ta klícka.
Docela všichni chválí HolyTrainer, pak jsem také četl pochvalu na Y pás, ten se mně ale moc nelíbí vzhlědově a myslím si, že je s ním víc všechno vidět. Takže prodtě nevím, co dál.
F.

5

Pásy na míru mají silikon a mají ho přilepený natrvalo, takže se to samo nesundává.

Jasně. Pásy na míru. Já mám stavitelný, který jsem si sám nastavil a už ho 2x upravil. Až dojedu domů, tak ho v pase o "dírku" povolím a v oblasti kyčlí vystužím pěnovým pásem. Dnes v noci a hlavně zítra v práci (dělám manuálně) uvidím, ale mám dojem, že už to snad budu mít vychytané... ;-)

6

Kdo si nezvykne na klícku, tak buď pásy opustí navždy (můj případ) a nebo pak chce zkusit něco dražšího. Já se jenom bojím, že když do toho dám několik set éček, aby to nebylo ještě horší než ta klícka.

Klícka má "jeden" hlavní problém, že svírá vercajk v "ústí" a to se v podstatě stupňuje, až je to neúnosné a musí se sundat. Tady tento problém (asi) nehrozí. Píši asi, neboť to nemohu z hlediska krátké zkoušky vyloučit. Mám však už takový pocit a navíc je v trubce jen penis. Koule jsou pod štítem v podstatě volné...
Myslím si, že pokud "vychytám" svírání v kyčlích a řezání při chůzi v rozkroku, pak to bude velice příjemné a bude "problém" jen s tím, že se nebudu moci udělat. A to je přece ten účel, ne? ;-)
Určitě budu průběžně dávat vědět, abych snad pomohl dalším, kteří o podobném typu uvažují, nebo to už třeba chtějí zabalit a to by byla určitě škoda.
Dotaz je tu chvilku, tudíž si počkej na vyjádření dalších, kteří už třeba mají "letité" zkušenosti. Nakonec i já jsem v tomto směru jen začátečník...

7

Tak mám za sebou 25 hodin v pásu. Tedy se dvěmi přestávkami. Ráno s vyvlíklou ochrannou gumou a teď večer s uvolněním sevření v pase o 1 rozteč a podložení pásu v oblasti kyčlí. A přesto, že je mám sevřením dosti oteklé, musím uznat, že se nyní cítím v páse dobře. V podstatě se těším na noc, neboť odhaduji, že se vzbudím až budíkem nastaveným na pátou ranní. :-)

8

Obdivuju, já teď byl v téčku přes noc, pocit skvělý, ale sedět v něm se mi vůbec nechce, to mě pak všude tlačí (takže mi přijde ideální na nucení k domácím pracem :-)

9

Musím s Tebou souhlasit. Leží se v něm asi nejlíp.;-) Chůze i pohyb je také v pohodě. Co se týká sezení, to si musíš tu "nejpohodlnější" polohu najít a pak ji neměnit. :-D Já v pásu jezdím i na kole a dá se to. Jezdím sice pomaleji s trošku roztaženýma nohama a při průjezdu nerovnostmi se snažím na sedle nesedět. ;-)
Jinak jsem dnes ráno snížil délku propojky mezi nohama a zdá se, když ho "lépe" vytvaruji, tak už ho mohu "v klidu" nosit, neboť jsem ho na mou postavu už asi "vycentroval"... ;-)
Doufám tedy, že si ho od dnešního večera, kdy dorazím domů budu už jen užívat. :-) Asi bylo odvážné si ho včera i dnes vzít na sebe do práce a nechat klíčky doma. Je to však zvláštní pocit, že s tím stejně nic v daný okamžik neudělám, leda se na kole stavit domů...

10

Máte někdo zkušenosti s Fetish Felix ?
http://www.fetisch-felix.de/shop/produc … 4a566569aa

11

Mám už nejméně 5 let originál Neosteel ( to jsem přišel k penězům smile )
Pro mne jen na hraní, mám ergonomický stavitelný a je na dně šuplete či krabice. I když jsem mazal lékařskou vazelínou tal tlačili boky, asi by šlo počkat zvyknout si a dotvarovat jej nošením. Hrany se silikonem OK. Ale tuba penisu měla být s větracími otvory a není a stejně si neumím představit hygienu stříkačkou a je moc vysoko a škrtí kořen penisu. Bylo to samoměření s něco se nepovedlo, cca 30000,- Kč sad Ale na hraní na víkend asi ideální, myslím, že ho Paní přes léto vzhledem k pokrokům ve vztahu letos zase vyzkouší.